HS. 17

3.8K 148 51
                                    

We zitten in de bus richting het St Eustagieus, echt zin in joh (proef her sarcasme!) We moesten om 4:45 weg want om 10:00 moesten we spelen. En die school moet natuurlijk in Washington DC liggen.

Ik zit naast Roxy, maar we zitten allebei op onze telefoon of we slapen. Milla zit voor ons met Kirsten en aan de andere kant van het gang pad zitten Cloe en Mackenzie.

** (aangekomen bij de school)

Wow dit is nog een grote kak boel dan bij ons. Er komt een vrouw van ongeveer eind 30 op ons aflopen. 'Jullie moeten ..,' De vrouw kijkt op haar iPad, 'Junior East High zijn?'

We knikken braaf.

'Dames jullie kunnen hier naar rechts en dan de tweede links, daar zijn kleedkamers. Als jullie klaar zijn kunnen jullie naar onze kantine gaan en daar kunnen jullie wat te eten krijgen.' De vrouw wijst naar de gang achter haar.

'Ik dacht dat ze hier allemaal bitches waren?' Mompel ik.

'Nee, die meiden en coach waren horrible, de rest viel wel mee,' Er lopen en stel jongens langs, die fluiten, 'En ze hebben hotte boys!' Roxy draait een lok om haar vinger, ik geef haar een duw waardoor ze bijna tegen een van hem opknalt.

'Lekker Luke!' Joelen zijn vrienden.

Milla, Mackenzie, Kirsten, Cloe en ik kijken elkaar aan en roepen dan: 'Lekker Roxy!' Maar dan 10 keer harder dan de jongens.

Die kijken ons aan alsof we debielen zijn en lopen dan hoofdschuddend weg.

'Gast waarom deed je dat!' Sist Roxy terwijl haar rode wangen langzaam weg trekken.

Ik grinnik en loop dan met al mijn spullen richting de kleedkamers.

Ik duw met mijn rug de deur open, plof neer op een bankje en laat mijn spullen vallen.

'Dames! Dames! Aandacht graag!' Roept Rogier. Yep hij is behalve onze trainer, ook onze coach. Hij is de enige jongen die mee is.

We kijken hem aandachtig aan.

'Jullie moeten je nu gaan omkleden, dan ga ik ons verder aanmelden enzo. Daarna gaan we gezamenlijk nog wat eten naar binnen werken!' Hij pakt laptop uit zijn tas en gaat de kleedkamer uit.

Ik pak mijn tenue uit mijn thuis, wat bestaat uit; Een bordeaux rood Reece shirt met een zwarte verticale streep langs de linker borst, met een zwart Adidas/Nike rokje, bordeaux rode sokken met aan de boven kant ook een mzwarte streep. Eigenlijk heeft elk schoolteam deze kleuren.

Ik trek mijn joggingbroek uit en stap in mijn rokje, ik wurm me in mijn scheenbeschermers en doe mijn sokken daar overheen, ik doe vluchtig mijn sweater uit, doe mijn wedstrijd shirtje aan en trek dan vlug mijn sweater er weer overheen. Ik doe mijn hockeyschoenen aan en stop mijn bitje in mijn sok.

Ik hijs mijn hockeytas op mijn schouder en neem mijn andere tas in mijn hand.

'Ik ga alvast hoor!' Ik zwaai kort en loop de deur uit

'NIKKI! Wacht even!' Mackenzie komt eraan gerend, 'Hier!' Ze duwt de aanvoerdersband in mijn handen. 'Ik denk dat jij dat beter kan!' En ze kijkt beschaamd naar beneden.

'Jij had het ook goed gedaan hoor!' En ik geef haar een knuffel, even twijfelt ze maar slaat dan ook haar handen om me heen. Ik laat haar los en wurm het bandje om mijn voet naar de bovenkant van mijn sok, 'Thanks!' En in werp haar een luchtkusje toe.

Ik loop naar de hal richting de kantine van de school.

Oké dat had ik toch niet gedacht.

DIE HELE FUCKING AULA ZAT VOL MET KINDEREN VAN HET ST EUSTAGIEUS COLLEGE!

Hockeygirls v.s VoetbalboysTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang