3.3

403 240 15
                                    

Multimedya Nate Blood..

Bir anda birbirlerine bakan ikili, MJ hakkında birşey daha öğrenmiş oldu. Aria bu duruma henüz inanamamışken, Sarah ise MJ'in Nate yerine neden bu adamı seçtiğini anlayamıyordu. Sonuçta Nate daha yakışıklıydı. İçkisini yudumlarken etrafa göz gezdiren Sarah, Aria'yı dürterek içeri giren hoş çocuğu gösterdi.

Sarah: Nasıl ama? Hey baksana, şu kız az önce karşı masada bir adamla oturuyordu. Sonra o adam gitti ve şimdi başka biriyle oturuyor.

Aria: İnsanların özel hayatlarını kurcalamayı bırak artık, MJ'inkini de.

Sarah: Haklısın, onu yatakta hayal edemiyorum..

Aria: Sarah!

Sarah, içki bardağını havaya kaldırıp Aria'ya uzattı.

'O zaman özgürlüğümüze!'

Bir süre daha vakitlerini bu şekilde geçiren ikili, kalkmadan önce lavaboya gitti. Ellerini yıkadıktan sonra kapıyı açan Sarah, aheste aheste içeri giren Nate'i karşısında görünce heyecanla Aria'ya seslendi. Apar topar lavabodan çıkan Aria, genç kızın yanına gittiğinde heyecanının sebebini anlamıştı. Aria'yı geride bırakan Sarah, genç adamın yanına doğru ilerledi. Beyaz dar gömleği bütün kaslarını ortaya çıkarmışken bıraktığı kirli sakalıyla Nate, bu gece de oldukça çekiciydi. Sarah hayranlıkla Nate'i izliyor, içkisini yudumlamasına kadar onu seyrediyordu.

Aria: En azından ağzını kapat.

Sarah'ın iki saniyelik kafasını çevirmesiyle kızıl saçlı bir kız, Nate'in yanında belirmişti. Bunu gören Sarah çattığı kaşlarıyla Aria'ya döndü.

Sarah: Bu sürtük de nereden çıktı? Ben gidiyorum.

Aria: Nereye?

Sarah, genç kıza aldırmadan Nate'in yanına gitti.

Sarah: Nate! Bu ne güzel tesadüf.

Nate'in yanında duran kızı hafifçe ittirip önündeki koltuğa oturan Sarah'ın ardından gelen Aria da kendini sohbetin arasında buldu.

Nate: Gerçekten öyle oldu, sizi gördüğüme sevindim. Naber ufaklık?

Aria: Bir saniye öncesine kadar gayet iyiydim. Sen de formunda görünüyorsun yine..

Dolaylı yollardan iğneleyici bir tavırla, genç adama hastane dönüşü şahit olduğu macerasını hatırlatan Aria'nın işleri batırmasına izin vermeyen Sarah söze girdi.

Sarah: Boşver sen ona bakma. Ee sen ne arıyorsun burada?

Nate: Bu soruyu benim size sormam gerekiyordu sanırım. Yolunuz buraya nasıl düştü? Hem.. dadınızın haberi var mı burada olduğunuzdan?

Sarah: Dadımız buradaydı ama bu gece başkalarıyla ilgileniyor.

Nate: Ruh avına mı çıktı yine?

Sarah kendini daha fazla tutamadı ve gülmeye başladı. Nate karşısında gülüp duran genç kızın verdiği reaksiyonun sebebini düşünürken, Aria da Sarah'a susması için işaret ediyordu.

Nate: Yanlış birşey mi söyledim?

Sarah: Av kısmı doğru.. Yani kısmen ava çıktığını söyleyebiliriz ama bu geceki başka. Anlarsın ya..

Sarah'ın ağzından çıkan her kelime genç adamın kırılan kalbini bir kez daha acıtırken, sevdiği kadının bir başkasının kollarında olduğu düşüncesi onu delirtiyordu. Önünde duran içkisini bir solukta içtikten sonra bir yenisini alan Nate, hız kesmiyordu. Sarah'ın sandalyesini kendine doğru çeviren Aria, genç kızın gözlerinin içine bakıyordu.

ARADAWhere stories live. Discover now