I'm here for you

5.4K 142 12
                                    

Claires synsvinkel

"Calum er du okay!?" Skriger jeg og spurgte hen til ham. "Årh skat kom her" hvisker jeg. Patrick spurter ned til sin mor, mens Jake, Albert og Cameron er lige bag mig. Calum kravler hen til mig, mens han stortuder. "Jake! Gør et eller andet!" Skriger jeg. Der løber blod ud af Calums mund, næse og hele hans ansigt er bare dækket af blod. "Albert vil du ikke tage ham?" Spørger jeg og rækker ham Calum. Albert løber sammen Cameron ned til vejen, for at få en ambulance. Jeg løber bare over til de andre. Patrick, Luke og Sannah står derovre.
"Gud, er han okay?" Spørger Sannah ualmindeligt bekymret. "Det tror jeg ikke..." Mumler jeg bare.
Vi går stille og roligt der ned af. Jeg er bare ultra bange. Luke siger overhovedet ikke noget til mig, og han undgår mig totalt. Jeg mener; Jeg går og halvtuder og den eneste der siger noget af Sannah. Det hun siger er i det mindste ekstrem sødt. Sådan noget som: "Han skal nok klare den! Albert har altid været god til sådan noget med ambulancer" (Ej okay, den sætning skræmte mig faktisk lidt) og "Du skal ikke være ked af det! Alt ordner sig"

"Calum!" Skriger jeg og spurter hen i ambulancen som er lige ved at køre. "Nej nej, kun forældre eller værger i ambulancen" Siger en eller anden mand til mig på engelsk. "Jeg er pisse ligeglad! Jeg tager med!" Skriger jeg så op i hans ansigt, og det er lige som om, at han bliver helt bange for mig.
"Rolig Calum, slap af... Jeg er her for dig" Hvisker jeg og tager hans hånd.

I får lige to korte afsnit i træk fordi jeg er for doven til at lavet ét xD

My New BrothersWhere stories live. Discover now