Capitolul 22

21.8K 1.1K 6
                                    


Dau să mă ridic in speranța că o să părăsesc odată locul asta , însă sunt ridicată pe sus de pe scaunul confortabil în care mi-am făcut culcușul provizoriu de mâinile dure dar delicate a uriașului din faţa mea și poziționată cu fundul pe masa rece a camerei. Aproape că sar de pe birou la primul contact a posteriorului meu cu lemnul rece, dar nu pot din cauza corpului solid care mă ţine imobilizata. Într-o secundă de neatenție buzele lui mi le ataca pe ale mele și nu ezit să îi răspund. Vreau asta, stiu că nu e bine dar îl vreau cat mai aproape de mine.
Ritmul sarutului se mărește atunci când simt limba calda și ușor mentolată cum îmi pătrunde în gură.
Îmi tachinează cerul guri câteva secunde apoi limbile ni se încâlcesc în mișcări lente și flămânde. Mă apleacă ușor peste masa neincetand sa îmi dea drumul taliei , aplecându-se peste trupul meu mic dar nu da nici un semn ca ar vrea să oprească jocul. Fără să vreau scot un geamăt de placere când dinții lui reci fac contact cu buza mea inferioara neapărată și sensibila care acum e sărutată delicat de ale sale în încercarea de ami pansa durerea superficială de mainainte.
Își dezlipește ușor gura de a mea apoi ochii aceea reci îmi fixează fata studiind cu atenție fiecare miscare pe care o fac. Cu mana libera rămasă slăbește nodul cravatei făcut de mine azi dimineață , asta făcându-mă să imi musc inconștient buza inferioară. Un pufait zgomotos iese din gura lui care e din nou atât de aproape de mine încât îi simt respirația calda peste obraji.

-La dracu, Alex! Ma înnebunești și nici măcar nu iti dai seama. Ești atât de inocenta ca un copil dar intri perfect în rolul de femeie fatală și nici nu ai 18 ani pe lângă faptul că mă stârnești aproape incontrolabil numai prin gestul ala al naibii de sexy si provocator și habar nu ai căt îmi e de greu sa stau departe de tine numai ca să nu te ating într-un mod în care nu ești pregătită încă să... Se oprește.

Surprinderea se izbește de mine când îi observ controlul de sine ușor zdruncinat. Mă uit în ochii lui și pentru prima oara vad o scânteie care parca ar vrea să mă ardă. Încerc să îmi ridic ușor spatele de pe masă cât să nu îl fac să se retragă brusc, ajungând în șezut intre picioarele sale.
Vreau să îi spun că...habar nu am ce mama masii vreau sa îi spun! Ieșirea lui m-a făcut și pe mine să realizez că e mai mult decât o atracție. E atât de ciudat sa am sentimente faţă de un om pe care abia îl cunosc, un om care trezește atâtea stări ciudate în mine numai prin simpla prezenta si prin atingerile simple care îmi provoacă un gol imens în stomac iar
sărutul, săruturile lui mă înnebunesc de-a dreptul. Chiar dacă nu am vrut asta.. am sentimente pentru el și îl vreau cat mai aproape de mine acum. Da sa ma ridice ușor de pe masa dar chiar când ajungem în picioare îl trag de cravată într-un sărut spontan. Răspunde repede gestului meu și mă trage de talie mai aproape de el. Pentru prima dată în viata mea ma las purtata de val și mă "bat " cu el pentru control însă câștiga usor atunci cand își înfige degetele în părul meu, făcându-mă instant sa scot încă un geamăt de placere. Lipsa mea de experienta îi dă onoarea sa ma domine total și asta îmi displace dar îmi dă și o stare euforica în același timp. Sărutul devine din ce în ce mai flămând și simt cum limba lui face mișcări mult mai rapide și puternice care îmi sunt total necunoscute. Mâinile sale se descâlceasc rapid din parul meu și îmi ajung pe fese ridicându-mă de la sol. Îmi înconjor picioarele în jurul taliei lui , prinsa în sărutul care devine din ce în ce mai sălbatic. Stomacul mi-e din ce în ce mai gol și inima îmi pulsează cu putere din cauza adrenalinei care îmi circula acum prin tot corpul. Spatele îmi e izbit de peretele încăperii iar buzele lui le părăsesc pe ale mele coborând pe linia maxilarului cu sărutari lungi care mă termină. Scot un scâncet când îi simt dinții făcând contact cu pielea sensibila a gatului apoi sărută atent locul rănit. Urca în sus pana sub barbie la începutul gatului și mușcă mult mai puternic aproape determinandu-ma sa suspin de durere.

Trecutul unui demonWhere stories live. Discover now