Kapittel 1 - Mer Seriøs

630 13 2
                                    

Jeg satte meg vedsiden av Galaxe, broren min.

Det var gruppemøte i den forlatte kinosalen, luften var fuktig på grunn av det store hullet i taket. Det var en stor scene fremme ved lerretet og mange begynte å samle seg på de gamle kinostolene. Det var rart å tenke på at dette en gang var en ny og flott kinosal en gang i tiden, og hvordan det svermet med liv i gatene før.

Jeg snudde meg mot Galaxe. Det blå håret hans var ruskete og bevegde seg svakt i vinden som kom fra hullet i taket.

«Er du nervøs?» spurte jeg. Han ristet svakt på hodet. Han er sjelden nervøs, alltid rolig og klar for hver eneste oppgave han får.

Plutselig satte noen seg ned vedsiden av meg, jeg snudde meg og så hvem det var. Det var Nate Starling. Den kjekkeste og søteste gutten i hele gruppen vår. Det mørke håret hans ligger helt perfekt, og de grønne øynene er til å dø for.

«Er det noe, Stella?» spurte han, jeg merket at jeg stirret på han.

«Eh, hva ... J-jeg ...» Stammet jeg frem. Jeg snudde meg kjapt og ble helt stille før jeg sa noe jeg kommer til å angre på. Kinnene mine brann, de var sikkert helt røde. Jeg så bort på Galaxe som lo av meg.

«Du klarer fortsatt ikke å snakke med Nate?» ler Galaxe. Det er ikke bare å snakke med Nate, han er den perfekte gutten. Han har høy stilling i forsvaret til gruppen vår og Mr. Kyta liker han. Nate er ekstremt tøff, og uniformen hans sitter perfekt.

Plutselig begynte lyset i salen å slukne, det hjalp ikke noe særlig på grunn av hullet i taket, og to personer kom opp på scenen. Jeg kjenner igjen den gamle mannen, det et lederen gruppen vår, Mr. Kyta, men dessverre så er han gammel og kan ikke ta vare på seg selv. Kvinna bak han er hjelperen hans, hun tar vare på han. Hun sto pent vedsiden av han.

«Takk for oppmøtet, jeg håper alle er her» sier Mr. Kyta og smiler, men smilet hans ble plutselig borte og han ble alvorlig. «Jeg ba dere komme hit fordi jeg skal velge en ny leder i dag. Min tid er dessverre over» han sukket, og jeg kunne føle at stemningen i salen ble dyster. Alle likte Mr. Kyta, han sørget for at alle skulle ha det bra selv om han ikke klarte å gjøre noe med hullet gjennom jorden.

«Den nye lederen deres kommer til å redde det som er igjen av jorden, han kommer til å bringe tilbake livet og menneskene. Jeg har kjent han helt siden han ble født, og jeg vet at han ikke kommer til å skuffe oss» Mr. Kyta smilte litt. «Galaxe Reed er deres nye leder, jeg stoler på han med livet mitt, og det burde dere også.»

Galaxe hoppet opp av stolen og vinker til resten av salen med et stort smil. Han har jobbet seg oppover i forsvaret i flere år nå, og endelig har han klart det. Han har alle kvalitetene en god leder trenger. Jeg er så glad for han, og det hadde mamma og pappa også vært.

Vi gikk ut av salen og ut i de ødelagte gatene, vi hadde prøvd å rydde og fikse det vi kunne for flere år siden, men det var nesten umulig. Galaxe smilte så stort av jeg trodde at munnen hans skulle rivne.

«Jeg har ventet så lenge på dette, og endelig skjer det» sier Galaxe. Jeg har aldri sett han så glad, men han fortjener det siden han har jobbet så hardt.

Plutselig kjente jeg en hånd på skulderen. Jeg snudde meg og så Nate sitt gudommelige ansikt. Jeg bet tungen min, Oppfør deg kult, Stella.

«Jeg ser frem til å jobbe med broren din, og selvfølgelig å se deg mer» sier han og smiler som en engel, så går han uten at jeg fikk sagt noe. Jeg ble rød i kinnene, han vil faktisk se meg mer, er han interessert i meg slik som jeg er i han?

«Jeg har bestemt meg for å gjøre Nate til min nestleder» sier Galaxe plutselig. Jeg forstår hva det innebærer.

«D-Deee-et b-betyr ...» mumler jeg og kjente følelsene krible i hele kroppen.

Alene på JordenWhere stories live. Discover now