Capitolul 2

5.3K 292 17
                                    

          Vociferația persoanelor din jurul skijetului o amețesc pe frumoasa brunetă. Gândurile ei se amestecă între ele sfârșind evaporate de agitația aceasta.

          Nu îi place ca atâția străini să stea prea aproape de lucrul ,,ei". Nu îi aparține în totalitate, dar tot nu se simte în largul ei să știe că ar putea oricând să îl zgârie sau să îl lovească în vreun mod. Andrew ar avea grijă să-i scoată peri albi pentru asta.

          Oftează obosită și își trece degetele prin mătăsosul său păr ce îi ajunge până la jumătatea spatelui. Nu uită nicio secundă să își păstreze alura serioasă.

          Sprâncenele sale perfect pensate se unesc ușor când un brunet cam prea curios pune mâna pe skijetul, ce în urmă cu  două minute îl manevra cu multă cunoaștere.

-Hei! se trezește țipând. Ai grijă la vopsea!

          Bărbatul din vizorul fetei este nimeni altul decât Chris. Tânărul băiat o analizează din cap până în picioare și înghite în sec. Nu se aștepta ca o fată de înălțimea străinei să aibă o gură atât de mare ori să fie atât de arțăgoasă.

-Poate ți-l împrumut pentru o tură, spune acesta încurcat și păși înainte pentru a recupera cheia ce stă înaintea visului său de a manevra o astfel de mașinărie.

-Poate îți dau una peste gură!

          Natalie, sub numele ei, nu se lasă așa ușor și nu se sfiește nici un moment să îi arate cât de mult urăște persoanele necioplite ce nu sunt în stare să formuleze o frază cum trebuie.

          Se dă un pas în spate, exact la timp înainte ca micuța cheie să îi fie smulsă din mână. Încă curios de reacția fetei, Chris mai face un pas spre ea sperând că i se păruse lui, căci străina îi refuzase moftul.

          Dar așa era. Natalie nu avea intenția de a-i oferii cheia și în niciun caz să îl mai lase atât de aproape de vehicul. Acționează impulsului, încrucișându-și brațele la piept și adoptând o atitudine impasibilă.

-Uite, îți ofer o sută de dolari pentru jumătate de oră, e bine așa? Promit că voi fi atent.

          Încăpățânat din fire, Chris nu mai așteaptă un răspuns, ci scoate din buzunarul blugiilor o bacnotă și o flutură în fața ochiilor ei.

          Însă ce nu știe Chris, este că Natalie nu se află singură în micuța vacanță, ci împreună cu iubitul ei, Andrew, ce este totodată și posesorul skijetului.

          Ca și cum ar avea un al șaptelea simț, Andrew apare lângă ei, ținând în mâini o minge de volei. Avea de gând să o lase deoparte pe Natalie și să plece pentru un meci de volei cu amicii, însă după ce auzise conversația și mai ales cererea străinului se răzgândise.

         Simțea cum tot sângele îi urcă în obraji din cauza furiei și mai avea puțin până să explodeze de nervi.

          Gândul că, iubita lui de aproape un an de zile ar putea să recurgă la a primii bani pentru o jumătate de oră de întreținut relații sexuale cu un alt bărbat înafară de el îl dispera. Nu ştie ce simte pentru ea, dar nu ar recunoaşte niciodată asta în fața ei.

          Iar promisiunile pe care străinul din fața lui i le făcea Nataliei îl înnebuneau și mai tare. ,,Va avea grijă?" , ,,Jumătate de oră?".

          Singurul lucru pe care mai este capabil în acest moment să îl facă este de a-și drege glasul, atrăgând totodată atenția celor doi. Natalie se înroșește în obraji și își privește speriată iubitul, în timp ce, Christopher îl analizează detaliat din cap până în picioare.

          Dacă Chris este indiferent de prezența străinului de lângă el, nu putem spune același lucru și despre Natalie. Doar gândul că a iscat fără să vrea un nou subiect de ceartă o înspăimânta.

          Și era sigură căci Andrew nu va lăsa pur și simplu subiectul baltă!

********************

Și iată că în sfârșit am postat și capitolul 2. Vă aștept părerile. Vă pup!

Iarăși tu? (Colaborare)Where stories live. Discover now