2.16

4.1K 284 2
                                    

Lily pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Lily pov*

Šią naktį negrįžau į mūsų su Zayn miegamąjį. Jau nebežinau, ką dar jis gali man padaryti, jeigu jau ketino mane pasmaugti. 

Varčiausi ant nepatogios sofos Leizės kambaryje ir niekaip, kad ir kaip norėčiau, negalėjau užmigti. Kad ir kaip keistą, baimė Zayn, kurią galvojau, buvau giliai palaidojusi savyje, niekur nedingo ir man tai visiškai nepatinka. 

Dauguma žmonių matė mane stiprią, kupiną ryžto, nepalaužiamą. Tik Zayn ir Harry matė mane visiškai palūžusią ir pažeidžiamą.                                                                Juodaplaukis sunaikino mano vis dar likusį mažyti pasitikėjimą juo, kurį jaučiau iki sužinant koks iš tiesų jis veidmainis yra. 

Vis dar priešais akis regiu iš pykčio patamsėjusias akis, šaltą bejausmį veidą ir... 

Mano apmąstymus pertraukė garsus trenksmas apačioje. 

Sutrikusi lėtai pakilau nuo nuo sofos ir prisiartinau prie rudų kambario durų. Lėtai uždėjusi delną ant rakto esančio durų spynoje, įkvėpiau ir skubiai pasukau kelis kartus, kad užsirakintų. 

Staiga pasigirdo atsargūs, lėti žingsniai kažkam lipant laiptais aukštyn. Sprendžiant iš iš to žmogaus judesių, spėju, kad tai vyras. 

Persibraukusi ranka susivėlusius savo plaukus, ėmiau sukti galvą, ką toliau daryti. Jeigu čia nusprendė įsilaužti kažkoks vagis, tai ne tą namą pasirinko. Tikriausiai tikėjosi įsibrauti į kažkokių kvailų turčių namus, bet apsiriko. 

O Malik būna labai negailestingas, kai į namus užklysta svečiai  be jo kvietimo... 

Staiga prisiminiau, kad dėl saugumo kaikuriose namo vietose paslėpiau po ginklą, o Leizės kambaryje jis tikrai yra. 

Tiesiog jaučiuosi saugiau turėdama pašonėje užslėptą ginklą, nes nežinai kas gali nutikti. 

Apsisukusi ant kulno, kuo tyliau nutypenau link stalelio priešais veidrodį, ir lėtai atidariusi jį, atsidusau iš palengvėjimo. Šaltas metalo gabalas gulėjo stalčiaus viduje, tarsi taip ir laukdamas, kada bus paimtas į rankas ir turės progą kažką nušauti.                                                                                             Paėmusi jį į rankas, išėmiau apkabą ir nudžiugau pamačiusi, kad ji pilna.              Uždariusi stalčių, užtaisiau ginklą ir pasijaučiau visiškai saugi laikydama jį rankose. 

Dabar buvau labai laiminga, kad turėdama laisvo laiko lankiausi sporto klube ir išmokau kaip reikia šaudyti, smūgiuoti su kaire, jei dešinė yra sužeista ar paprasčiausiai greitai bėgti. 

Pažvelgiau į lovelėje ramiai miegančią Leizę, sunerimau. Ji atrodė tokia nekalta ir visiškai nieko nesuprantanti. 

Labai tikiuosi, kad Zayn yra namuose, nes jeigu čia mėginantis įsibrauti žmogus yra ne vienas, aš nesugebėsiu viena apsaugoti Leizės. 

Jeigu jai kas nors nutiks, aš sau niekada neatleisiu. Jau seniau buvo kėsintasi į mano dukros gyvybę. Nebenoriu patirti to skausmo, kurį jaučiau sužinojusi, kad ji dingo. 

Leizė yra viskas, kas man dar liko brangu... 

Niall pov*

- Kaip suprasti, kad negalėjai sustabdyti mašinos? - susiraukęs paklausė Harry. 

- Stabdžiai tarsi buvo atjungti ar ką. -  gūžtelėjau pečiais, bet po to susiraukiau. 

Po avarijos, atsipirkau keliais įbrėžimais ir na, gan dideliai žaizda pilvo srityje. Trys šonkauliai įskilę.
Daktarai sakė, kad stebuklas, nes likau gyvas. Dvidešimties centimetrų priekinio mašinos stiklo šukė buvo įsirėžusi man į pilvą,  netoli skrandžio. Prireikė skubios operacijos, kad stiklas būtų pašalintas be jokių keblumų, nes kitaip būčiau nukraujavęs. 

Dabar man yra svarbiausia sužinoti, kas kėsinosi mane užmušti, sugadinant mašinos stabdžius.

Juk patys stabdžiai nesusigadins savaime.

- Džiaugiuosi, kad likai gyvas, Niall. - nusišypsojo Danielle. 

- Aš irgi. - atsidusau. - O kaip Eleanor?

- Louis šiuo metu pas ją. - atsakė Liam iki šiol tylėjęs. - Harry pagalba, pavyko Louis pas ją nueiti, nes kvaili daktarai tik tyli ir nieko nesako. 

- Atrodo, kad kažkas nusprendė pašalinti mus. - susiraukė Harry. - Bet tiems kvailiams nepavyko. 

Linktelėjau pritardamas garbaniui, nes šie įvykiai tikrai nėra atsitiktinumas. 

- Kur Zayn ir Lily? - paklausiau. 

- Lily ir Leize maždaug prieš valandą parvežiau namo, o Zayn kažkur šlaistosi. - atsakė Harry. - Jie šiek tiek susiriejo ir Zayn susinervinęs išlėkė iš ligoninės. Nesuprantu kas jam pastaruoju metu darosi. Elgiasi kaip senasis Malik, kas man visiškai nepatinka. 

Danielle jau žiojosi kažką sakyti, bet ją pertraukė suskambęs Harry telefonas. 

- Zayn. - pasakė draugas prieš atsiliepdamas. 

Kelias minutes Harry įdėmiai klausėsi kas kalbama kitaous dagekio, o po to susinervinęs padėjo ragelį. 

- Kas nutiko? - susiraukęs pažvelgiau į vyrą. 

- Kažkas įsibrovė į Zayn ir Lily namus. 








Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now