HS. 11

4.2K 146 30
                                    

Ik loop met Roxy en Milla richting het trappenhuis, we hebben afgesproken dat we ons eerst gaan omkleden en dan bij de trap weer afspreken.

En nee dit keer ga ik het niet weer vergeten.

Ik loop mijn kamer in en schop mijn schoenen uit en laat mijn stick vallen. Ik doe mijn kleren uit en neem even een frisse douche. Ik wikkel een handdoek om mijn hoofd en lichaam en loop naar de kast, om kleren te pakken.

Ik pak een BH, onderbroek en sokken en doe dat eerst even aan en gooi de handdoek in de wasmand. Ik loop terug naar mijn kast.

Ik pak een zwarte ripped jeans met mijn lichte roze met witte Timberland schoenen (see the picture^^) met een wit t-shirt met een zakje op de borst en prop die bij mijn broek in.

Ik borstel mijn haar door terwijl ik het föhn en daardoor gaat het verschrikkelijk golven, ik haal een hand door mijn haar en wrijf er nog even crème door heen. 'Ach wat boeit het alleen nog eten en dan hoeft niemand me meer te zien.' Mompel ik. Ik pak mijn mascara en doe een laagje op.

Voordat ik naar beneden ga voor het avondeten ga ik nog even testrijden op mij IO Hawk. Ik probeer een soort van vooruit te komen en dan een bocht te maken en naar eigen zeggen gaat dat best goed.

'Nikki? Ben je klaar!' Roept Roxy door de deur.

'Ja ben ik even mobiel en sleutels pakken!' Ik pak mijn iPhone 6S met liqued glitter hoesje en rijd op mijn IO Hawk naar de deur.

'Je kan er op rijden!' Roxy doet (😱) met haar handen.

'Hahah! Leuk.' Zeg ik met een poker-face. We rijden/lopen richting de trap, waar Milla al staat te wachten.

'What da fuck is dat?' Roept ze en ze kijkt me vragend aan.

'IO Hawk board.' Zeg ik een ik draai een rondje met mijn handen (💁🏼) zo.

'Oowh ja want nu is het mij zoveel duidelijker!' Ze schud haar hoofd en begint met de trap af te lopen. Ik stap van mijn board af en neem me in de hand mee, als ik de trap afloop. Onderaan de trap stap ik er wel weer op.

'Laat mij ook eens!' Zegt Roxy opeens. Ik stap af en maak een uitnodigend gebaar naar haar. 'Wil je ook?' Vraag ik aan Milla, terwijl Roxy een beetje wankel probeert om erop te komen. 'Ja als het mag.' En ze haalt verlegen een hand door haar haar.

'Jezus Nikki, help me eens even!' Zegt Roxy. Ik steek mijn arm uit en ze probeert te staan en vooruit te komen, 'Ohw my god dit is zo leuk!'

'Cool hé!' Hoor ik Mike roepen. Ik draai me om en rol met mijn ogen.

'En wie is dat?' Fluistert Milla in mijn oor. 'Dat is Mike mijn broer.' Fluister ik terug.

'En wie ben jij?' Vraagt Mike arrogant. Ik geef hem een dodelijke blik.

'Ik ben Milla Consolo, maar jij mag gewoon Milla zeggen hoor.' Zegt ze even arrogant terug, waardoor ik een grinnik niet kan onderdrukken.

'Miel jij mag!' Zegt Roxy. 'Yeahh!' Ze klapt in haar handen en loopt naar Roxy toe, ik richt mijn aandacht weer op Mike.

'Ga je ook mee naar de kantine?'

'Nee ik blijf lekker hier op de gang rondjes rijden.' Hij rolt met zijn ogen, 'Natuurlijk ga ik met je mee!'

'Wij ook!'

Ik draai me om en zie Quin en Cameron staan die staan te lachen om Milla op mijn board. 'Miel mag ik hem terug?'

'Tuurlijk hier.' Ze tilt hem op, 'Jezus wat is dat ding zwaar!'

Ik pak hem aan en leg hem op de grond en rijd richting de kantine, met Mike aan mijn zij en met Quin, Roxy, Milla en Cameron in ons kielzog. We pakken allemaal een dienblad en gaan in de rij staan. De schuifelen steeds verder richting.

'Houd even vast!' Ik druk mijn dienblad in Mike zijn handen en rijd naar voren om te kijken wat we te eten krijgen, ik ga op mijn tenen staan om te kijken. Alleen ben ik nog niet zo handig met dit board dus flikker ik op mijn bek tegen degene die voor me staat. 'Jezus, kun je verdomme niet uitkijken waar je loopt!' Mijn shirt zit onder de saté saus en de broek van de jongen ook. Ik kijk omhoog en kijk recht in Jayden' ogen. 'Owh my god, het spijt me zo Jayden!' Zeg ik. Ik sta snel op en klop de satésaus van mijn shirt af. 'Dit was een fucking broek van Louis Vuitton!' Schreeuwt hij woedend. 'Schat dat is het nog steeds volgens mij hoor.' Ik kan een glimlach niet onderdrukken. 'Ook nog lachen jij klein rot wijf!' En hij grijpt ruw mijn polsen vast. 'Jayden. laat. Me. los!' Sis ik. Mijn polsen beginnen te branden. 'Of wat?' Sist hij uitdagend. Ik kijk hem kwaad aan, maar bedenk me dan het geniaalste wat een meisje maar kan doen bij een jongen...
________________________

Wat denken jullie dat Nikki gaat doen?😏

xoxo mij

Hockeygirls v.s VoetbalboysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu