stay with me

280 16 6
                                    

Chord şokla darren'ın suratına baktı. "dostum sakin ol ne oluyorsun" dedi yüzündeki kanı temizlerken. Ama darren hala tiksinir bir ifadeyle ona bakıyordu. Bir anda duyduğu sesle kendine geldi darren " asıl sen ellerini sevgilimin üzerinden çek" dedi ilk defa gördüğü kadın. Chord'un üzerine eğilmiş ve onu ayağa kaldırmıştı. " tatlım iyi misin?" diye sevgilisinin dudağındaki kanı sildi katy. Darren o an olan biteni anlamıştı. Bu kadın chord'un sevgilisiydi ve o zaman demek ki sinemaya baş başa gelmemişlerdi, hatta ortada baş başa olunacak bir durumda yoktu. Kahretsin her şeyi yanlış anlamıştı. Bir an panikle chris'e döndü bakışları ama gördüğü manzara her şeyi açıklıyordu. Chris son derece soğuk bakışlarla ona bakıyordu. Şok olmuştu ve siniri yüzündeki dalgalanmadan anlaşılıyordu. "chris, ben çok üzgünüm, ger.." cümlesi yarım kalmıştı. Chris hızlı adımlarla arkasını döndü ve uzaklaştı. Darren arkasından gitmek için yeltendi ama diana'nın eli kolunu yakalamıştı " tanrı aşkına darren ne yaptığını sanıyorsun?" dedi inanamaz bir tavırla. Olan bariz şekilde ortadaydı ve aslında bu bir soru değildi. ' lanet olsun' diye söylendi darren kendi kendine her şeyi tekrar berbat etmişti 'lanet!'

Chris hala az önce olanların şokundaydı. Neler olmuştu öyle? Darren'ı hiç öylesine sinirli görmemişti hatta kendi kavgalarında bile ve ne demişti o öyle? " çek o lanet ellerini sevgilimin üzerinden" mi? Emin değildi ya da öyle bir şeydi.  Ne yapması gerektiğini bilememişti chris ya da ne söylemesi gerektiğini. Sadece uzaklaşmıştı, zaten kalsa da olacaklar pek iyiye gitmeyecek gibiydi. Bir süre bunları düşündü chris ve sonunda ne olduğunu anlamıştı. Darren onların arasında bir şey olduğunu sanmıştı ve bu onu deliye döndürmüş olacak ki kendini tutamamıştı. ' her zamanki darren' diye düşündü chris. Hala kendini kontrol etme konusunda hiç yol alamamıştı. Kendini sinema binasından kalabalık caddeye attı. Şuan nefes almak tek ihtiyacıydı.

Darren çıldırmış gibi ayağını sallıyordu oturduğu masada ve diana onun bu halini gördükçe sakinleşemeyeceğini anladı. " kes artık şunu lütfen" dedi yalvarır bir tonda ama darren onu duymuyor gibiydi. Az önce olan şey cidden yaşanmıştı. Nasıl bu hale geldiğini düşündü resmen gözü dönmüştü ve onca insanın içinde rol arkadaşına yumruk atmıştı. Neyse ki o kadar hızlı olmuştu ki her şey kimsenin resim çekecek vakti olmamıştı. Günlerdir chris'i düşünmekten delirecek gibiydi. Resmen kendi kendine konuşmaya başlamış ve paranoyakça düşüncelere kapılmıştı. Chord'la olduğuna bile kendini inandırmıştı. Bir anda karşısında sarılmış halde ikisini görünce de kendini kaybetmişti. Aklında ki tek şey chris'e birinin dokunması fikriydi ve bu kontrolünü kaybetmesine yetmişti. Bir şey yapmalıydı ama ne? Hem chris'in tavrından anladığı bir şey varsa o da şuan ne yaparsa yapsın bunu toparlayamayacağıydı.
"bir şeyler yapmalıyım diana, burda daha fazla oturamam" diye ayaklandı darren. Ama diana onu son anda yakalamıştı " saçmalama lütfen, her şeyi daha da berbat edeceksin. Şu kahveni içi ve biraz nefes al, elbet bir şey düşüneceğiz" dedi diana sinirli bir tavırla. Ama aklına hiç bir şey gelmiyordu. Az önce olanları gözleriyle görmüştü ve chris'in yüzünde ki öfkeyi de. Darren'ı şuan onun arkasından yollamak sadece intihar olurdu. İkisinin de biraz sakinleşmesi gerekti, ilişkilerden öğrendiği en büyük tecrübe hiçbir şeyin üzerine gidilerek çözülemeyeceğiydi, en azından bu tip durumlarda. " tamam, chris'e biraz zaman ver ne olduğunu anlaması ve kafasını toplaması gerek darren. Sonra onunla konuşursun inan bana böylesi ikiniz içinde çok daha iyi" dedi koluna dokunarak. Diana haklıydı şu an onunla konuşmak istese de chris buna yanaşmazdı. Zaten haklıydı da "tanrım, bana neler oluyor böyle diana" diye sinirle inledi darren. Chris'i seviyordu ve bu anlamsız oyuna dahil olmak her şeyi berbat etmişti.  Neden beklemişti ki? Daha ilk geceden gidip ayaklarına kapanmalı ve onu geri almasını dilemeliydi.

Nerdeyse bacakları kopana kadar yürümüştü chris. Sonunda bir parka oturmuş ve chord'u aramayı akıl etmişti. " çok üzgünüm gerçekten, iyi misin?" dedi utanmış bir ses tonuyla chris. Ama chord kızgın değildi " iyiyim dostum sorun yok cidden, asıl sen nasılsın? Nerdesin?" dedi merakla. " biraz hava almak iyi geldi, gecenizi berbat ettiğim için üzgünüm, katy'e de özürlerimi ilet lütfen" dedi chris. Ama chord'un sesi onun aksine eğleniyormuş gibi geliyordu " tamam amaa, sorun değil dedim, ayrıca bence çok eğlenceliydi, tanrım darren'ın halini gördün mü resmen çıldırmış gibiydi. Seni nasıl kıskanmış öyle adamın gözü dönmüş resmen" diye kahkahayı koyuverdi. Duydukları karşısında chris'te istemsiz gülümsedi. Gerçekten aslında chris'te etkilenmişti. " şapşal işte kim bilir neler kurdu kafasında, tanrım ağlanacak halimize gülüyoruz" diye inledi chris.
"hadi ama gül artık bu iyi bir şey. Demek ki planlarımız işe yaramış, yani farkında olmadan yaptığımızı varsaydığım planlar" diye gülmeye başladı chord. Haklıydı sadece kararlı görünmek istemişti chris ama bu hayal ettiğinden daha iyiydi. Demek ki sandığı gibi değildi. Darren da onun gibi inadına hareket etmişti. Ve her zaman ki gibi iyi rol yapan chris'ti. " hadi kapatıyorum artık, sende o koca ağzınla gülmeyi bırak yarın konuşuruz" dedi chris telefonu kapatırken. Keyfi yerine gelince üşüdüğünü hissetti ve evine doğru yol aldı.

perfectHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin