Miami!!?

9.5K 198 10
                                    

Claires synsvinkel

Vi står og venter på vores kufferter. Det er 20 minutter siden vi stod af flyet, og kufferterne kommer bare ikke!!? Det driver mig til vanvid. "Jeg går på toilet" mumler jeg og går. Hvis der er noget jeg ikke har; Så er det tålmodighed.
Jeg fixer det make up der sidder dårligt, og reder mit går med fingrene. Da jeg går ud igen blev min krop fuld af glæde! Kufferterne er kommet!
De står der med alle kufferten.. Undtagen min? Der bliver færre og færre kufferter på båndet, og til sidst bliver vi nød til at gå, fordi en mand sagde at der skulle være plads til de nye ankommende.
"Vi køber bare noget nyt tøj og make up til dig" Siger Albert positivt. Heldigvis har jeg min computer, iPad, telefon, ok meget af min make up og mine fantastiske (dyre) stiletter. Dem havde jeg puttet i håndbagagen, netop for st de ikke kunne blive væk.

Der vi kommer oven på står der en mand med skiltet: "The Campbells", altså drengens efternavn. Og han guider os ud i en kæmpe taxi.

Cameron's synsvinkel

Mig, Claire og Jake sidder totalt mast op ad hinanden. Claire sidder i midten, og jeg kan ikke lade vær med at dufte til hende. Hun har sin mega gode parfüme på. Jeg får lyst til at slå mig selv i hovedet af den tanke. Bare fordi hun er mega lækker, dufter fantastisk, har det sødeste grin ever, er skide sjov, deler værelse med mig, er den sødeste person i verden og hjælper mig med mine matematik lektier (Jaaeh.. Hun er bare skide klog?!), så er hun min lillesøster. Man kan altså ikke være forelsket i sin lillesøster. Desuden har hun en kæreste, og det har hun haft i 2 år!? Der ville jeg aldrig kunne..
Det er kun Jake der forstår mig på den måde. Luke, Patrick, mor og far ville sige at hvis man først elsker hinanden kan det vare forevigt (eller noget andet åndsvagt), men sådan er mig og Jake ikke. Vi har altid været de såkaldte "badboys" eller "playere", og det har altid passet mig fint. For jeg kan få alle de piger jeg vil, og de står nærmest i kø for mig. Jake dummede sig med hans lille "leg", men hvis jeg bare behandler hende ordentligt ved jeg at hun falder for mig!
"Er vi ved ar være der!?" Klager Calum. "2 minutter" svarer far. Vi skal bo på Miami Beach, på det fedeste hotel ever! Der er 24 etager, 4 pools, 6 restauranter, casino, spa, fodboldbane .. Det hele er der!?

Claire's synsvinkel
Vi træder ud ad døren, og vi er bare i et paradis. Det er et kæmpe hotel og der er den smukkeste udsigt! Mig og Cameron deler værelse, og det har jeg det fint nok med. Det gør vi jo alligevel også derhjemme.
"Det her er et paradis!" Råber jeg, kaster mine ting, og smider mig i sengen.
Han griner lidt af mig. Han har et sødt grin.
"Jeg tror at jeg vil gå lidt rundt, og kigge på ting" Siger jeg så. "Jeg har hørt at der er gratis softice" Jeg spæner nærmest ud ad døren for ar kigge på ting. Jeg finder først "gågaden", hvor der er sådan 8 butikker eller sådan noget. Så finder jeg en spa som jeg beslutter at jeg vil i senere Idag. Så finder jeg en softice maskine.
Jeg går og tuller rundt som et eller andet, da jeg bumper ind i en. Vi falder begge to op røven, og jeg skynder at rejse mig op. Jeg har spildt softice udover hele hans trøje.
"Ej! Det må du virkelig virkelig undskylde" Skynder jeg mig at sige, da jeg kommer i tanke om at han ikke kan dansk (Flot Claire). "Sorry" Afslutter jeg.
Han griner af mig: "Det er okay, den trøje er alligevel skide grim" Jeg får et chok, da jeg indser at han er danske. Jeg rakker min hånd til ham, og trækker ham op.

|:::::| |:::::| |:::::|

Drengen jeg bumpede ind i hedder Oliver, og han er mega cute! Jeg er in love with ham. Eller det ville jeg være hvis jeg ikke havde en kæreste.
For at være ærlig er jeg træt af min kæreste. Han kom ikke en gang for at sige farvel da jeg rejste. Jeg ved ikke hvorfor det gør mig sur, men det gør det.

"Ad hvad er det du har taget!?" Spørger Calum Jake. Vi sidder nede i buffeten, og jeg har bare en pizza. "Det er bare budding" Svarer Jake. Calum trækker på skuldrene, og spiser videre. "Mor kommer om 5 dage, og så har vi faktisk en overraskelse til jer" Siger Albert ud ad det blå. Vi kigger alle undrende på ham, og Jake spørger: "Hvilken slags overraskelse?" Albert trækker bare på skuldrene, og så spiser alle bare videre.
Det er Pretty dejligt at være i USA.

My New BrothersWhere stories live. Discover now