3.18

2.9K 218 10
                                    


Sustingau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sustingau. Nebežinojau ką dabar daryti. Jaučiau minkštas Zayn lūpas ant savųjų ir jo rankas sau ant skruostų, bet negaliu paaiškinti šio jausmo netikėtai užplūdusio mane. 

Atrodė, kad esu tarsi ne savo kūne. 

Atrodė, kad čia ir turėtu būti man skirta vieta.       

Atrodė, kad Zayn yra tarsi mano namai ir užuovėja. Užuovėja nuo bjaurios tikrovės. 

Keisti jausmai plėšė man krūtinę, kad net skaudėjo. Kūnas sustingo ir negalėjau pajudinti ne vieno raumenėlio. Niekada gyvenime taip nesijaučiau. Net ir Randy kartais pabučiuota, nejaučiau to jausmo... 

Mūsų lūpos tiko idealiai. Tarsi būtume skirti vienas kitam. 

Zayn pirštai įsivėlė man į plaukus, juos dar labiau suveldami. Vyras prisitraukė mano veidą dar arčiau savojo. Nors nemanau, kad tai dar buvo įmanomą padaryti. 

Staiga tarsi kažkas suvirpėjo mano viduje, tarsi būčiau laukusi šios akimirkos pastaruosius trejus metus. Užmerkiau savo akis ir apsivijusi Zayn kaklą, atsakiau į bučinį. 

,,Juk jis nužudė tavo dukrą!,, tylus balselis šaukė mano galvoje ,,Tu bučiuoji savo priešą!,,

Nebegalėjau blaiviai mastyti. Jaučiau tik putlias šio vyro lūpas ant savųjų, ir jo rankas ant mano kūno. 

Zayn pov*

Džiaugiuosi, kad Heilė neatstūmė manęs. Nežinau kodėl, bet mane traukia prie šios moters. Tarsi kokia nematoma virvė būtų apsivijusi man aplink kaklą. Tokią trauką jaučiau tik Lily, bet dabar jaučiu tai Heilei. Ir negaliu to sustabdyti, nors ir to norėčiau. 

Bet Heilė turi kažką tokio kas primena Lily. Atrodo, kad jos būtų sielos dvynės, nes yra daug panašumų tarp jų. Ir tos didelės rudos akys... 

Tai tikrai negali būti atsitiktinumas... 

Staiga pajaučiau, kad Heilės kūnas kas sekundę atsipalaiduoja, o smulkios rankos apsiveja mano kaklą. 

Puiku. 

Iš lėto pradėjau lenktis, kartu su savimi guldydamas šviesiaplaukę moterį ant lovos. Vien ranka atsirėmiau į minkštus  lovos patalus, o kita buvo įvelta į Heilės plaukus.  Lūpomis lėtai nuslydau jos žandikaulio linija žemyn, smakru ir pasiekęs jos paausį, sukandau ausies lazgelį. 

Pajaučiau kaip Heilė šiek tiek krūptelėjo, o jos rankos įsivėlė man į plaukus ir juos skaudžiai papešė. 

Heilės pov*

  Zayn minkštos lūpos nukeliavo  mano kaklu ir pradėjo jį kandžioti bei čiulpti. Sudejavusi, labiau atlošiau savo galvą, kas juodaplaukis turėtų daugiau vietos. 

Žinau, kad tai blogai, bet nenoriu, kad Zayn sustotų. 

















Dangerous World |MALIK|Where stories live. Discover now