Party at my boyfriends house 2

13.2K 242 6
                                    


Claires synsvinkel

Jeg bliver helt mast af alle de mennesker, så jeg vælger bare at joine festen og skynder mig op til "baren" som vi har lavet. Daniel står der oppe, og hælder vodka ned til nogen. Da han vender sig om får jeg først et chok, men jeg smiler da det er Luke.
"Heeeij Luke!" Råber jeg for at overdøve musikken. "Øh.. Hej Claire" Siger han, så jeg næsten ikke kan høre det. Jeg trækker på skuldrene og går ud på dansegulvet.
Der er en der klasker mig på røven. Jeg får et chok og ser at det er Luke. "HVAD FANDEN HAR DU GANG I?" Skriger jeg. "Eeeh, vær nu ikke så kedelig" Jeg er lige ved at springe i luften, men jeg lader det ligge da det ikke nytter noget at blive sur.
Der er en der tager om mig, og jeg skal lige til at give Luke en knytnæve, da jeg ser at det bare er Daniel. Jeg er næsten ved at græde. Jeg ved ikke hvorfor, men Luke er bare overhovedet ikke som jeg troede.
Der slår der mig. Hvad nu hvis det Jake og ikke Luke? De ligner hinanden på en prik, og i mørket kan man slet ikke se forskel.
Jeg skynder mig videre for at finde Luke (eller Jake?). Og jeg finder ham også henne i hjørnet med en smøg. Jeg skal lige til at forklare ham hvor dumt det er at ryge, men jeg kommer på andre tanker, fordi jeg vil finde ud af om det faktisk er Luke.
"Luuuuke?" Spørger jeg og lægger mine arme over hans skuldre. "Øh, ja?" Okay han kunne ikke tage fejl af hans navn. Hvis det er Jake, så er han godt nok ude på dybt vand.
"Skal vi ikk gå lidt oven på?" Spørger jeg og bider mig i læben. "Jo" Siger han smilende.
Da vi kommer oven på beder jeg ham om at gå ind i soveværelset. Så ringer jeg til Luke imens.

Telefonsamtale:

C: Claire L: Luke

L: "Hej det er Luke"
C: "Hej Luke, det er Claire"
L: "Hvad vil du kl. 23.45 om aftnen?"
C: "Jeg vil høre hvor du er henne?"
L: "øh.. der hjemme?"
C: "Hvad med Jake?"
L: "Han er vidst Til en fest"
C: "Den spade"

Jeg smækker røret i, og går direkte ind i soveværelset. "Arh" skriger jeg da han ligger halvnøgen. "Få dog noget tøj på Jake" hvæser jeg. "Vidste du det hele tiden?"
"Det meste" mumler jeg, og vender om på hælene.,


Tak fordi der allerede er 100 der har læst min historie<3

My New BrothersWhere stories live. Discover now