Never Say Never

339 19 2
                                    

                  

Chris arabaya bindiği andan itibaren kafasını camdan dışarı çıkarmış nefes almaya çalışıyordu. Darren endişeli adımlarla koşarak geldiğinde chris'in tavrını görmüş ve iyice telaşlanmıştı. " bebeğim iyimisin? Sana ne söyledi lütfen bana söyler misin?" diyerek elini chris'in yanağına koydu ve yüzünü kendine doğru çevirdi. Chris nerdeyse ağlamak üzereydi ve darren'ın gözlerine bakmak bütün direncini kaybetmesine sebep olmuştu. "Konuşmak istemiyorum" dedi chris ve gözlerinden bir damla yaş döküldü. Kendini böyle bir duruma düşürdüğüne inanamıyordu. Heteroseksüel bir adama aşık olmak.. Aklından ne geçiyordu?

               Tüm gece karşısındaki mükemmel adamı izlemişti ve son derece güzel ve seksi bir kadın onu, sevdiği adamı elinden almakla resmen tehdit etmişti. Üstelik bu kadın o erkeğe daha önce sahipti ve söylediğine göre geri döneceğine de emindi. Nasıl demişti " daha öncede oldu darren bana asla karşı koyamaz!" . Aynı cümle kulaklarında yankılanıyordu. Darren'ı seviyordu, onu kaybetme korkusu muydu bu, yoksa bir kadına tercih edilebilme korkusu muydu bilmiyordu chris. Tek bildiği kendini savunmasız hissettiğiydi.

               Darren chris'in üstüne gitmek istemiyordu ama onun bu hali sinirden kontrolünü kaybetmesine sebep oluyordu "lütfen sevgilim konuş benimle, her ne söylediyse hiçbir önemi yok biliyorsun" diyerek chris'i sakinleştirmeye çalışıyordu. Ama chris cevap vermedi ve arabalarını park edip evlerine ulaşana kadar da tek kelime etmemişlerdi. Darren kapıyı açarak chris'in girmesine izin vermiş ve ardından kapılarını kilitlemişti. Chris hiç konuşmadan odasına yöneldi ve kendini yatağının üzerine bıraktı.

                Darren hemen yanına geldi ve chris'i yatakta doğrultup ellerini avucuna alarak yanına oturdu. Chris inatla onun yüzüne bakmıyordu ve bu darren'ın canını yakmıştı "lütfen sevgilim bunu bize yapmasına izin verme" diyerek chris'in yüzünü ellerinin arasına aldı ve doğrudan gözlerini birbirine kilitledi. Chris darren'ın içini eriten bakışları gözlerine değdiğinde ağlamaklı bir sesle konuştu " seni özlediğini söyledi dare ve seni geri almak için her şeyi yapacağını. Benden ona yardım etmemi istedi inanabiliyor musun benden? Ve ben ağzımı açıp tek kelime edemedim." dedi ve gözyaşları yanaklarına süzüldü. " ona döneceğini söyledi dare, hep döndüğünü ona asla karşı koyamadığını söyledi ve bunun için seninle yatması yeterliymiş, tanrım böyle bir şeyle yarışamam dare. Lanet olsun onun sana verdiklerini sana veremem ben kahrolası bir kadın değilim darren!" Chris'in sesi gittikçe yükseliyordu ve cümlesini bitirdiğinde yerinden kalkmış yüksek sesle bağırıp eline geçirdiği herşeyi etrafa savurmaya başlamıştı.

               Darren duydukları karşısında çılgına döndü – bunun olacağını tahmin etmeliydim kahretsin - " chris bana bak lütfen bunların hiçbir önemi yok lütfen böyle şeyler düşünme" diyerek ona doğru yürüdü ama bunun bir faydası yoktu çünkü chris çok gergindi ve darren ona dokunmak istediğinde bir adım gerileyerek buna izin vermedi. Darren bunu beklemiyordu ve sesi birden yükseldi " lanet olsun! Ne hakla böyle şeyler söyleyebiliyor. Bunu sana, bize nasıl yapar? Kendini ne sanıyor bu böyle?" diye bağırarak ceplerinde telefonunu arayıp buldu. Mia'yı aramak ve avazı çıktığı kadar bağırmak istiyordu ama chris telefonu elinden kaptı " hayır darren hiçbir şey yapmayacaksın tanrım anlamıyor musun bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek o haklı belki de yine ona döneceksin tüm bunlar bittiğinde hevesin geçtiğinde.." cümlesi yarım kalmıştı çünkü darren'ın duydukları kulaklarını yakmaya başlamıştı hızla uzanıp chris'i belinden yakaladı ve parmaklarını dudaklarına bastırarak onu susturdu.

               Artık sesi fısıltı gibi çıkıyordu "hayır bebeğim, hayır lütfen böyle söyleme seni seviyorum, seni çok seviyorum chris" diye inledi ve chris'in dudaklarını yakaladı. Chris darren'ın dudaklarının tadını aldığı an ona direnemeyeceğini biliyordu son gücüyle darren'ı itti " yapma" diye fısıldadı darren'ın dudaklarına doğru "yapma darren şuan böyle hissediyorsun ama bu şey geçince, yine ona dönersen buna dayanamam, bunu atlatamam dare sana veremediklerimi almak için ona dönmeni seyredemem.., ben yapamam" şiddetle ağlıyordu chris vücudu sarsılarak ağlıyordu ama darren'ın ondan vazgeçmeye niyeti yoktu.

perfectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin