Plan de atac

3.2K 168 5
                                    

Cititi nota de la final va rog .

Daca ne intepi oare nu sangeram ? Daca ne gadili oare nu radem ? Daca ne otravesti oare nu murim ? Si daca gresesti in fata noastra nu ar trebui oare sa ne razbunam ? - William Shakespeare

Hope pov.:

Inca stateam in locul intunecat din fata usii cu o stare ciudata in stomac . Palmele imi transpirau excesiv si stiu ca de aceasta data nu este din vina caldurii din incaperea slab luminata . Barbatul cu par mai mult ca sigur negru de parca ar fi smoala , se ridica intors spre mine cu o expresie impasibila pe chip . Incet , cu pasi de pradator , se apropie de trupul meu care ii este inferior alui sau . Acum ma injur mintal ca nu sunt mai inalta . Nu imi place sa fiu dominata de statura cuiva . Avand in vedere ca inainta spre mine reuseam sa ii disting cat de cat culoarea ochilor . Am simtit instant un cum un val ma ineaca si imi ia orice posibilitate de a mai putea respira . Era valul de apa al ochiilor sai . Atat de reci , goi si atat , dar atat de albastrii . Un ranjet batjocoritor ii traseaza colturile gurii , iar prin aceasta actiune mi-a reactivat instinctul de aparare . Maxilarul mi se inclesteaza pana imi simt dintii plesnindu-mi din gingii . Barbatul care emana numai intuneric si mister imi recepteaza schimbarea de comportament , indreptandu-se astfel de spate si intinzandu-mi mana dreapta . Fugitiv si aproape insesizabil imi sterg palmele si ii intind deasemenea bratul . Fiori electrici treceau prin terminatiile nervoase ale palmei mele la simpla atingere a celor doua petice de piele . O scutur rapid apoi , la fel de repede imi trag membrul superior din stransoarea bratului sau . La inceput se incrunta , pe urma isi revine si se intoarce spre The Boss .

- Spuneai ca ai o asasina care poate omori in doua secunde pana si pe Satana . Pustoaica asta nu cred ca poate lua sufletul nici unei muste .

Normal ca ma enervez . Oricat de mult as uri sa ucid pe cineva , tot ma simt ofticata cand o persoana vorbeste despre mine ca si cum as fi o bataie de joc . Il evit , trecand pe langa trupul sau sculpat . Simt in ceafa privirea sa rece , inghetata si inecata in ochii oceanici . Dar incerc sa nu bag de seama fulgerele crunte pe care le primesc in spate . Ajung in fata biroului sefului si ma sprijin in maini , aplecandu-ma peste mobilierul negru . Mulatrul ma priveste intrabator , iar eu ii arunc sabii prin masca intunecata . In momentul de fata as arunca dracia asta pe jos si as calca-o in picioare pana nu ar ramane decat praful jerpelit al blestematiei aleia . Dar nu pot face asta nici acum .

- Puteai sa ma suni intr-un moment mai prost decat acela ? Poate ma numesc Demonica , dar pana si un intunecat are nevoie de odihna . Acum , sper ca ai un motiv intemeiat pentru care ma faci sa ma intalnesc cu clovni care imi pun la indoiala abilitatiile .

Negrul ranjeste , fiind deja obisnuit cu actiunile mele . Cu astfel de actiuni . Imi face loc sa ma asez pe celalalt fotoliu din piele . Ii accept invitatia , bineinteles . Dar sunt foarte nervoasa . Si el stie asta . Misteriosul barbat se aseaza in locul din stanga mea , luandu-si aceeasi pozitie impozanta si avand in mana dreapta un pahar cu ceva ce mai mult ca sigur este coniac .

- Stii de ce ai fost chemata aici . Iar barbatul pe care tu l-ai facut clovn este Damon Black . De parca nu stiai asta .

Recunosc , cu mare rusine , ca nu am stiut ca unul dintre cei mai mari dealeri arata astfel . Traind in lumea asta de doi ani de zile , am invatat lucruri si am auzit de persoane importante si mortale , la propriu , in acelasi timp . Iar barbatul din stanga mea , ei bine , toti stiu de el , de puterea lui , de cate persoane a omorat . Si din nu stiu ce cauza , nu imi este frica de el . Poate ca am devenit imuna in intalnirile cu astfel de persoane .

- Nu , nu stiam . Nu ne-am intalnit niciodata . Acum , spune-mi pentru ce ai vrut sa ne intalnim , desi am o vaga banuiala ca stiu in ce a constat apelul tau .
- Iar eu sunt mai mult ca sigur ca ai dreptate in legatura cu banuiala ta . Am avut cateva tangente cu Damon in trecut , asa ca daca tot dorea sa se razbune pe cineva , i-am adus la cunostiinta numele tau , Demonica .
- Iar eu vreau sa stiu despre ce este vorba . Sa va aduc la cunostiinta , domnule Black . Nu fac nimic pe gratis si am nevoie de informatiile necesare asupra victimei . In primul rand , nu te bagi in treaba mea , in al doilea rand , si cel mai important , nu iti voi aduce tie victima , o voi ucide eu apoi daca vrei , vi sa iei cadavrul . Daca nu , ii voi da foc sau il voi ingropa sau orice altceva . Dar nu sunt un curier . Asta sa fie de inteles .

Atracție Necondiționată . Răzbunare / Vol. IIWhere stories live. Discover now