Feelings..

261 16 7
                                    

Formun Üstü

Darren'ın bu ani çıkışına anlam verememişti aidan "nedenmiş o?" Diye ayaklandı ama konuşmaları yarıda kaldı. Chris kapıdan girdiği an çantasını yere bıraktı ve söylenerek anahtarını vestiyerdeki tabağın içine bıraktı "resmen bütün eklemlerim dökülüyor, yorgunluktan ölüyorum" dedi. Darren ve aidan'ın ona baktıklarını gördü ama bir şey olduğunu anlayamamıştı " ne güzel yatıyorsunuz öyle yaa , inanın yerinizde olmak için neler vermezdim, son 1,5 saattir ryan ile tartışıyoruz her sahneyi tekrar tekrar çekmemizi bilerek yaptığını düşünmeye başladım" diyerek gelip darren'ın yanına koltuğa bıraktı kendini.


"Açlıktan ölüyorum hemen bir şeyler yiyelim mi size de uyarsa" dedi. İkisi de onayladılar ve en kolay yemeğin makarna ve şarap olduğunu düşünüp mutfağa geçerek işe koyuldular. Aidan az önce yaşanan konuşmada darren'ın tepkisinden şüphelenmişti ve mutfakta ikisinin yemek yapmasını izlemek yerine duşa girmeye karar verdi. " benim yardımım dokunmayacaksa bende yemeğe kadar duş alayım bari sorun olmazsa" dedi. Chris için sakıncası yoktu sevgilisini özlemişti ve darren'la yalnız kalmak iyi olur diye düşündü " tabi ki sorun değil, keyfine bak" dedi. Aidan duşa gitti ve darren hemen konuşmaya başladı " olanlara inanamayacaksın, zamanlaman nefisti" dedi. Chris anlayamamıştı "neye göre zamanlamam anlamadım?" dedi. Darren hızlı hızlı aidanla yaptığı konuşmayı anlattı.

Chris'te en az darren kadar huzursuz olmuştu. Darren huysuz şekilde söyleniyordu " kardeşim o benim lanet olsun, ona bile söyleyemiyorum" dedi. Ama chris onu anlayabiliyordu şu birkaç günü atlatırlarsa bir süre daha rahat edeceklerdi bu yüzden sabretmelilerdi " hayatım lütfen biraz sakin ol bir şekilde atlatırız. Şuan onunla tartışman sadece durumu daha zor bir hale sokar" diyerek usulca elini tuttu. Darren hiçte rahatlamış görünmüyordu " ama yapamıyorum, kardeşim bile olsa birinin sana yaklaşması fikrine katlanamıyorum chris, sana nasıl baktığını görmüyor musun?" dedi yüzünü buruşturarak.

Chris onun bu haline gülmemek için direniyordu ama dayanamadı. Darren'ı mia'dan kıskandığı zamanı düşündü ve şuan darren'ı anlayabiliyordu. Bu fikir içini ısıtmıştı darren'ın arkasına geçip kollarını beline doladı ve kulağının arkasından sokuldu "biliyor musun aslında beni kıskandığını görmek çok hoşuma gitti" dedi. Darren hızla arkasına döndü ve chris'i kollarının arasına aldı " seni kimseyle paylaşamam, bu fikir beni çıldırtıyor" diyerek chris'in dudaklarını yakaladı. Aralarındaki an o kadar özeldi ki ikisi de bir anlığına aidan'ı unutmuştu. Darren chris'in kokusunu derince içine çekti ve inledi "herkese söylemek istiyorum, delice haykırmak istiyorum tanrım, seni seviyorum" dedi.

Chris duyduklarından mest olmuş bir halde tekrar darren'ın dudaklarına kapandı. Bir kaç saniye sonra ikiside duydukları ses ile irkildiler aidan mutfak kapısına dayanmış onları izliyordu "bana söyleyerek başlayabilirsin dare" dedi gülerek. Bir anda ayrıldılar. Gafil avlanmışlardı, chris korkuyla, bir darren'a bir aidan'a baktı. Aidan yalnızca gülüyordu darren'sa sadece şaşkındı. Darren aidan'dan böyle bir tepki beklemiyordu nedense sert çıkmasını falan beklemişti " kızmadın mı? Ya da şaşırmadın mı yani?" dedi. Aidan gayet sakin görünüyordu. " Hadi ama daree kardeşinim ben senin. Ayrıca dürüst olmak gerekirse, mia beni arayıp senin chris'ten hoşlandığını söylediğinde bunu gözlerimle görmek istediğime de memnunum" dedi ve devam etti " ama şunu da söylemeliyim ki mia chris'in sana karşı bir şey hissetmediğini ve seni geri kazanmak için hala bir şansı olduğunu söylediğinde içten içe yanılıyor olmasını dilemiştim" dedi gülerek.

perfectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin