Capitolul 19

19K 1K 11
                                    

Urlu, mă zbat, încerc să scap dar nimic.... nu pot să îl clintesc și deja simt ceva ce îmi atinge zona intima.

-Ești pregătită frumoaso? Zâmbetul strâmb și batjocoritor ma ingrozeste pana în măduva oaselor .

-Lasă-mă... Te rog!

-Asa drăguță implora-ma ! Asta e foarte excitant.

-Lasă-mă! Zbier mai tare când nenorocitul își descheie cureaua de la pantaloni .
Mă smucesc din strânsoare lui când își retrage o mana ca sa poată sa își dea jos pantalonii si încerc să cobor din pat însă se prinde de schema și mă trage de păr trantinudu-ma înapoi pe saltea.

-Stai dracu locului panarama nenorocita !

Îmi închid din nou ochii când ii simt mana cum îmi strânge dureros de tare sânul drept. Pumnul stang îi e încâlcit în părul meu deja satul de durere.
Nu mai pot urla sau apară... tot ce fac e sa plâng ca un copil neajutorat si fără apărare.

Deodată aud clanta uși cum e încercată cu putere. Încep să urlu după ajutor cat ma tin plămânii dar mai primesc instant o palmă peste faţă. Câteva secunde de liniște se lasă intre noi apoi aud o bubuitura puternica . În câteva momente corpul solid care era deasupra mea dispare făcându-mă să deschid ochii rapid. Mă uit în încăpere și îl văd pe individ cum primește un pumn puternic în maxilar de la ...Aiden. Ușa rigida a camerei e rupta din balamale. Blondul încearcă să îl lovească înapoi dar Aiden îi prinde mana cu lejeritate și îi dă un pumn în stomac care îl face pe tip sa se aplece de durere însă bărbatul nu îl lasă și îi mai aplica un pumn puternic , iar în a doua secunda cade la pământ. Aud urletele de durere ale blondului atunci când piciorul lui Aiden îi zdrobește capul fără as da prea mult silinta. Încerc să mă ridic din pat pana nu îl omoară dar deja nenorocitul care mai avea putin și mă viola era bătut mar pe jos, inconștient și plin de sânge. Il ridică de pe parchet cu o mana și îl aruncă afara din camera ca pe un sac de gunoi. Conștientizez ce se întâmplă defapt numai atunci când îl văd venind rapid spre mine. Ochii lui mă analizează o secunda apoi irișii de gheata se măresc când observa probabil starea în care mă aflu. Nu pot să îmi mișc nici o parte a corpului și nici măcar să deosebesc dacă sunt într-un film sau realitate. Stau ghemuită pe pat și tot ce vad acum e corpul lui care se apleaca spre mine. Îmi mângâie ușor obrazul linistindu-ma. Nu mi-am dat seama dar încă plângeam. Se apropie mai tare de mine și începe să îmi șteargă lacrimile. Îmi înconjor mâinile în jurul lui și încep să plâng înfundat pe umarul sacoului sau negru . Mana lui se așează pe capul meu și mă mângâie ușor apoi simt cum sunt ridicată de pe pat și buzele sale moi îmi sărută tandru fruntea linistindu-ma putin. Se dezlipește ușor de mine și își fixează privirea pe fata mea , luând-o în palmele mari și... protectoare.

-Nu mai plânge...sunt lângă tine și nu o sa iti mai facă nimeni rău, promit.

Dau să mă ridic din pat dar o stare de amețeală și o durere crunta de cap îmi încețoșează simțurile și vederea. Picioarele parca îmi sunt din gelatină, fapt pentru care îmi cedează instantaneu. Parțial, aștept contactul cu parchetul care parca nu vine. Sunt într-o stare de vis deja și nu știu dacă dorm sau dacă sunt treaza. Aud cum cineva îmi strigă numele de mai multe ori și de fiecare data se aude din ce în ce mai stans. Ultimul lucru pe care îl mai simt sunt niște mâini mari care se încolăcesc în jurul taliei si ma ridica delicat în brate , parca plutind apoi vad numai negru.

Aiden P.O.V.

Motorul mașinii mai are putin și explodează de la viteza, dar nu îmi pasă. Sunt destul de obosit și nervos încât dacă aș putea să zbor pana la nenorocitul ala iresponsabil care nu poate asculta de o comanda simpla și nu poate sa stea pe coada lui ...as face-o ca să termin odată cu asta. Accelerez constient de viteza pe care o am ca sa ajung la casa. Dau să intru pe strada unde locuiește fratele meu când aud deja muzica. Intru în curte și instant îmi explodează capul de la zgomotul care aproape că sparge boxele și care răsună pe întreaga strada. Curtea e plina de adolescenti beti și pe jumătate dezbrăcați. Ii imbrancesc pe toti ca să ajung în casă și aproape că îmi pică faţa pe podea când văd dezmățul din sufragerie. Toată casa e plina cu drogați și bețivi care dansează ca electrocutatii pe zgomotul puternic și insuportabil iar în jur toate sunt daramate sau sparte prin jegurile de pe jos. Sunt al dracului de nervos și cred că dacă nu o sa iasă toti imbecilii ăștia de buna voie în 2 minute din casa mea îi zbor pe geamul ...unde dracu e geamul?!
Îl caut pe Nicolas dar nu dau de el și sincer dacă acum i-aș vedea moaca cred ca nu ar mai avea dinti în gură.
Ajung la sistemul audio și îl trântesc de podea, în următorul moment toată hărmălaia încetand brusc.
Nicolas apare cu o moaca lui de bou , dar când mă vede îmi zâmbește strâmb. Nenorocitul ma sfidează intenționat și face tot posibilul sa ma enerveze. E conștient că acum putin timp am ajuns din Londra și că nu dormisem toată noapte. Mă apropii de el și îl trag de gulerul cămășii deja satul de prostiile lui.

-Scoate-i dracu afara din casa pana nu îi scot eu! Îi mârâi în faţa și părăsesc sufrageria.

Urc scările de sus ale casei ca să scot toti adolescentii beti din camere. Bat cu pumnul în fiecare ușa și îi scot pe rand pe toti din primele camere, pe unii chiar și în boxeri. Ajung și la ultima incapere unde se aud zgomote și plânsete. Bat puternic cu pumnul dar nimeni nu deschide. Un strigăt înfundat îmi atrage atenția și deja speculez ce se întâmplă acum acolo. Sparg ușa de la intrare scotand-o dea binelea din balamale. Intru în încăpere și primul lucru care îl văd e un nenorocit de puștan călare peste o fata.
O secunda... Atât mi-a luat sa conștientizez că făptura care era sub jegul ala era Alex.
O furie nestăpânită ma învăluie când ii vad degetele pe corpul ei fragil și fără să mă mai gândesc îl smucesc de pe ea. Pumnul meu se avântă cu forţă, lovindu-l aproape mortal în maxilar, apoi în stomac de repetate ori. Gândul că jegul asta s-a atins de un firicel de par din capul ei șaten mă face să îl omor, însă mă opresc la timp când aud plânsul fetei.
Arunc hoitul inconștient din faţa mea și mă îndrept spre ea. Ochii mi se măresc la un prim contact cu chipul plans și terifiat. O vânătaie mare e așezată pe obrazul drept și palid și buza inferioară e vizibil spartă iar rochia îi e aproape sfâșiată complet pe o parte acum ajungând sub fund. Verdele altădată viu din ochi emana acum numai pura frica și suferința. Mă apropii mai tare de trupul firav și mic strângandu-l la piept în speranța că o pot liniștii. Mâinile ei mici se încolăcesc nesigure în jurul meu și simt o nevoie nebuna de a o proteja și calma. Îmi plimb inconștient o mana prin parul ei. O mângâi ușor pe cap ,simțind cum plânsetul înfundat se aude din ce în ce mai slab. Îi ridic ușor capul dar ...era atât de speriata și aproape dezbrăcată încât dacă nenorocitul ala care i-a făcut toate astea nu era inconștient sau mort , ar fi încasat-o de 10 ori mai rău. Vreau să mă ridic de pe pat și să îl calc în continuare în picioare pe hoitul ala imputit dar nu o pot lăsa singura.
Îi prind obrajii în palme făcând-o sa se uite în ochii mei.

- Nu plânge .... sunt lângă tine și nu o sa iti mai facă nimeni rău, promit.

Încerc să o ridic ușor de pe pat dar încăpățânarea de a sta în picioare de una singură ma împiedică. Numai doi pași reușește să facă înainte să văd cum se balangane pe propile picioare. O prind chiar inainte ca corpul fragil și fără vlagă sa facă contact cu podeaua. Ochii ii sunt închisi și intru insatnaneu în panică când nu reacționează la strigătele mele. Ies rapid cu fata în brate și ajung în sufragerie unde toti imbecilii care acum trebuiau să fie evacuati de pe proprietatea mea își holbau ochii la noi. Dau să ies din casa dar Nicolas se pozitionea în faţa mea blocandu-mi calea.

-Ce....

-Da-te! Îi urlu în faţa, ieșind din haosul ăsta.

Îi așez trupul parca mort pe bancheta pasagerului și pornesc în trombă mașina.

Trecutul unui demonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum