Just a Game?

12.7K 214 5
                                    

Jeg løber ud af værelset og hele vejen ned i køkkenet og så udenfor. Jeg har lyst til at græde, men jeg ved ikke hvorfor. Det hele er bare dumt.
En SMS tikker ind på min telefon.

Jake: Det her bliver mellem os!
Mig: Hvem tror du lige du er?

Han svarer ikke. Den idiot. I det mindste er Luke, Cameron og Patrick ikke nogen idioter.
Jeg tager min cykel og cykler laaangsomt hjem. Jeg gider bare ikke at snakke med nogen, og det ved jeg at jeg kommer til derhjemme.

"Claire!" Udbryder Luke, da jeg kommer ind af døren. "Hvad var det ringede for?" "Luke... Klokken er 3 om natten. Kan vi ikke tage den imorgen?" Mumler jeg træt.
"Øh.. okay.. Vi ses imorgen" Jeg laver et lille vink med hånden, og går så op ad trappen og ind på mit værelse.

(O-o) (o-O) (O-o)

Luke's synsvinkel

Claire var mega underlig igår. Jeg tror at hun er blevet uvenner med Jake, for da jeg nævnte hende, hvæsede han bare at hun var sær. Jeg troede faktisk at han godt kunne lide hende, men nu ser det ikke sådan ud.

Der banker stille på døren. Jake er her ikke, men han er nok taget ud med nogen venner. Klokken er også 10 eller sådan jeg er bare dødtræt.
"Luke?" Hvisker Claire. "Er du herinde?" Jeg skynder mig at svare ja, og hun sætte sig på sengekanten.
"Jeg er nød til at tale med dig om igår!" Hvisker hun. "Du behøver ikke at hviske" hvisker jeg tilbage. "Okay, så lader jeg vær. Men det jeg ville sige... Igår var den underligste dag nogensinde. Jeg var hjemme hos min kæreste Daniel" "Har du en kæreste!?" Afbryder jeg. "Ja. Men vi besluttede os for at holde en fest for hvorfor ikke, og det var squ meget hyggeligt. Indtil jeg så.. Dig? Eller det troede jeg. For du har det der modermærke på halsen, men det kunne man ikke se i mørket. Det var altså Jake, men han lod som om at det var dig. Og så tror jeg at jeg kom til at lægge op til sex, men det var kun fordi jeg var i tvivl om hvem han var, fordi han slog mig på røven og.." "Wow wow, PAUSE. Du kan jo næsten ikke få vejret" Afbryder jeg igen. "Okay tak. Men jeg ringede til dig for at være 100 % sikker, og det var så Jake. Så jeg cyklede hjem, og fik den her SMS" hun stikker telefonen op i hovedet på mig. "Gjorde han virkelig alt det?" Griner jeg. "Hvad er det der er så sjovt?" Surmuler hun. "Jeg vil vædde med at det var et væddemål." Hun kigger forvirret på mig, så jeg fortsætter: "Ham og hans venner har sådan en "leg" hvor de vædder om nogen åndsvage ting. Det er bare en leg men det er vildt træls nogen gange"

Claires synsvinkel

Var det hele bare for sjov? På en måde er jeg lettet, men det gør mig også sur at de bare vædder om mig. "Tak" mumler jeg og går ud af værelset igen.
Jeg overvejer et kort sekund om det er sn god ide, men ringer så til Jake.

J: Jake C: Claire

J: "Hey Claire"
C: "Hej. Jeg vil lige få en ting på det rene!"
J: "okay?"
C: "alt det igår.. Var det bare for sjov eller..?"
Jeg kan høre han råber noget til nogen.
J: "Haha, vi væddede om hvornår du ville finde ud af det. Undskyld at der cik ud over dig, men du skulle have set dit ansigt!"
C: "Nar.."
Jeg lægger på, og sukker over drenges måde at være på. I det mindste var det ikke værre end det her.

My New BrothersWhere stories live. Discover now