Ňú goldn trijo?

120 12 3
                                    

,,...No a pak jsem jim řekla, že jsem těhotná a šla jsem domů." Sára s Julliane seděly na lavičce v parku a lízaly zmrzlinu. Co na tom, že byl začátek listopadu, jedenáct stupňů nad nulou a pršelo. ,,Myslím, že bych měla Beníkovi říct, že jsem si to vymyslela, než nakoupí hromadu miminovského oblečení a tak. Je to hrozná hysterka...." Sára spokojeně olízla kopeček vanilkové zmrzliny smíchané s dešťovou vodou.

,,Jo, jo to bys asi měla," přikývla na kost promočená Jull, ,,každopádně mi už začíná být celkem zima. Nemohly bychom jít k nám?"

,,Ha-Ha-Ha-Ha-Ha! Vy obyčejní lidé, bez nadpřirozených schopností a upírských genů vůbec nic nevydržíte."

,,Hahahaha- počkat, co?" Julliane se zmateně podívala na svou polopolskou kamarádku.
,,Neřeš!" Vyhrkla Sára, popadla nebohou Jull za ruku a vlekla ji k nim domů.

Sára rozrazila dveře a skopla ze sebe tenisky, přičemž každá odletěla na jinou stanu chodby. Svlékla si bundu, hodila ji na zem a utíkala po schodech nahoru do Jullianina pokoje.

Vběhla do čtvercové, modře vymalované místnosti a zamkla za sebou dveře. Rozhlédla se kolem sebe a na tváři se jí objevil znepokojivý úsměv. Z kapsy vytáhla třpytivé samolepky My Little Pony, které včera dostala od Keře, coby měsíční nájem.

Sára pobíhala po pokoji a lepila malé, dvourozměrné postavičky poníků po všem možném. Měla jen malou chviličku, než po ní Jull uklidí nepořádek v předsíni, na to aby dodala téhle nudné místnosti trochu koňského šmrncu.

Jak tak skotačila napříč Jullianinou ložnicí, zakopla a třískla sebou na koberec. Pod hlavou ji tlačilo něco tvrdého obdélníkového tvaru. Sáhla pro to a s překvapením zjistila, že se jedná o černý sešit s tvrdými deskami bez obrázku koně a na kterém bylo zlatý obrovský nápis . Sára naklonila hlavu a začala nahlas trhaně číst: ,,Deník Jull Moonové, SÁRO RUCE PRYČ!!!"

Přitiskla si knížku k hrudi. Hihihihihihihi! Teď se mi dostala do rukou neuvěřitelná zbraň! Hloupá Jullinko, měla by sis své věci lépe hlídat... Tahle mudroslovesná knížka mi pomůže získat cenné informace. Hihihihihihihi!! Hi hi hi hi hi. Teď se mohu stát královnou všech plesů světa! Sára se prudce zvedla, rychlostí blesku se vyřítila z pokoje, na schodech porazila zmatenou Jull a beze slůvka vysvětlení opustila dům.

Milý deníčku,

Dnes jsem byla navštívit svou úžasnou BFF kamarádku, jejíž jméno jsem bohužel zapomněla...Stane se :)
Každopádně jsem u ní našla JEJÍ VLASTNÍ DENÍK!!! Chápeš vůbec, jak mocná zbraň mi právě padla do rukou?? JÁ NE!

Sára zaklapla deníček zrovna ve chvíli, kdy se dveře do jejího pokojíčku otevřely. O futra se opírala rusovlasá dívka přibližně Mikova věku, kterou tu Sára nikdy předtím neviděla....Ačkoli, Sára do včerejšího večera neviděla spoustu obyvatel tohohle domu. Na rozdíl třeba od toho divného kluka v latexu jí ale rusovláska byla něčím povědomá... Dobře Sáro, co by teď udělal Taťka Šmoula? Aha- shrnul by si pozatky! Sára si pomalu prohlédla děvče před ní. Hmm, středně vysoká, duchaprázdný výraz, ohavné vlasy pokryté vrstvou gelu... ,,Mám to- Ty jsi Edův otec!"

Nejupírštější cool Deníček koňařky Sáry, která je strašne vegetariánsky coolováKde žijí příběhy. Začni objevovat