First Time

434 15 12
                                    


Darren'ın yeni evinin salonla birleşik bir mutfağı vardı. Geçen hareketli gecenin üzerine neredeyse akşamüstüne kadar uyumuşlardı ve ikisi de günlerdir bir şey yememiş gibi aç uyandılar. Darren kahvaltı için kahve makinasını çalıştırıp tost yaparken chris evin içinde dolanıyordu. Darren'ın evi ona nedense çok yabancı ve ona ait değilmiş gibi gelmişti. "hiç alışamayacağım sanırım buna, burası bambaşka birine ait gibi hiç seni yansıtmıyor" dedi darren'ın tost yaptığı tezgâhın boş kısmına otururken.

Darren belli belirsiz gülümsedi ve elindekileri bırakıp kollarını sevgilisine sardı " çünkü benim değil " diye fısıldadı " senin olmadığın hiçbir yeri bende benimmiş gibi hissetmiyorum" usulca öptü sevgilisini. " Bunları yaşadığımıza inanamıyorum, bunca zamanı hiç uğruna birbirimizden ayrı geçirdik" dedi chris sıkıntılı bir sesle " sen yokken o evde kalmanın nasıl bir şey olduğunu bilemezsin. Her metrekaresinde sen varsın, dokunduğum, baktığım her yerde seni görmek ve sensiz kalmak korkunçtu " diyerek bacaklarını darren'ın beline doladı ve onu kendine çekerek daha sıkı sardı.

"Bu eve taşındığım ilk iki hafta uyuyamadım bile, sensiz uyumak bile imkânsızdı. Kendimi başka bir gezegende gibi hissettim. Televizyon izlerken bile gördüğüm her şeyin seni hatırlatması korku filmi gibiydi " dedi darren usulca chris'in kokusunu içine çekerken. "bir daha bu kokuyu alamayacağımı düşünmek, bir daha sana dokunamama fikri.." diye iç geçirdi darren ve chris sevdiği adamın yüzünü ellerinin arasına aldı " bu bir daha asla olmayacak, bunun bizim başımıza gelmesine asla izin vermemeliydim" diyerek dudaklarına kapandı sevdiği adamın.

Birbirlerine olan özlemlerini anlatabilecek kelimeleri yoktu. Geçirdikleri süre boyunca ikisinin de bunu epey düşünecek fırsatı olmuştu. Asla birlikte olmadıkları bir hayat istemiyorlardı. " hayatımın sonuna kadar bir daha asla sensiz uyanmak istemiyorum, o sabahlardan nefret ettim" dedi darren ellerini chris'in sırtında gezdirerek. " bu büyük bir cümle dare" dedi dikkatle darren'ın gözlerinin içine bakan chris ama darren ona aşkla bakıyordu ve chris onun gözlerinde ki kararlılığı gördüğü zaman her şeyin ne kadar kusursuz olduğunu düşündü. " Bende sevgilim, bende her anında senin olduğun bir hayat istiyorum" diye fısıldadı darren'ın kulağına ve aşkla öptü âşık olduğu adamı.

Bir süre daha yeniden birlikte olmanın tadını çıkardılar. Her saniyelerini birlikte geçirmek istiyorlardı. Birbirlerini o kadar özlemişlerdi ki bu geçen sürenin acısını çıkartmak istiyorlardı. İkisi de artık eski endişelerini taşımıyorlardı. Hala aynı sebepten dolayı her şeyi açıklayamazlardı ve bunun için kontratın bitmesini beklemek zorundalardı ama biliyorlardı ki artık aralarında ki tek engel oydu. Gevşediğini hissetti chris darren'ın kollarında söylediği gibi sonsuza kadar olmak istediği tek yer orasıydı ve bunun için ne yapması gerekiyorsa yapacaktı. ' herkesin canı cehenneme' diye düşündü chris. Darren son defa aşkla baktı sevdiği adamın yüzüne. Artık sevildiğine emindi ve ne olursa olsun bunu kaybetmeyecekti. ne yaşanması gerekiyorsa hazırdı 'ne olacaksa olsun' dedi kendi kendine 'onunla sonsuzluğu istiyorum'...

3. sezonun çekimleri başlamıştı ve bu hafta ' first time' çekimleri vardı. Bir önceki günü yalnız kalarak, doyasıya birlikte geçirmişlerdi. Chris darren'da kalmıştı ama bugün darren'ın çekimleri chris'ten önce başlıyordu. Son bir kez uyuyan sevgilisinin yüzünü kazıdı hafızasına darren ve uzanarak yavaşça öptü dudaklarından. Daha sonra hızla hazırlandı ve sete doğru yol almak için evden ayrıldı. Bir warblers sahnesi vardı bugün ve kadroya yeni biri katılmıştı. Sebastian smyte adında bir karakter darren'ın eski yerini doldurmak için yeni başlamıştı. Çekimler sorunsuz geçiyordu ama darren'ın aklı hala chris'teydi. Akşamüstüne doğru çekimler tamamlanmıştı ve chris'in sahneleri için hazırlardı. Chris'in hazırlanması ve ikinci kısma geçmeleri için yarım saat mola verildi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 02, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

perfectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin