5.2

247 91 21
                                    

Bölüm Şarkısı Adele - Hello..

Yolculuğa çıkmadan önce nazlanan yaşlı woswosunun bakımını yapan MJ, emektar arabasının dilinden anlıyordu. Aküsünü değiştirdikten sonra temizlediği arabasını soluklanmak için oturduğu taş merdivenlerden izlerken, aklından atamadığı gecenin tadı hala dudaklarındaydı. Kalktığından beri birini söndürüp bir diğerini yaktığı sigarasının üzerine düşen külü farkedemeyecek kadar dalgınken burnuna gelen yanık kokusuyla ayıldı.

MJ: Ahh.. Gerçekten mi?!

Delinen t-shirt'ünü üzerinden çıkaran genç kız söylenerek odasına çıkarken merdivenlerde karşılaştığı Sarah'ın tepkisinden bir haber selam verdi.

MJ: Hey!

Sarah sanki hiç varolmamış gibi davrandığı genç kızın yanından geçip giderken, selamı havada kalan MJ durumdan pek de rahatsız değildi. Çünkü o sabah kendini empati yapabilecek kadar iyi hissediyordu. Elinde tortop ettiği yanık t-shirt'ü isabetli bir atışla çöp kutusuyla buluşturan MJ'in evde neden sütyenle dolaştığını merak eden sadece Aria değildi. Kahvesini tazelerken yanından geçen genç kızın üçlük atışına şahit olan Bayan Ops'da buna dahildi. İkili endişe içinde genç kıza bakarken üzerine düşen gözlerden bunalan MJ, aklının hala yerinde olduğunu gösterdi.

MJ: Ne? Biraz küçük olduklarının bende farkındayım!

Göğüslerini kasteden espriye kahkalarla karşılık alan genç kız, kahvaltı masasından çaldığı peynirle şaşkınlıkları ikiye katladı. İsteği üzerine odadan ona temiz bir t-shirt getiren Bayan Ops'un elinden aldığı kıyafeti üzerine geçirirken, kasığının üzerindeki ' W ' harfinde dövmeyi gören Aria'nın gözleri ağzı yerine konuşuyordu.

MJ: Neye bakıyorsun sen öyle?

Aria: Senin için bir anlamı olmalı.

Üzerine dökülen kumaş parçasıyla kamufle ettiği dövmesinin mazisi elbette çocukluk aşkı Will'e kadar uzanıyordu. Kalbinde olduğu gibi bedeninde de ondan bir parça taşımak için isminin baş harfini vücuduna kazıtarak onu ölümsüzleştirmişti.

MJ: Belki bir zamanlar..

Sabah şekerlemesi için kendine uygun gördüğü arabanın açık kalan camından içeri giren Dobby'nin bugün sahibinden ayrılmaya hiç niyeti yoktu. Seslenmesine rağmen ortalıklarda gözükmeyen kedisini arayış içine giren MJ, kendisi için hazırladığı çantayı bıraktığında küçük kaçağı ele veren hırıltılarını duydu. Hazırlanan kızları arabada beklemeyi tercih eden genç kız biraz sonra ayrılacağı kedisiyle vedalaşıyordu. Aynı dakikalarda Sarah ve Aria ile birlikte bahçeye çıkan Bayan Ops, genç kızın camdan uzattığı Dobby'i teslim alarak köşke döndü. Arabaya binerken aksadığını farkettiği Sarah'ın arkaya geçmesiyle boşalan ön koltuğa oturan Aria, genç kızın hırçınlıkla bir hata yapmasından korkuyordu. O dakikalarda koltuğun üzerine yaydığı bacaklarını ritme kaptıran Sarah'ın kulaklarını patlatırcasına açtığı müziğin sesi, kulaklıktan taşıyordu.

MJ: Onun nesi var?

Aria: Akşamdan kalma..

Pek inandırıcı gelmese de şimdilik üzerinde durmadığı konu tekrar açılıncaya kadar kapanmıştı.

Sao Solito

Teslim aldığı anahtarla kitli olan demir kapıyı açan Aria, arabanın içeri girmesiyle sonuna kadar açtığı sürgülü kapıyı geri kapattı. Yolculukta olduğu gibi indikten sonra da ağzından laf çıkmayan Sarah, ikiliyi bahçede bırakıp eve girdi. Peşinden gelecekler için kapıyı aralık bırakıp, kendini koltuğun üzerine attı. O, kendince keyif yaparken çantaları alan ikili kolları dolu içeri girdi. Sarah'ın önüne attığı çantayı gösteren MJ gözlerini diktiği genç kızın harekete geçmesini beklerken yerdeki çantayı taşımak için uzanan Aria, MJ'in engeliyle karşılaştı.

ARADAWhere stories live. Discover now