Capitolul 66 - Jocuri contra jocuri.

27.1K 1K 85
                                    

La media e bunocu' de Troy (Matthew Noszka) 🙈❤👆👆

1. Dacă vreți sa aflați lucruri despre mine, curiozități sau sa citiți interviuri cu personajele din cartea 'Trecutul unui demon', aruncați un ochi la cărticica noua 'Totul despre Simma15' scrisa de @Hunter378 .

2.Înainte sa începeți lectura, vreau sa va recomand o carte foarte mișto de coperti făcută de BlackWhite1001. Coperta mea actuala a cartii e făcută de ea și pot garanta ca face o treaba excelenta. :)

Aiden P.O.V.
O priveam de câteva minute bune cum respira, cum se fâțâie câteodată ușor deranjata de lumina soarelui afundandu-si capul în pieptul meu încercând sa se ascundă jucăuș de sursa de indispunere. Imi abtineam cu greu un surâs slab, ferindu-i ușor coama șatena de pe partea stânga a feței palide și delicate. Adoram sa o vad în bratele mele acoperita numai de plapuma în care își pierdea aproape în totalitate trupul mic și firav. Ochii îmi picasera cu atenție pe gatul ei, ferindu-i parul răvășit cu grija. Văzusem mult mai clar câteva pete purpurii ce erau într-un contrast destul de accentuat cu tenul deschis al satenei mele. Imi amintisem iminent de noaptea trecuta. Imi prelingeam dosul palmei ușor peste vânătăile provocate de mușcăturile mele destul de puternice, sarutandu-i cu tandrețe locurile vineții. Fusese atât de buna încât ma mirase chiar și pe mine deschiderea pe care o avusese pentru modul meu mai dur de a o aborda. Probabil ca am fost puțin cam prea dur și sunt sigur ca o sa resimta asta cand va reușii sa se trezească. Aseară am simțit o dorința atât de puternica încat zvâcnisem incontrolabil aproape. Bineînțeles ca nu am atins cotele extreme de brutalitate deoarece totuși nu voiam sa o rup în doua. Am fost aspru probabil în viziunea ei pe care o are acum fata de 'noul mod' descoperit însă noaptea trecuta deșii a fost al naibii de satisfăcătoare și relaxata pentru mine, era numai o mica doza din ce am vrut sa practic pe ea. Voiam sa ii ofer o monstra dintr-un tratament căruia câteodată vreau sa se supună și ușor, ușor sa îl intensific. Bineînțeles ca acum trebuie sa fiu grijuliu și afectiv cu ea ca sa nu creadă ca o vreau lângă mine numai strict pentru satisfacere sexuala. Simt o complexitate de lucruri ce se leagă de ghemotocul ghemuit și strans la pieptul meu însă nu ma pot pronunta cu certitudine.
Vreau sa o am lângă mine în dormitor, la masa, la servici... Vreau sa o aud râzând, sa o vad cum își trece mâinile prin păr cu șarm, cum genele ei se mișcă lent și seducător dar totodată cu o nevinovăție ce ma distruge încet, zi de zi... Am nevoie de ea, de înțelegerea ei ce pare ca nu pune condiții și contrar vârstei destul de mici pe care o are, fata asta își poate asuma o responsabilitate morala mult mai mare decât multe femei deja cu un loc de munca stabil. Imi plăcea la Alex ca știa sa își dozeze și separe comportamentul adolescentin de cel matur după situația data.

Scăpasem un râset slab. Dacă stau sa ma gandesc în pat e încă categoric o adolescenta și asta îmi plăcea enorm de mult. Ma atrage mai mult 'setea' ei de a cunoaște alte moduri de a primii și chiar a-mi oferii placere, decât o femeie ce știe de toate și îți vine chiar numai sa i-o tragi pentru ca nu e în pericol sa 'o lărgești' mai tare decât e deja. Alex e numai a mea și abia aștept sa practic pe ea tot ce mi-am pus în minte de când i-am văzut pentru prima data picioarele superbe. Bineînțeles, nu ma grăbesc. Nu vreau sa o bruschez sau forțez sa facă ceva ce i-ar fi incomod. Ca bărbat știu când îmi pot alege momentele în care sa fiu tandru și afectiv, și când sa fiu mai dur și obscen cu ea.

-Aiden... O aud gemandu-mi numele mai mult, odată ce își deschisese ochii somnoroasa.
Ii așezasem palma instantaneu peste ochi, făcând-o sa chicoteaca.

Trecutul unui demonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum