5.BÖLÜM: GEÇMİŞTEN GELEN GELECEK

254 106 13
                                    

Bölüm şarkısı Ellie Goulding - Love Me Like You Do.. Özellikle Nate ve MJ kısmı için kesinlikle şarkıyı dinleyerek okumanızı tavsiye ederim, keyifli okumalar :)

Son zamanlarda uyuyamamasının ona kattığı tek avantaj randevularına vaktinde yetişiyor olmasıydı. Dobby'nin veteriner randevusuna erken hazırlanan MJ biraz gazete okumak için çıktığı bahçede, uzandığı hamakta uyuyakalmıştı. Cebinde titreyen telefonun sesiyle gözlerini aralayan genç kız, panik halinde kolundaki saate baktı. Şanslıydı ki içi geçeli on dakikadan fazla olmamıştı. O, telefonu açmak için hiç acele etmese de acı acı çalan telefonun ucunda yardım bekleyen isim fıçı Jack'den başkası değildi. Dobby ile birlikte yola koyulan MJ, telefonun yeniden çalmasıyla genç adamı aramayı unutmuş olmanın verdiği mahçubiyetle telefonu açtı. Barda kendisine ihtiyaç olduğunu söyleyen Jack, genç kızdan olumsuz yanıt almış ancak Sarah'ın gelen teklifi geri çevirmeyeceğini düşünen MJ, onunla konuşmadan Jack'e söz vermişti. Vakit kaybetmeden Sarah'ı arayan MJ, genç kıza ulaşamayınca köşkü aramış ancak Sarah'ın sporda olduğunu öğrenince son çare teklifini Aria'ya sunmak zorunda kalmıştı. Hiç beklemediği bir şekilde Jack'e yardımı kabul eden Aria, biraz kafa dağıtmanın kendisine iyi geleceğini düşünüyordu.

Bardan içeri adımını atar atmaz yüzüne çarpan alkol kokusu karşısında buray ayak uydurabilmeyi diliyordu. Bar kapısından içeri giren Aria'yı farkeden Jack, genç kızın yardımına geldiğini öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Jack: MJ'in barmen göndereceğini sanıyordum, Prenses değil. Demek bu gece tezgahı ısıtan sen olacaksın..

Aria: Sarah kadar eğlenceli olur mu bilmem ama enteresan bir ikili olacağımıza şüphem yok. Hem barmen gibi görünmek için deri ceketimi ve botlarımı da giydim, sana benzememiş miyim yani?

Ona gülerek tezgahın arkasını gösteren Jack, genç kızı yanına çağırdı.

Jack: O zaman deneyelim ve görelim.

Jack'in yanında yerini alan Aria, dernek faaliyetlerinden sonra hayatında ilk defa tek başına bir birey olarak çalışmanın tadını çıkarıyordu. İçkilerin isimlerinden, hangi içkinin hangi bardağa koyulacağına kadar birkaç saate herşeyi öğrenen Aria havanın kararmasıyla gelen müşterilere servise başlamıştı bile. Kısa sürede Jack'e ayak uyduran genç kız buradaki işini sevmiş görünüyordu. Jack gelen arkadaşlarını geçici elemanıyla tanıştırırken, onlara içki servisinde bulunan Aria, burnuna bir yerlerden tanıdık gelen parfüm kokusuyla irkildi.

Nate: Ufaklık?

Düşürdüğü soda kapağını almak için eğildiği tezgaha kafasını vuran Aria, tek eliyle tuttuğu kafasını kaldırdığında Nate'in soru işaretleriyle dolu bakışlarıyla karşı karşıya kaldı.

Nate: Erken emeklilik mi istedin? Yoksa MJ sakarlıklarına daha fazla dayanamayıp seni kovdu mu?

Acıdan buruşturduğu yüzü yerini tebessüme bırakırken genç adama viski ikramında bulunan Aria, hamlesini sağlam yapacaktı.

Aria: Ahh, gerçekten mi? Onun tahammül edemediği kişinin sen olduğunu sanıyordum.

Aynı dakikalarda Aria'nın barda olduğu haberini Bayan Ops'dan aldıktan sonra genç kıza sürpriz yapmaya hazırlanan Sarah, barın yolunu tutmuştu.

Jack: Yeni yardımcım nasıl?

Nate: Arada bana versene, otelde işime yarayabilir.

Aria, kendi üzerinde dönen esprilere oturduğu yerden eşlik ediyordu.

Jack: Olmaz dostum, o benim. En azından şimdiye kadar hiç bardak kırmadı..

ARADAWhere stories live. Discover now