☆1.7☆

100 3 1
                                    

Med en outfit bestående av en vit skjorta, en beige kjol och några accessoarer kliver jag in i taxin med Kiara bakom mig

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Med en outfit bestående av en vit skjorta, en beige kjol och några accessoarer kliver jag in i taxin med Kiara bakom mig.
"Vart ska ni, mina damer?" Frågar chauffören med ett vänligt leende.
"Victoria's Secret, huvudkontoret. Vet du vart det är?" Frågar jag.
"Självklart"

~25 minuter senare~
Jag kliver ut ur taxin efter Kiara som återigen tittar på sin klocka.
"Precis i tid. Inte för tidigt. Inte för sent." Försäkrar hon. Jag nickar och börjar gå mot den gigantiska glasdörren med Kiara vid min vänstra sida. Dörrarna öppnas av rörelse-sensorer och vi går in. Jag slås med en våg av söt parfym och rosa-randiga detaljer överallt. Vi står mitt i en stor lobby med en stor disk med, så långt jag kan se, 4 anställda. En av dem, en rödhårig kort kvinna, ger oss ett varmt leende och vi går fram till henne.
"Hej" Hon ler ännu bredare och hennes blekta tänder bländar mig.
"Hej. Mitt namn är Kelly Henderson." Jag ler artigt mot henne.
"Vänta ett ögonblick bara" Hon börjar knappa på sin dator. "Jaaa, där har vi dig." Säger hon med blicken på skärmen. Hon knappar lite mer.
"Ja.. Ms. Lancaster väntar på er. Ta bara hissen till översta våningen. Ni kommer att se vilket rum som är hennes" Hon ler och pekar på hissen i andra sidan av rummet.

~2 min senare~
"Receptionisten hade rätt." Skrattar jag. Dörren framför hissen är "VS-randig" med ett gigantiskt hjärta på dörren med "Fiona Lancaster" på.
Jag knackar på dörren.
"Kom in!" Kiara öppnar dörren åt mig och jag går in. Framför oss sitter en kvinna i 35-års åldern, med blonderat slingat kort hår, som uppenbarligen plattas flera gånger om dagen. Hon lyfter blicken och ser först på Kiara, med en skeptisk blick innan blicken vandrar vidare till mig. Hon skiner upp och reser sig från stolen.
"Åh, du måste vara Kelly." Hon sträcker fram handen. Jag tar den och ler mot henne.
"Det stämmer. Du måste vara ms.Lancaster? Får jag fråga om du har rötter i England?" Jag startar ett artigt samtal.
"Åh, det har jag faktiskt på min fars sida. Du är uppmärksam och smart, det gillar vi." Hon tar en hårslinga från sitt ansikte och sätter den bakom örat.
"Varsågod och sitt, darling." Hon sätter sig bakom sitt skrivbord och pekar på fåtöljen mittemot. Jag sätter mig med benen korsade och sträcker på ryggen.
"Det här är min kära assistent Kiara" säger jag för att involvera henne en aning.
"Ja hej, gumman" säger Fiona nedlåtande.
Kiara ser stött ut och backar ett steg.
"Så..Kelly. Jag måste säga, att du är perfekt. Du är precis den modellen vi letat efter. Du kommer att bli en media-sesation, honey"
"Tror du det?" Jag skrattar till av nervositet.
"Absolut. Du kommer att vara bakgrunden på alla killars telefoner så snart du gjort din första photoshoot" Hon fnittrar.
"På tal om photoshoot.." Börjar jag. "När får jag börja?"
"Åh, du längtar efter att börja jobba, inte sant?"
"Självklart"
"Jo, isåfall. Skulle vi kunna ta din första plåtning på torsdag?" Hon lyfter frågande på ögonbrynet.
"Absolut" Jag ler.
"Underbart! Det blir några bilder för att promota dig här. För att folk ska få lite koll på dig, innan du blir en del av våra fashion-shows, kataloger och så vidare."
"Låter bra"
"Så darling, ta nu några dagar att utforska denna fina stad, med din vän där, så att du är helt utvilad och peppad på torsdag. Jag messar dig detaljerna senare om plats, tid och så vidare, så ses vi om några dagar, är det bra för din del?"
"Absolut, det ska bli extremt roligt att få jobba med er" Jag reser mig upp och skakar hand med henne igen innan jag ställer mig bredvid Kiara för att gå ut igen.
"Ha det så underbart kul nu. Vi ses. Ciao, sweetheart" Fiona vinkar och vi går ut ur rummet.
"We're hired" flinar jag och ger Kiara en high five.

Det bästa året♡Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin