2.7

4.6K 293 2
                                    

Užlipusi laiptais į antrą aukštą, visa šlapia nužingsniavau į mūsų su Zayn kambarį. Susierzinusi atidariau kambario duris ir garsiai jas užtrenkiau.

Atsistojusi priešais veidrodį, suraukiau savo antakius nuo pamatyto vaizdo jame. Mano šviesūs plaukai buvo tiesiog permirkę kaip ir mano suknelė kurią šiandien buvau apsirengusi. Džiaugiausi, kad veidas nėra ištepliotas makiažu, nes šį ryt blakstienas perbraukiau vandeniui atsparių blakstienų tušu.

Nusirengusi savo šlapią suknelę, leidau jai nukristi ant pukuoto mėlyno kilimo ir vien būdama su raudonais neriniuotais apatiniais kuriuos nupirko Zayn iš Victoria's Secret parduotuvės, nužingsniavau spintos link.

Staiga išgirdau kai atsidarė šio kambario duris ir kažkas į ji įžengė. Nekreipdama didelio dėmesio į tai, kad kažkas mato mane su apatinių trikotažu, stumdžiau pakabas į šoną, ieškodama ką galėčiau apsirengti.

Netikėtai ant savo nuogo liemens pajaučiau šiltas, stiprias rankas. Šiltas kvėpavimas atsimušė į mano kaklo oda, sukeldamas šiurpuliukus visame mano kūne. 

- Nebijai, kad kuris nors iš vaikinų pamatys tave taip apsirengusią? - sušnabždėjo savo prikimusiu balsu man į ausį Zayn.

- Čia tas pats, kad dėvėti maudymosi kostiumėlį. - toliau ieškodama ką apsirengti, gūžtelėjau pečiais.

- Bet šie apatiniai  esantys ant tavo kūno, tokie seksualius, kad verčią mano draugužį netilpti kelnėse. - lėtais bučiniai bučiuodamas mano kaklą, sumurmėjo juodaplaukis.

Tyliai sukikenusi, nusišypsojau žinodama, kokį efektą turiu jam ir pagaliau radusi paprastą balta sijoną vos siekiantį kelius ir rausvą palaidinę ant šleikučių, atsisukau į Zayn.

- Man reikia apsirengti. - nusišypsojau.

- Nėra nieko ko nesu matęs. - prisitraukė mane arčiau Zayn ir pasilenkęs padovanojo švelnų bučinį.

Net nedvejodama, pražiojau burną ir atsakiau į Zayn bučinį. Jis buvo tingus, lėtas bei labai švelnus. Paleidusi drabužius iš rankų, sunėriau jas Zayn ant kaklo. Jo viena ranka kilstelėjo mano smakrą, o kita lėtai nusileido šonų žemyn ir sustojo ant mano klubo. Zayn prisitraukė mane kiek įmanomą arčiau savęs ir pagilino bučinį. Kas sekundę mus užvaldė vis didžiulė aistra.

Vyras vis dar karštai bučiuodamas mane, stūmė lovos link ir po akimirkos aukštielninka kritau ant jos, o jis ant manęs. Zayn putlios lūpos nusileido mano žandikaulio linija, bučiniais apibėrė smakrą kol galiausiai nusileido kaklo link. Mano lūpas paliko dusli aimana , kai šis sukando mano kaklo odą.

Garantuoju, kad ten liks meilės žymė. Jau antra.
Aš jį tikrai už tai užmušiu.

Staiga mus pertraukė garsus tuksenimas į kambario duris.

- Aš kažką užmušiu, kas drįso sutrukdyti mums. - suurzgė Zayn man į kaklą taip sukeldamas mano kūne milijonus malonių šiurpuliukų.

Mano vyras švelniai pakštelėjo man į lūpas ir atsitraukes, nužvelgė mano pusnuogį kūną.

- Turėtum apsirengti. - eidamas durų link tarstelėjo juodaplaukis.

Pavarčiusi akis, atsistojau nuo minkštos lovos ir pasiėmusi ant žemės gulėjusius rūbus, nėriau į vonios kambarį.

Rengdamasi rūbus bei naują apatinį trikotažą, girdėjau,  kai Zayn atidaro kambario duris ir kažką  piktai sumurmėjęs, uždaro jas.

Apsirengusi, pažvelgiau į ant sienos kabantį veidrodį ir susiraukiau žvelgdama į savo drėgnus plaukus. Iš spintelės pasiėmusi plaukų džiovintuvas, pradėjau varginantį procesą du savo neklusmiais plaukais. Po kelių minučių jie buvo visiškai sausi ir išsipūtę, kas man visiškai nepatiko.

Susirišusi plaukus į neklusnų kuoduką, užsidėjau juodas basutes per pirštą ir išėjau iš kambario.

Nusileidusi laiptais žemyn nustebau matydama visus vyrus sėdinčius svetainėje ir žiūrinčius televizorių.

- Ką jūs čia visi veikiate? - kilstelėjau antakį.

- Sėdim? - atsisukęs į mane paklausė Liam.

- Aš matau, durniau tu. - nusijuokiau ir nuejusi atsisėdau šalia Zayn.

Jis vieną ranką kuriuoje nelaikė alaus skardinės, apkabino mane per liemenį ir prisitraukė arčiau savęs. Padėjusi savo galvą Zayn ant paties, nusukau savo žvilgsnį į televizorių ir nudžiugau, kad per jį rodė komediją, o ne siaubo filmą.

- Kur Leizė? - paklausiau žiūrėdama televizorių.

- Užmigo. - pabučiuodamas man į kaktą, atsakė Zayn. - Mes būtinai pratęsime tai kas vyko mūsų miegamajame.

Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now