|Hoofdstuk 10|

9K 230 44
                                    

De volgende dag kreeg ik een mail van Jackson dat ik vandaag niet hoefde te werken. Ik was al om half acht opgestaan, dus uitslapen had ook geen zin meer.

Ik liep in mijn sexy pyjama -die bestond uit een kort broekje en een bloesje- de woonkamer in. April was zoals gewoonlijk nog niet op, dus het huis was helemaal stil. De koude vloer voelde koel aan terwijl ik koffie zette. Meestal zou ik nu een sigaretje gaan roken, maar die tijd lag achter me en had ik afgesloten.

Ik pakte een kopje vanuit het kastje boven mijn hoofd en vulde het met de zwarte vloeistof. Dit keer deed ik er geen melk bij en dronk het gewoon zo op. Met de warme kop in mijn ene hand, en in mijn andere mijn telefoon liet ik me op de bank glijden. Tijdens het scrollen door andere e-mails, nam ik voorzichtige slokjes van mijn bloedhete koffie. Vroeger kon ik zeker niet tegen hete dingen, maar dat had Milano me afgeleerd. Hij at zijn soep terwijl het nog heet was en douchte op 40 graden. De badkamer was daarna wel een sauna als je vanaf buiten kwam.

'Hé Aims, nog niet aan het klaar maken?' Een slaperige April kwam de woonkamer in gestrompeld. Uit haar kont zak pakte ze haar pakje sigaretten en haalde er eentje uit. 'Ik ga effe roken', zei ze en liep naar buiten waarna ze de deur open liet staan. Geïrriteerd stond ik op en gooide de deur achter haar dicht. Verschrikkelijk die koude lucht op mijn buik. Ik wilde me weer om draaien om terug naar de bank te lopen, toen April haar middel vinger nog naar me op stak. Ik rolde met mijn ogen en negeerde haar gebaar, terwijl ik weer ging zitten waar ik eerst zat.

Ik kreeg een appje binnen.

*Hey!, lang niet meer gesproken. Alles goed? x Legolas.*

Gauw appte ik hem terug.

* Hai Legolas, inderdaad we hebben elkaar lang niet meer gesproken. Alles gaat lekker hier, gaat goed met mn stage. En bij jou? x Aims*

Legolas status sprong op online. *Mijn studie gaat goed! Super zelfs. Heb zeker veel geleerd ;) zin om af te spreken. Of heb je t druk?*

* Heb zeker zin om af te spreken, zal ik naar jou toekomen?*

*Ja is goed, zie ik je om 10 uur? Dan heb ik hier nog croissantjes liggen :)*

* Geef me n adres  en ik zal er zijn! :)*

Legolas appte zijn straat en huisnummer door waarna ik hem bedankte. We hadden elkaar al heel lang niet meer gezien, en nu pas merkte ik dat ik hem miste. We kenden elkaar dan niet zo goed, maar het voelde goed tussen ons. Hij was een van de liefste personen die ik kende.

April kwam weer naar binnen en keek me aan. 'Wat is er met jou aan de hand?' Ik trok een wenkbrauw op. 'Waar heb je het over?' Vroeg ik.

'Je hebt een rare glimlach op je smoel'.

'Jij hebt een rare glimlach op je smoel', kaatste ik terug. April lachte kinderachtig naar me en plofte naast me neer. 'Vandaag geen werk?' Ik schudde mijn hoofd. 'Zoiets ja, heb vanavond nog wel een afspraak'. April ging recht zitten en zocht mijn blik. 'Afspraak?' Zij ze op een toon.

'Ja', verzuchtte ik.

'Dat klinkt zo..... Spannend?'

Ik pakte een kussen van de bank en sloeg het tegen haar hoofd. 'Hou toch op'. Ze gooide het kussen op de grond en haar gezicht stond weer terug serieus. 'Moet ik me zorgen maken?'

'Nee!' Zei ik snel. 'Het is een persontmoeting, Jackson mijn mentor, wilde dat ik mee ging'. April wreef geniepig in haar handen. 'Heb je al een jurk?' Ik schudde weer mijn hoofd. 'Nee helaas niet, maar ik heb al iets vandaag'. April adem stokte. 'Wat is "iets?" Heeft het een jongen te maken?'

Jacksonville KingsizeWhere stories live. Discover now