Spune-mi ce vreau sa stiu

2.6K 162 3
                                    

   Hope pov.:

    Eram sigura ca nu voi putea sa atac pe nimeni daca veneam aici cu esarfa pe fata . Nu ar fi fost bine legata si mi-ar fi putut cadea . Asa ca mi-am reluat masca , sau cel putin , o masca . Una mai mica care nu imi putea ascunde decat ochii si o parte din nas .

   Omorasem deja in jur de 100 de barbati . Nu stiu daca mai sunt , dar sper ca nu voi mai avea parte de ei . Extenuarea din mine isi spunea cuvantul . Cu rana sangeranda de toata frumusetea a unui cutit aflat la mana stanga si cu o lovitura de picior a unei matahale , chiar in stomac , care se va transforma in scurt timp intr-o vanataie dureroasa , am reusit totusi sa ajung in dreptul camerei lui Meshud . In dreapta mea , o garda aproape moarta incerca sa isi caute arma pe care i-am luat-o , vrand cu siguranta sa ma atace . Nu si-a ales ziua cea buna , caci imi indrept pistolul cu amortizor in dreptul capului sau , aplecandu-ma putin si lipindu-i metalul rece de tampla . Barbatul se uita spre mine ingrozit , eu incercand sa ii evit privirea in timp ce apas pe tragaci si vad cativa picuri rosiatici iesindu-i din cap . O alta victima vine cu un alt suflet care ma va bantui pentru vecie .

   Cu ajutorul unei agrafe reusesc sa deschid usa camerei intunecate , mai precis , a dormitorului pakistanezului . Barbatul doarme intins pe spate cu o mana deasupra capului si cu alta pe abdomenul aplatizat si bine format . Sau cel putin asa am crezut .

   - Te-am asteptat .
   - Atunci de ce nu mi-ai facut calea mai usoara ? Il intreb in timp ce faceam pasi milimetrici spre patul sau .
   - Vroiam putina distractie . Omul sta inca intins si cu ochii inchisi , dar avand pe chip un ranjet prevestitor de nimic bun .
   - De unde stiai ca voi veni ? Nu eram inca sigura daca ma tine minte .
   - Damon ma vrea mort . Si pe cine altcineva sa aleaga pentru a ma omori , inafara de temuta Demonica ? Nu multi stiu cu ce te ocupi , draguta . Dar si cei te cunosc , sau cel putin , iti cunosc numele , au teama de tine . Le e frica sa nu vi in spatele lor si sa le infigi cutitul intre omoplati . Nu stiu ce ma enerva mai tare , faptul ca mi-a spus draguta , sau ca se astepta ca eu sa vin si sa il ucid .
   - Daca e sa omor pe cineva , o voi face cand e treaz sau cand vin in fata sa . Vreau sa isi vada moartea si sa ma priveasca cu teroare . Nu mai sunt aceeasi , Meshud . Nu mai omor si gata , acum imi fac victimele sa sufere in agonie .
    - Se pare ca nu m-ai uitat . Dar nu te flata prea tare , esti aceeasi , doar ca ai un ego prea mare papusa .

   Bun , deci cred ca tipul asta vrea sa moara in chinuri . La dracu cu el .

   - Stii pentru ce am venit aici . De ce nu te ridici odata ? Vreau sa terminam .
   - Nu draguta , tu nu vrei sa terminam mai repede . Vrei sa ma omori lent si dureros . Apoi , cand ma voi tine de ultima suflare , vei vrea sa aflii unde este cel ce ti-a omorat prietenul . Ce-i drept , i-am spus ca trebuie sa te omoram si pe tine si sa te incineram odata cu corpul tipului aluia . Dar sirenele politiei ne aratau ca vom fi inconjurati . Nu eram decat vreo cinci , iar masinile se auzeau in numar de opt - zece .
  
   Odata spuse , barbatul se ridica din pat cu un pumnal in mana dreapta si cu acelasi ranjet pe fata pe care l-am vazut acum doi ani . Se apropie de mine ca un pradator , si multumesc cerului ca sunt mai inalta cu vreo doi sau trei centimetrii decat el . Dar ramane nemiscat la o distanta de mai putin de doi metrii .

    - Daca tot vrei sa ma omori , atunci lasa-ma sa imi dau duhul luptand . Nu voi accepta ca viata sa-mi fie luata fara ca macar sa lupt pentru rezistenta ei .
   
   Si fara sa mai astepte nimic , isi indreapta pumnalul spre fata mea , zgariindu-ma si infigand destul de adanc varful metalizat in obraz . Durea si ustura ca naiba , dar stiam ca nu am timp sa bocesc . Puteam sa mor daca nu as fi avut reflexe bune , astfel incat barbatul imi putea lua beregata in doua secunde . Imi scot cele doua pumnale incepand atacul asupra trupului inamicului meu . In incaperea inundata in tacere si slab luminata de lumina lunii si de functionarea unui neon de tot rahatul , ne invarteam amandoi unul pe langa altul ca intr-o arena , incercand fiecare sa nu murim .

Atracție Necondiționată . Răzbunare / Vol. IIWhere stories live. Discover now