6.BÖLÜM: LANETİN KIZI

198 38 35
                                    

Bölüm Şarkısı, Billie Holiday - Blue Moon.. ( MJ-Nate çiftinin dans müziği )

Evettt arkadaşlar biliyorumm beni çok özlediniz :) Ben de sizi özledim ve güzel bir tatil sonrası yeni bölümle beraber yeniden birlikteyiz yihaa! :3 Fazla uzatıp da size ' hadi pembe sus artık ' dedirtmeden aradan çekilirkenn bölümü ' branur5510 ' okuruma ithaf ediyorum. Hadi ben gittim :*

Küçük planlarında olmasını beklemediği bir gelişmeyle karşılaşan Jack, iştahı kabaran merakına yenilerek sohbete dalmıştı. Her on beş saniyede bir göz teması kurduğu Aria'dan kopan genç adamın algısı tamamen genç kızın üzerindeydi. Sekteye uğrayan planı geri kazanmak için elindeki bütün kozları oynayacak olan Aria, aklına gelen en kolay yoldan gidecekti.

Nate: Ne yapıyorsun?

Aria: Dans ediyorum!

Maraton koşar gibi salonun bir ucundan öteki ucuna dolaştırdığı adamın ayağına basmaya başlayan Aria, girdiği iddayı kaybetse de bilinçli mağlubiyetinin tadını çıkarıyordu.

Nate: Ahh! Kafan mı dalgın senin?!

Aria: Özür dilerim! Aslında evet, biraz dalgınım.

Nate: Neden?

Aria: Sorun Jack.. Beni yanlış anladığı düşünüyorum.

Temposunu düşüren Nate, alışılagelmişin dışında gösterdiği tepkisini sorularına da taşıyordu.

Nate: Onunla yatmadın değil mi?

Aria: Ne?! Tabiki hayır, neden onunla yatmak isteyeyim ki? Tabi sen karşına çıkan her kadınla..

Fırsatını bulmuşken öfkesini içinde tutmak yerine genç adamın ayaklarından çıkaran Aria, farkına varamadan sırt sırta gelen ikiliyi çarpıştırmanın zamanını kolluyordu. Kollarını sardığı omzun ardından Jack'e işaret fişeğini ateşleyen Aria, dansı yöneterek üzerine gittiği genç adamı mutlu sonuna doğru hafifçe itti. Çarpışan genç çiftin gözleri birbirine kenetlenmişti.

Aria: Özür dilerim, benim hatamdı!

Jack: Kendine haksızlık etme, benimdi hata..

Genç adamın kollarından sıyrılan Aria, aralarında bir engel olarak duran MJ'i ekarte ederek Jack'in kollarındaki yerini aldı.

Aria: Aslında benim sana bir şey danışmam gerekiyordu!

Jack: Bu konuyu kesinlikle dans ederken konuşalım!

Partnerini kuzenine kaptıran MJ boş gözlerle seyrettiği çiftin amacını anlamaya çalışıyordu. Kendini köşkün ortasında dikili bir direk gibi hisseden genç kız, o anlarda dans pisti görevi gören el dokuması halının üzerinden ayrılma fırsatı bulamadan yeni partnerine kavuşmuştu.

Nate: Kapanışı zirvede bırakalım mı?

Sanki ona aitmiş gibi kavradığı beli bırakmaya hiç niyetli görünmüyordu. Genç kızın dekoltesinden çıkan çıplak teni, onun elleriyle buluştuğunda ürperdi.

MJ: Senin fikrindi değil mi?

Onu damgalamaya çalışan genç kıza rağmen dahil olmadığı planda en az onun kadar masum olan Nate, acıyan ayağının hesabını daha sonra kesecekti. Tam tur döndükleri salonu ezberleten sebebin açığa çıkmasıyla herşey netlik kazanmıştı.

Nate: Şu fikrim olan şey ne?

MJ: Küçük oyunlarına Aria'yı karıştırma.

Üşüyen elleri genç adamın elleri arasında sıcacık olmuştu. Tehdit kokan sözler karşısında yıldırmayı amaçladığı Nate'i, tam tersi tahrik ettiğinden habersizdi.

ARADAWhere stories live. Discover now