Now it's my turn

6.2K 159 3
                                    

Jake's synsvinkel

Det går altså ikke at Luke scorer Claire. Men heldigvis har jeg en plan. Vi drikker Claire mega fuld, og får hende til at gå i seng med mig. Jeg ved ikke om det kommer til at virke men hvis hun spørger indtil noget siger jeg bare at vi var mega fulde.
Man skal være 18 for at købe alkohol på båden. Ret nedern når man tænker at Cameron bliver det om 2 måneder. Men heldigvis spørger de ikke efter alder, hvis man ser ret gammel ud. Så Cameron har klædet sig ud og er på vej derop.
Claire har været væk i over 2 timer, og jeg er næsten bange for at hun er hoppet i havet.

"Holdkæft hvor er de dumme de der tjenere!" Griner Cam da han kommer ind med en hel masse flasker. "De troede virkelig at jeg var en eller anden gammel mand!" Jeg kigger på alle flaskerne. "Har du købt noget vodka?" Spørger jeg. "Ja, den ligger der" "Okay godt, Claire har aldrig drikker før. Det siger Daniel i hvert fald, så ved hun nok heller ikke hvor stærkt vodka er. Så vi siger bare at det er lidt ligesom en øl, og BAM. Hun bliver mega fuld"
Cameron kigger på mig som om det aldrig kommer til at ske, men jeg håber virkelig at det virker. Jeg er nød til at knalde hende! Sådan virkelig. Daniel har ikke lavet andet end at tale om, hvor god hun er i sengen, og nu er det altså min tur.

Jeg kigger på klokken. 13.00, Claire kom tilbage for en time siden, og fortalte alt hvad hun nu vidste om skibet. Rimelig uinteressant egentlig, men det er okay for hun talte nok mest af alt til sig selv.

My New BrothersWhere stories live. Discover now