Capitolul 42 - Ajunul Crăciunului - Partea a II-a

1.3K 88 0
                                    

Jessie POV

Rânjesc când o văd pe Sophie în fața mea,și o iau imediat în brațe sărutând-o pe obraz de mai multe ori.Chicoti și îmi făcu același lucru.

"Ooh! Îmi place cum te-ai machiat!" Mă sărută scurt pe buze înainte de a trage pe cineva înainte.

"Ești mai înaltă!" Își ridică un picior.

"Platforme de 4 inchi.Iubi,sunt mai înaltă decât tine în seara asta." Nici nu am observat-o pe femeia din spatele ei cu același păr blond și aceiași ochi albaștri până când ea se uita în spate.Până și zâmbetele lor sunt la fel."Jessie,vreau să o cunoști pe mama mea ."Gesticula către femeia care păși în față acum."Mamă,asta e iubita mea,Jessie."Femeia întinse mâna."

"E o plăcere să o întânlesc în sfârșit pe fata despre care fiica mea vorbește într-una." Zâmbește iar eu îi strâng mâna întinsă.E ceva diferit la vocea ei,ceva străin.Serios?Vorbește într-una despre mine?

"E o plăcere să vă cunosc,doamnă Middleton." Zâmbesc și îmi retrag mâna,aruncând-o în jurul lui Sophie.

"Te rog,spune-mi Marianne.Sau Anne.Cum vrei tu."

"Mă întrebam, um,de unde sunteți?" În timp ce întrebam asta am realizat că Sophie nu mi-a zis mare lucru despre mama ei.Vorbește mai mult despre tatăl ei și cum îi place să păstreze distanță între ei doi."Mi se pare că aveți un accent ciudat.E greu de sesizat...."Sophie vorbi înaintea mamei sale,așa că m-am uitat la ea.

"A venit din Germania când avea 13 ani."Îmi explică ea.Îmi ridic o sprânceană,ca să par interesată."Afacerea de familie a dat faliment.Erau cam proști și au decis să urmeze visul american.În fine,numele ei adevărat este Agnieszka."Dădu scrut din cap,iar apoi atenția noastră revine asupra doamnei Middleton,care zâmbea.

"Cum o cheamă?"Întreb eu,puțin rușinată.Sophie repetă pentru mine,dar tot nu am înțeles.

"Agnieszka."De data asta a spus mama ei.Oh Doamne.Asta e atât de jenant.Se aplecă în față și puse accentul pe fiecare silabă."Agh-nee...Oh,știi ce?De aia aleg să mi se zică Marianne.Haide să uităm asta și să ne mișcăm,pentru că nu știu de tine Jessie,dar lui Soapy pare să îi fie frig."

"Oh,da,intrați!"Le conduc pe amândouă înăuntru când realizez că lui Sophie chiar îi este frig.Închid ușa."Hey,tocmai ți-a zis Soapy?"O întreb pe Soph,iar ea începu să dea din umeri când interveni mama ei.

"Când era mică obișnuiam să îi fac baie cu bule iar ea mereu își punea bulele pe față ca o mască."Mama ei își puse mâna la gură pentru a se abține din râs."O numeam Super Soapy."Mai multe chicoteli.Mă uit la Sophie,privindu-i fața roșie înainte ca ea să întoarcă capul în altă direcție.

"Wow.Încă o poreclă de adăugat pe listă."Spun cu un rânjet.

"Nu e corect!"Se întoarse."Ai toate poreclele astea pentru mine dar eu nu am niciuna bună pentru tine!"Se bosumflă iar eu am scos limba.

"Nu e vina mea."E tot ce reușesc să zic înainte ca mama să intre în cameră pentru a o întâmpina pe Sophie și pentru a se prezenta mamei lui Sophie.Sophie și cu mine le privim în timp ce ele au o conversație de-a lor.

"Hey,unde să pun asta?"Sophie ținea o cutie dreptunghiulară în mână,maro,cu o fundiță purpurie în jurul ei.

"Sub brad,dacă vrei."Aruncă o privire către living,plină de oameni,dintre care câțiva chiar se uitau la noi.Ochii săi se lăgiră puțin iar sprâncenele sale erau mai ridicate ca de obicei,iar apoi își scutură capul.

"Nu contează.Cred că...o voi ține eu."

"Ești în regulă,floricică?"Știu exact ce e în neregulă - de ce a devenit dintr-o dată rigidă - dar tot aleg să întreb.Știu că e timidă,da,dar să traverseze camera și să pună ceva sub brad?

"Sunt o grămadă de oameni.Nu credeam că vor fi atât de mulți."Își scărpină capul cu mâna liberă."Credeam că..veți fi doar voi."

"Iar eu am uitat să menționez că va fi...o reuniune.Dar,vestea bună este că dacă nu vrei să bei albușuri de ou,te poți ascunde în baie! Nimeni nu va observa că nu ai jucat!"Își mușcă buzele."Oh,haide."O iau de mâna liberă și am condus-o în living în ciuda protestelor sale."Okay,toată lumea,asta e iubita mea Sophie.Sophie - "Am început să arăt spre toată lumea așezată pe jos și pe canapea - "Asta e Alexa,Johnny - pe Paisley deja o știi - Și Rebecca.Francois.Hnery...Asta e Mătușa mea Florence,unchiul Rob...iar aia e mătușa Sarah.Nimeni nu o place."

"Hey! Ripostă tânăra,luând o gură de șampanie."Ești doar supărată că te-am învins."

"Ce?"Sophie se uită la mine cu sprâncenele împreunate.

"M-a bătut la Guitar Hero anul trecut."Explic eu îngustându-mi ochii la mătușa mea care zâmbea jucăuș."Mi-a furat titlul de cea mai bună chitaristă din casă."Îmi încrucișez brațele."Sarah,sper că știi că am învățat să joc.Îmi voi lua coroana înapoi."

"Cum zici tu,Regina Lesbiencelor."Rânji Sarah luând încă o gură de șampanie.Oh,Doamne! Numele ăsta e peste tot acum! Cum a ajuns Cerise la mătușa mea?Chiar nu am chef de chestia asta acum.

"Taci."Izbucnesc eu."Nu îmi spune așa."Un alt rânjet își făcu apariția pe fața lui Sarah înainte de se ridica și a se duce în bucătărie,alăturându-se mamei lui Sophie și părinților mei în conversația me.Ea și cu tatăl meu se uitară la mine cu zâmbete malefice.Oh Doamne,deci asta a fost mâna lui!"Vă omor pe amândoi!"

"Bine."Spuse Sophie,scoțându-mă din enervarea mea în timp ce mă trăgea spre brad pentru a își lăsa cadoul acolo.

"Ce?"Acum mă trăgea în baie,încuind ușa.Își puse mâinile pe umerii mei.

"Sunt mândră de tine."Simt unul dintre cele mai mari zâmbete pe față când aud cuvintele astea.Și ea zâmbea."Ai fi putut fuma cât timp nu am fost eu aici,dar tu nu ai făcut-o,nu-i așa?"Îmi scutur capul,simțindu-mă mândră doar pentru că ea era mândră de mine.

Parallax [Tradusă în Română]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum