20. Bölüm *Yeni görev*

44.8K 1.8K 400
                                    

Koşarak demin JC ile kardeş olduğumuzu söylemek için çıktığım masanın üzerine tekrar çıktım ve "Beni dinleyin!" diye bağırdım. Herkes susup bana doğru döndü. Yeni gelmiş olan Josh ve Fifi de ileride duruyordu. El ele tutuşuyor olmalarını görmezden gelip bağırdım. "Bana mesaj atıp duran bu isimsiz kimse artık buna bir son versin!"

"Ne?"Çoğu kişi aynı tepkiyi vermişti. Hepsinin yüzüne tek tek baktım. Birisinde şaşırmadığına dair bir tepki görmeye çalıştım; ancak hepsi aynıydı.

"Orada olduğunu biliyorum isimsiz! Beni duyduğunu biliyorum. Artık benden uzak dur." Bunu söyledikten sonra yavaşça eğilip ağlamaya başladım. Ağlıyordum; çünkü "isimsiz" yüzünden Ronald'ı kaybetmek istemiyordum. Ronald ile "isimsiz" istedi diye çıkmamıştım. Ronald'a karşı gerçekten bir şeyler hissediyordum ve bunu onun da bilmesini istiyordum.

Kim olduğumu bilmediğim birisi "Kız delirmiş herhalde," dedi ve diğer herkes bir şeyler mırıldanarak kaldıkları yerden kopmaya devam ettiler.

"Haydi gel." Yanımda duran V'ye baktım. Kolumdan tuttu ve beni aşağıya indirdi. "Biraz temiz hava almak ister misin?"

Kafamı salladım.

Dışarıçıktık ve evin önünde duran banka oturduk. "Kim bu isimsizMadison?"

"Sencebilseydim partinin orasında kendimi o şekilde rezil eder miydim? Herkes delirdiğimi düşünüyor olmalı."

"Herkes değil." Gülümsedi. "Peki, bana neler olduğunu anlatacak mısın?"

"Birkaç hafta önce birisi bana popüler olmak istersem, bana taktikler verebileceğini söyledi. Normalde asla böyle bir şeyi kabul etmezdim. Ancak o gün JC beni tüm okula rezil etmişti ve ben de bunun gazıyla kabul ettim." V'ye bunları anlatırken çekiniyordum. Benden böyle aptalca bir şey yaptığım için soğumasından korkuyordum. "İlk adımda benden bilmece yoluyla korkuluğun üzerinde duran kıyafetleri almamı istemişti. Ertesi gün okula onları giyip..."

Vbağırarak sözümü kesti. "Ne dedin sen!"

"Ertesi gün okula..."

"Hayır, ondan önce!"

"Benden bilmece yoluyla korkuluğun üzerinde duran kıyafetleri almamı istemişti."

"Kıyafetler neydi?"

"Bir elbise, şapka ve topuklu ayakkabılardı."

"Madison..."V şaşkın gözüküyordu.

"Neoldu Vanessa?"

"Sanırım isimsizin kim olduğunu biliyorum."

"Ne?"Heyecanlanmış ve meraklanmıştım. "Kim?"

"Birkaç hafta önce Emy'nin yeni kıyafetler aldığını görmüştüm. Bir şapka, bir elbise ve bir topuklu ayakkabı... Kıyafetleri gördüm ve ona yeni alıp almadığını sordum. Bana başkası için aldığını söylemişti. Sonra da akşam tekrar görüştüğümüzde üzeri çamur olmuştu. Sebebini sorduğumda arazinin orada yere düştüğünü söylemişti."

Ağzım açık bir şekilde kalmıştım. "Emy mi? Ama neden bana böyle bir şey yapsın ki? O benden kesinlikle nefret ediyor."

"Belki de sadece isimsiz olduğunu belli etmek istememişti."

Gerçekten çok şaşırmıştım. Emy aklıma gelebilecek son isimdi. Ayrıca o mailleri atan kişi Emy olsa bile, bir kişi daha bu işin içinde olmalıydı. Çünkü Ronald'ın tabağına kekik koyduğunda başkası onu çekmişti. Yine de Emy'nin olabileceğine inanamıyordum. "Belki de..." dedim sessizce. Sonra kafamı kaldırıp V'ye doğru baktım. "Sence gidip onunla konuşmalı mıyım?"

Popülerlik MerdiveniWhere stories live. Discover now