FABRİKA

158 13 0
                                    

Bulutlar savaş ilan etmiş gibi bütün gökyüzünü kaplamış ve güneşin yeryüzüne yansımasına izin vermiyordu.Yağmur hala hızını kesmemiş ve rüzgarda devam ediyordu.Yoldaydık.Arabada sessizlik hakimdi.Bende camdan dışarıyı izliyordum.Ceyhun direksiyon başında kafası yolda ama aklı nerede bilemiyordum.Bilsem kaç yazardı ki?! Tabi bu arada benim de beynim radar veriyordu.Harekete geçmemin zamanı gelmişti.Bana bu kadar aksiyon ve gerilim fazlaydı.Artık bu heriften kurtulmalıydım.Pişmandım.O gece evden kaçtığıma!Salaklık işte.Kız ilk tokatını yer.Sonra bunu sindiremez ve evden kaçar.Hemde gecenin bir yarısı.Yalnız ve plansız.Dün gece!Aklıma dün gece gelince kızardığımı hissettim. Tanrım! Şu an kendimden o kadar utanıyordum ki Ceyhun'un yüzüne bakamıyordum.Ona aşık olmaya başladığımı söylemiştim.Bana öyle bakmayın! Bende nasıl söyledim bilmiyorum.Heralde kafam yerinde değildi.
Dün gece:
***************
_ Saçmalama. Dedi Ceyhun hırlarcasına.
Bir hışımda yanımdan kalktı ve kazağını üstüne geçirerek sobanın başına geçti.Sanki trans geçiriyordum.Ne oluyordu bana?!Tabi ki de sana aşık değildim pislik.Ama neden dilimden o kelimeler dökülüvermişti ki!
_ Evet saçmalıyorum çünkü psikolojim şu an yerinde değil tamam mı! Tabi ki de sana aşık felan değilim ve asla olmam da! Ona küçümseyen bakışlar yolladım.
_ Şuna bak hem suçlu hem güçlü. Dedi ve burun kıvırdı yine.İşte uyuz olduğum bir hareketi daha.
_ Kendini ne sanıyorsun sen be!
Diyip ayağa kalktım ve yanına gittim.Karşısına geçip:
_ Sana besleyebileceğim tek duygu nefret anladın mı seni pislik herif! Eve gitmek istiyorum beni bırak artık!
_ Konuyu değiştirme.Sen bana aşık felan olamazsın güzelim.Bunu bir kere balık beynine kazı.
Üstüme yürümeye başladı.Aramızdaki mesafe beş adım kadar dı ama hemen mesafeyi kapattı.
_ Seni sokakta görsem dönüp bakmam ben hem.İdeallerimin yarısı kadar bile etmezsin.Bu bir dedi ve göz kırptı.
İkincisi burada kuralları ben koyarım.Seni kaçırdım çünkü bana lazımsın.Elimdeki fırsatı kaçıramam.Hiçbir şey bilmiyorsun ama sabret yakında herşeyi öğreneceksin!
Aha ! İşte yine nokta atışı yapmıştı ve ben bu cümlelerle kalakalmıştım.Ama daha söyleyeceklerim bitmemişti ki! Egosu tavanı yakıp geçiyordu! Ah tanrım!Bir de neymiş kuralları ben belirlerim.Hay senin kuralına da sanada!Hem sen kimsin ki pardon! Asıl ben seni ben erkek katogorilerime bile katmam! Kendini beğenmiş salak!
***************
_ Beni nereye götürüyorsun?
_ Hiç tahmin edemeyeceğin bir yere.
_ Bu da ne demek?!
_ Kes sesini ve bekle.
El fenerinin çekilmesiyle gözümü açtım ve havanın kararmış olduğunu gördüm.Eski bir fabrika olmalıydı sanırım burası.Sorarcasına Ceyhun'a döndüm.
_ İn.
_ Neden buraya geldik?
_ Soru sormayı kes ve dediklerimi yap!
Arabadan ikimizde indik.Ben etrafı ne kadar gözlemlemek istesem de havanın kararması buna engel oluyordu.Ceyhun bagajdan büyük spor bir çanta çıkardı ve üstüme fırlattı.
_ Al bunu ve yürü!
Suratıma çarpan çantanın ağırlığından neredeyde burnum kırılacaktı.
_ Dikkat etsene öküz herif! Bana ölümcül bir bakış attı ve ardından laf söylemeye korktum ve sustum. Tamam Paşam sakin! Kendisi de orta boylarda bir çanta aldı ve bagajı kapattı.Şuna bak!Hayvan bana koca çantayı taşıttırıyordu!
_ Yürü.
_ Burada ne işimiz var?
Sinirle homurdandım
_ Girince anlarsın. Onu takip ettim ve merak içinde yürümeye başladım. Büyük paslanmış demir kapının önüne geldiğimizde cebinden bir telefon çıkardı ve birini aradı.Hay ben aklıma! Nasıl bunu akıl edememiştim ki?! O telefona ulaşmam şarttı.
_ Kapıyı aç.
_ Tamam şekerim. Dedi ardından cırtlak bir kız sesi.
_ Kim o?
Döndü ve sexy bir bakış attı.Bu sanane demek oluyordu.Sen kimsin? Demek istiyordu yani.Bunun ardına sustum ve bekledim.Utanmıştım.Bananeydi tabiki.Sinirden dudaklarımı ısırıyordum.
_ Şunu yapmayı kes.
_ Neyi?!
_ Dudaklarını ısırmayı.
Ohaa! Benim dudaklarıma mı bakıyordu o?!Utanctan iki büklüm oldum ve susmayı tercih ettim. İki dakika geçmeden kapı açıldı ve karşımdaki görüntü donmamı sağladı.Kısa şortu ve altında opak siyah çorapları, siyah havalı botları.Üstünde kısa kolsuz bir t-sirt onun üzerinde uzun ince yeleği.Kızıl saçlar,pürüzsüz bir cilt,yeşil gözler!Hafif ve dozunda bir makyaj.Muhteşem gülümseme! Bu kız victoria secret kızlarını bile geçerdi.Baştan aşağı onu resmen süzmüştüm.Dibim düşmüştü.Kendime dönüp baktım.Kokmuş kıyafetlerim,yağlanmış saçlarım,çökmüş suratım.Bu kadar sönüktüm yani.Kıza kalkıp kafa atasım geldi.Ceyhunla tokalaşıp sıkıca sarıldılar.Sexy panter! Yedin be çocuğu! Yani az değildi.Ceyhuna bakışlarında ki arsızlıgı buradan görebiliyordum yani.
_ Hoşgeldiniz.

DÜĞÜMWhere stories live. Discover now