Claire's diary

8.1K 187 30
                                    

Jakes synsvinkel

Klokken er 7 og Luke sover stadig. Jeg har tænkt mig at gøre et eller andet sødt for Claire, så hun kommer til at kunne lide mig. Men alle mine idéer stinker.
Der slår det mig. Hvor finder jeg ud af mest ting om hende? På hendes værelse of course!
Jeg lister hurtigt ud af værelset og ind i Cameron og Claires. Cameron har givet mig nøglen. Jeg spotter hurtigt Claires kuffert, som jeg "kaster" mig over. Hun har slet ikke pakket ud endnu, så det er svært at finde noget som helst. Men i  det lille rum nederst i kufferten, ligger der en bog. Den er overklistret med klistermærker. Jeg åbner den forsigtigt. Det er en dagbog, det er 100. Jeg tager den og skynder mig ud. Det var squ heldigt at de ikke opdagede mig.

Kære Dagbog
Min nye familie er rigtig sød, og Calum har aldrig haft det bedre. Det eneste problem er Jake. Han er rent ud sagt et problem. Nogen gange er han sød, og sjov og sej, men andre gange er han den største spade på to ben. Han opfører sig som om han ejer mig, og det er bare skide irriterende. Men det værste er nok at jeg kom til at læse Luke's sms'er hvor der stod at Jake havde været hans kæreste utro. Jeg havde dårlig samvittighed over at læse Luke's beskeder, men samtidig lyst til at slå Jake lige i fjæset. Hvad nu hvis jeg bare er endnu et af hans mål? Min kæreste, Daniel, siger at Jake kun er ude på at komme i bukserne, på så mange piger som muligt. De er vidst ret gode venner, faktisk. Årh. Det hele er bare en stor bombe, og det er noget lort.

Jeg læser det 2 gange for at fatte hvad der står. Det er egentlig ret uhyggeligt, at jeg sidder og læser om mig selv. Men der står ikke noget om hvad hun godt kan lide, så jeg læser videre.

Kære Dagbog
Igår kom Daniel med roser til mig på vores 1 års dag. Det var den mest romantiske dag nogensinde. Han vækkede mig, og han havde lavet morgenmad. Og der var roser og gaver og det hele var bare fantastisk. Han gav mig den smukkeste halskæde nogensinde, og jeg vil have den på hver dag fra nu af.
Men det var også lidt underligt... Han gav mig sådan et brev hvor der stod: Til Claire<3, og sagde at jeg først måtte åbne det, hvis jeg kom i tvivl om vores kærlighed.

Det har hun nok skrevet for 1 år siden. Okay man hvis hun syntes at det var romantisk så gør jeg da bare det samme.
Jeg lægger dagbogen tilbage på plads, og spurter så ned i buffeten. Jeg tager en croissant, bacon and eggs, og så plukker jeg alle blomsternes blade. Det ser egentlig meget godt ud.
Jeg løber op og sætter det på mit værelse, spurter så ud igen for at finde en halskæde. Butikkerne er åbne så jeg finder hurtigt en flot en.
Jeg lægger det hele sammen så det ser pænt ud og går så ind med det. Hun er ikke vågen endnu, så jeg beordrer Cameron til at skride.
"Claire, vågn ooop" hvisker jeg. Hun åbner langsomt øjnene, og kigger forvirret på mig. "Jeg har morgenmad med" Hvisker jeg. "Hvorfor nu det?" Spørger hun og gaber.
"For at sige undskyld"
"Det behøver du altså ikke"
"Jo jeg gør"
"Nej lad nu vær"
"Jeg har købt en gave til dig"
"Seriøst?" Hun tager den op i hånden og pakker den op. Der er en lille rose forenden af kæden. "Tak Jake men du behøvede altså ik..." "Du kan bare sige hvis du mangler noget" Siger jeg og blinker, inden jeg går.

My New BrothersWhere stories live. Discover now