~3~

202 3 0
                                    

Oscar Enestad @oscarenestad
Ville bara säga godnat ;) Kanske vi ses snart igen?

Så nu ville han träffas igen? Oscar Enestad från The Fooo Conspiracy ville träffa Bella Engstrand igen efter att hon krockat in i honom två gånger under en dag. Normalt. Väldigt normalt.
Mina fingrar cirklade runt tangentbordet och min hjärna arbetade flitigt på ett vettigt svar. Jag var inte säker på hur många gånger som jag hade tryckt på "eraser" knappen, men det måste ha varit minst kring tjugofem. Tillslut fick jag ihop ett kort och enkelt svar som jag skickade iväg.

Bella @Bellazz
Godnatt till dig med ;) Vem vet när vi träffas igen, tror det är omöjligt att vi inte gör det eftersom du och ditt fluff fluff  helt klart inte kan hålla sig ur vägen

Efter detta lade jag undan telefonen eftersom klockan redan var tolv och jag nog skulle ha stora mörka påsar under ögonen imorgon. Detta på grund av att jag nog kom att bli tvungen till att stiga upp redan vid åtta eftersom min kusinr inte gav mig en sekunds sömn.
Ögonlocken stängde sig försiktigt och sedan kröp sig tröttheten fram, efter bara några sekunder hade jag somnat och ett brett leende steg upp på mina läppar när drömmen började om en pojke med fluffigt hår.

-

"Bellaaaa! Vi ska till Plattan!" ett litet, ljust, ivrigt skrik väckte mig ur min sömn och jag öppnade hastigt upp ögonen.

Det var min äldsta kusin som stod framför mig och hoppade ivrigt runt på ställe. Hennes blonda hår var fortfarande uppsatt i två flätor som jag flätat igår och de ljusblåa ögonen lyste av iver.

"Till plattan?" mumlade jag trött och hon nickade ännu ivrigare än tidigare.

"Jaaa, vi ska se The Fooo" skrek hon och jag kollade förvånat på henne.

"Jaså" mumlade jag och slängde över mina fötter till kanten av sängen.

Trots att det var sommar och helt sjukt varmt så drog jag snabbt in fötterna under täcket igen på grund av den kalla luften som omgav mina tår.

"Är du en foooer?" grimaserade jag och hon nickade stolt.

"Ett år typ"

Bara hon skulle ha vetat vem jag träffade på igår.

"Så när åker ni?" gäspade jag och sträckte på mig en aning medan jag lät ögonlocken falla ner över synfältet igen.

"Om typ två timmar" svarade hon och när jag kisade lite kunde jag se hur hon putade med underläppen. "Du kommer med eller hur?"

Mina ögon slogs upp igen och jag möttes av en pigg undrande blick av min tolv åriga kusin. Det blev tyst medan jag tänkte på ett passande svar. Min blick flackade mellan henne och väggen under en halvminut innan de fastnade fullständigt på henne. Min blick hade fastnat på hennes tolvåriga ögon som rättare sagt såg mera trettiofyraåriga ut. Ögonfransarna var fyllda med mascara och ögonlocken täckta av mörk ögonskugga. Jag skakade smått på huvudet innan jag steg upp ur sängen.

"Så du kommer?" sade hon förhoppningsfullt och hoppade ivrigt på sin plats.

"Kanske. Men först måste vi tvätta bort-" suckade jag och stannade framför henne. "-det där" min hand rörde sig framför hennes ansikte och hon såg förvånat på den. "Jag tror Oscar tycker du är mycket sötare utan allt smink" förklarade jag snabbt och hennes min omvandlades till ett mer förstående uttryck.

"Aa... Förresten är det inte Oscar som är pointen, det är Felix" sade hon bestämt och gick sedan iväg mot badrummet.

"Det var tur det" sade jag så tyst att hon inte borde ha hört det. Ett litet leende lade sig på mina läppar när jag insåg vad meningen egentligen betydde för mig och små skrattandes för mig själv följde jag efter henne till badrummet.

Together? Together ||o.eWhere stories live. Discover now