2. Přirovnávání

1.4K 128 22
                                    

,,Já Grande nedokážu nijak vystát. Takže se mě ani neptej na můj názor na ni. Malá naivní kravička, která se dokáže jedině motat u mladých začínajících klučin všelijakého oboru ve světě showbiznisu. Myslí si, jak je roztomilá když si na sebe napatlá tuny make-upu, vyfotí se zblízka s jejíma velkýma očima které mi připomínají oči krávy, no ale přitom je to jen obyčejná chudinka, která začínala na Disney Channelu v pořadu pro děti."

S protočením očí jsem poslouchala řeči mé kamarádky. Zčásti o ní ani neví nic.

Krom toho na modelky dávají vizážisté taky make-up.

,,Ty jsi stokrát hezčí." pokračovala. ,,Kam se ona hrabe na modelky? Vždyť to je úplně ubohost, jen ať si hezky zpívá na pódiu a nezkouší se stát modelkou. Kurva jedna malá zmalovaná."

Dívala jsem se na televizi, ve které dávali VIP zprávy - má kamarádka Selita, jenž se dala na stejnou branži jak já (tedy na modeling, akorát že před jedním celým rokem a půl, čímž je rozhodně slavnější a nabídky na focení také nemá málo) se nenávistně dívala na televizi, ve které dokončovalo paparazziská zpráva o Arianě Grande a o tom, že by ráda zkusila modelingování. Vůbec netuším, co na ní Sel tak špatného vidí. Je to obyčejná zpěvačka s velmi dobrým hlasem.

,,Nevím, co ti tak vadí. Tak by to jen chtěla zkusit, já jsem taky chtěla zkusit navrhování hadrů a připsat si na mé jméno titul 'Návrhářka', no, svět se může už zhroutit-"

Skočila mi do řeči; ,,Můj teda rozhodně! I kdyby se jí dařilo, tak by to bylo jen kvůli tomu, že zpívá a díky zpívání už nějaký ten fame má!"

Rozhodla jsem se přeskočit pár řečí a rovnou se jí optala; ,,A odmítla bys nabídku, která by zněla, že bys s ní měla fotit řekněme kolekci nových plavek?" pozvedla jsem obočí nahoru a čekala zvědavě na její odpověď.

,,Rozhodně odmítla." vyprskla hned bez rozmyšlení a našpulila rty. ,,Mě nejde o slávu. To moc dobře víš."

Uchechtla jsem se. ,,To ano." Selity si dost vážím. Ale někdy to popravdě přehání - jako teď.

Ale stále si ji vážím. Hlavně její upřímnou povahu se kterou si na nic nehraje.

V televizi právě probíhala kdejaká show, která mi v něčem připomínala tu show Kardashianovek. Jen s tím rozdílem, že ty dámy nakupovali a na konci dne si každá ohodnotila z očí do očí to, co si koupila ta druhá. Teď nevím co je horší - jejich falešné házené úsměvy na outfit té druhé když před sebou všechny stojí nebo rovnou ta obecná falešnost jako taková, která čiší ze všech těch dámiček poté, co show končí, čímž znamená že se každá vydává domů a své upřímné názory říkají s nechutí a samotné; jen ony a kamery.

,,Dostala jsi už nějakou nabídku za těch šest měsíců, zlatíčko?" se zamrkáním jsem se podívala na pobavený ale přesto znuděný obličej Sel.

Uchechtla jsem se. ,,Představ si to. Včera odpoledne mi zazvoní před domem chlap v černém obleku s brýlemi a říká, že vedoucí značky Victoria's Secret mě chce na focení na novou kolekci spodního prádla!" zasnila jsem se.

Sel se na mě dívala primitivním pohledem, v kterém měla pozvednuté obočí a přihlouple žvýkala žvýkačku v puse. ,,Tohle bylo co za předváděčku?" zasmála se a otočila hlavu na televizi.

Odkašlala jsem si a podrbala se na hlavě. ,,Moc mě to vzalo a hlavně překvapilo, víš.. taková značka!" teprve teď jsem si uvědomila jak blbě jsem asi zněla.

,,Víš už, s kým se budeš fotit?"

,,McDowell říkal, že to bude rudá kolekce spodního prádla a nejspíš povolá deset zpěváků či baskytaristů dnešních úspěšných kapel v rockovém odvětví." přiznala jsem, zatímco jsem se dívala na má skrčená kolena. ,,Hhh, počkej." naklonila jsem hlavu na jednu stranu a dívala se z mých kolenou na strop. ,,Odkud víš, že se nebudeme fotit sami v těch prádlech?" protentokrát jsem se na ni otočila celým tělem.

THRONEKde žijí příběhy. Začni objevovat