The "kiss"

8.9K 185 4
                                    

Claires synsvinkel

Mig og Luke går nede ved stranden, på Miami Beach. "Det var lidt åndsvagt det der skete før, hva?" Siger han grinende. "Ja, Jake er altså bare for meget" Jeg tager mig selv i at sige præcis det samme, som pigen havde skrevet til Luke.
Luke kigger forundret på mig og nikker så.
Vi går lidt i stilhed, men det er slet ikke akavet. Det ville jeg have syntes for 1 uge siden. Jeg er bare kommet så tæt ind på Luke, så hurtigt. Jeg tror faktisk at jeg er lidt vild med ham. Men jeg ville aldrig kunne være utro med Daniel. Han fortjener bedre.
"Det er virkelig smukt" Siger Luke og hentyder til solnedgangen. "Mm" mumler jeg og kigger på ham. Han læner sig ind mod mig, og jeg tror han skal lige til at kysse mig, da jeg sætter en hånd imellem os. "Luke.. Jeg har en kæreste" Hvisker jeg. Han smiler bare.
"Det tog godt nok lang tid!" Udbryder Jake da vi træder ind i deres værelse. Cameron sidder der også. "Ja, gad vide hvorfor" Siger Cameron, og lader som om han tænker. "Ja.. Det er nok slet ikke fordi de stod og snavede" Siger Jake hånende. Jeg får det lidt dårligt, med næsten at have kysset Luke. "Okaaay. Jeg tror bare jeg går i seng" Siger jeg og vender om på hælene. "GODNAT!" Kan jeg høre dem råbe efter mig.

Jakes synsvinkel

"Hva' så?" Griner jeg til Luke, da Claire er gået. "Hvorfor tog det så lang tid at gå hjem?" Han trækker på skuldrene. "Jeg skulle lige til at kysse hende, da hun afviste mig. Sååeh..." Siger han, som om det var ligemeget. Jeg måber.
"Haha, måske har du en bedre chance for at score hende end ham" Griner Cameron. Luke rynker brynene. "Øh, hvad?" "Okay flot klaret Cam" Surmuler jeg. "Vi har væddet om hvem der scorer Claire først, og indtilvidere går det af helvedes til" jeg ved bare, at Luke vil sige et eller andet med hvor umodent det er. "Øh, hvorfor spurgte i ikke mig om jeg ville være med?" Nu er det mig der rynker brynene. "Vil du da det?" "Jaerh? Det da den sjoveste leg du er kommet på, længe!" Siger han. Jeg trækker på skuldrene. "Okay. Du skylder mig 200 kr. når du taber" Siger Cameron, sikkert for sjov.

"Hey Jake?" Siger Luke, mens vi sidder og ser film. "Du ved godt at du aldrig kommer til at score Claire på den måde ikk? Hun blev faktisk ked af, at du talte sådan til hende"
Jeg vifter med hånden som tegn på at jeg er ligeglad. Men jeg ved godt at det var dumt. Jeg bliver nød til at gøre et eller andet sødt for hende...

Sry for kort og kedeligt kapitel, but i don't give a fuck. Haha, eller noget.

My New BrothersOù les histoires vivent. Découvrez maintenant