The Maya Indians 1

6K 153 7
                                    

Claire's synsvinkel

"Hvor lang tid kan det tage at komme ud af den her båd?" Spørger jeg irriteret. "Vi har stået i kø i mindst en halv time" De voksne griner bare ad mig. "Helt ærligt Claire hvorfor er du altid så skide utålmodig?" Spørger Jake så og ruller med øjnene af mig. "Spade.." Mumler jeg. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det, men han irriterede mig grænseløst.

Endelig er vi ude af båden. Jeg var ved at få kvalme.
"Hvor er her smukt" Siger Calum og tager mig i hånden. "Ja det er her i hvert fald" Smiler jeg. "Mor og far ville kunne lide det" Siger han og bliver helt ked af det. "Årh Calum, du behøver ikke at tænke på mor og far. De har det godt nu og det har vi også" Siger jeg og kysser ham på kinden.
"Vi skal med en bus der hedder Maya" Siger drengenes far og peger rundt omkring på et kort. "Hvorfor hedder den Maya?" Spørger Cameron, selvom han virker total uinteresseret. "Det er fordi vi skal til Maya indianernes templer" Svare han så. "Whaaat, hvad er det?" Spørger jeg i totalt dårlig timing. "Altså jeg har aldrig hørt om det, og det lyder jo rigtig spændende" Luke dasker mig på armen og hvisker: "Godt reddet".
Jeg smiler "irriteret" til ham og kigger så på Albert igen. "det er en slags pyramider, bare bygget af sten. De blev bygget for flere hundrede år siden" Svarer han som en ordbog.
"Jeg tror vi har fundet bussen!" Råber Jake ovre på den anden side af vejen. "Den kommer der!" Vi tager alle vores tasker og spæner der over. Det ville bare være surt at misse den.
"I sætter jer bare to og to" Siger Sannah, mens hun finder en masse kiks frem. Luke trækker mig hurtigt ind på to sæder. "Hvor lang tid skal vi køre?" Spørger jeg lidt ligeglad. "1 time tror jeg" Svarer han og drikker noget af sin Cola.
1 time lyder som alt for lang tid at sidde i en bus, i 30 graders varme, i Mexico..

My New BrothersWo Geschichten leben. Entdecke jetzt