The whole world scared so l swallow the fear

339 23 2
                                    

Chris soyunma odasına girdiği andan beri heyecandan odanın içinde aşağı yukarı dolanıyordu. O kadar heyecanlıydı ki üzerini değişmesi gerektiğini bile akıl edemiyordu. Az önce olanlar gerçek miydi? Yani evet gerçekti ama nasıl olmuştu böyle bir şey? Anlayamıyordu tek bildiği darren'ın onu gerçekten tutkuyla öptüğü ve chris'in bütün vücudunun alev almasına sebep olan o öpücüğün hayatı boyunca başına gelen en seksi şey olduğuydu. Üstelik chris'te kendini tutamamış ve aynı tutkuyla karşılık vermişti, en tuhaf olanı da o an o kadar doğru gelmiş, o kadar güzel duygular içine düşmüştü ki bundan bir an bile pişmanlık duymamıştı. Hala titriyordu ve hemen üzerini değişip çıkması gerektiğini hatırladı kesinlikle darren'la bir an önce konuşmalıydı. O an telefonu çaldı arayan lea'ydı ama chris heyecandan onunla bile konuşacak halde değildi telefonu meşgule aldı ve hazırlanmaya başladı.

Lea az önce sandy'nin onu araması ve söyledikleri karşısında şokla yerinde zıplıyordu. Sandy çekimleri herkes gibi izlemişti ve gördüklerine şok olmuş halde etrafı inceliyordu. Birkaç kişi haricinde kimse ne olduğunu anlamamıştı ve bunun rol gereği olduğunu sanmıştı. Hatta çekimlerin bitmiş olmasına minnettar bir şekilde dağılmaya başlamışlardı. Ama sandy chris'i tanıyordu ve bunun rol olmadığına emindi sevinç ve şaşkınlık arasında ne yapacağını bilememiş ve hemen lea'yı arayıp gördüklerini aynen aktarmıştı. Lea az önce duydukları karşısında hala şok içindeydi. Bu nasıl olmuştu, kimin fikriydi ve lanet olsun neden orada değildi?? Hemen chris'i aramıştı ama anlaşılan tek heyecanlı olan o değildi chris telefona cevap vermemişti ve lea o an yapacağı en doğru şeyin darren'ı aramak olduğuna karar verdi.

Telefon bir kaç çevir sesinden sonra açılmıştı lea heyecanla bağırdı " darren aman tanrım dare neler oldu öyle?" diye söze başladı ama darren ondan daha heyecanlıydı ve aniden konuşmaya başladı " onu öptüm lea tanrım onu gerçekten öptüm ve be.. bu rol değildi hemde herkesin ortasında. Kahretsin lea biran duramayacağımı sandım bana ne oldu bilmiyorum ama yaptım işte ve chris tanrım oda beni öptü bu.. bu hiç rol gibi değildi lea duyuyor musun chris'te beni öptü oracıkta herkesin içinde" dedi nefes nefeseydi ve lea sesinden bayılmak üzere olduğunu anlamıştı. " sakin ol dare tamam anladım peki şimdi ne olacak? Hala sette misiniz? Konuştunuz mu? Chris o o ne dedi?" Diye sorularını sıralamaya başlamıştı ama bir an sessizlik oldu darren şimdi biraz daha gerçekliğin farkındaydı " setteyiz ve hayır henüz konuşmadık kahretsin! Lea ben ne yapacağımı bilmiyorum ona konuşacağımızı söyledim ama ama şimdi ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi sesi son derece korkmuş çıkıyordu. Lea darren'ın cesaretle yapmış olduğu şeyden memnun olsa da her şeyi tekrar panikle batırmasına izin veremezdi 'bu kez olmaz' dedi içinden " darren sakin ol chris'i al ve eve geçin bende hemen geliyorum bunu birlikte konuşacağız" dedi. Darren o an lea'ya bir kez daha minnet duydu. " tamam" diyebildi o an " lütfen acele et".

Darren hazırlanıp odadan çıktı koridorda ilerlerken göz ucuyla chris'in odasına doğru baktı kapı açıktı ve chris gitmişti. Darren onun arabada beklediğini anlayarak otoparka doğru yol aldı. Chris arabadaydı ve darren'ın ona yaklaştığını gördüğünde içini bir panik dalgası sardı. Ne yapmalıydı ya da ne söylemeliydi bilmiyordu. Sakin olmaya ve onu huzursuz etmemeye karar verdi en iyisi evde konuşmaktı ve chris'in bu aralar yapmayı bildiği en iyi şey tepkisiz kalmaktı. Darren arabaya yaklaştıkça ayakları dahil tüm vücudunun sarsıldığını hissediyordu. Bir anlık endişeyle chris'in yüzüne baktı, endişe ya da pişmanlık hali görmekten çok korkuyordu. Neyse ki korktuğu gibi olmadı chris yüzünde sıradan sayılabilecek sakin bir gülümsemeyle ona bakıyordu bu darren'ın içini biraz daha yumuşattı.

"Eve mi?" Diye sordu sordu chris direksiyondan doğruca darren'ın yüzüne bakıyordu kibarca gülümsedi darren ve sesinin son derece nazik çıktığına inandığı bir tonda " lütfen" diyebildi ve yola koyuldular. Darren konuşması gerektiğini düşünüyordu çünkü bu defa konunun yok sayılması riskini almayacaktı. Tabi ki bunu chris'i ürkütmeden yapmalıydı. Sesinin Normal bir şeyden bahseder gibi çıkmasına dikkat ederek " tebrik ederim, sonunda bunu da atlattık zor ama güzel bir gün oldu" dedi. " evet öyle oldu ama sonunda başardığımız için memnunum" diye cevapladı onu chris. Darren'ın bilerek konuştuğunu anlamıştı. Demek ki o da bu defa bunun konuşulması gerektiğini düşünüyor diye düşündü ve bundan memnundu. Birbirlerine gülümsediler ve neyse ki beş dakika sonra eve varmışlardı.

perfectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin