|Hoofdstuk 3|

12K 289 49
                                    

'April help!' Gilde ik terwijl ik mijn klerenkast met een rotgang open trok. Ze kwam verschrikt mijn kamer binnen stormen en haar ogen waren groot. 'Wat is er? Brand?' Ik schudde mijn hoofd. 'Wat moet ik vandaag aan!?' Met mijn handen gebaarde ik naar mijn pyjama.'Ik ga namelijk zomenteen naar hotel Kingsize toe'. Ik keek nog eens hysterisch in mijn kast. Ik hoorde April achter me zuchten en liep naar me toe. Ze duwde me aan de kant en begon door mijn kleding te snuffelen.

'Wil je wat chique's aan doen of gewoon wat comfortabel iets?' Vroeg ze. Ik vouwde mijn handen in elkaar en haalde mijn schouders op. 'Ik heb werkelijk geen idee, kies jij maar'. Toen trok April opeens iets uit de kast en hield het voor mijn lichaam. 'Perfect', murmelde ze. Ze duwde me het kledingstuk in mijn handen en stuurde me naar de badkamer. Daar douchte ik snel en trok daarna mijn outfit aan.

'Wil je komen kijken?' Riep ik vanuit de badkamer. Met wat gestommel verscheen ze in de badkamer die ik snel van het slot had gehaald. 'Zal ik je haar en make-up doen?' Vroeg ze terwijl ze een pruillip trok. Ik lachte en draaide me zo dat ze er goed bij kon. Ze toverde een föhn uit een van de ladekastje en pakte volgens mij wel 20 speldjes en haarklipjes. Ze begon aan mijn haar te frunniken en ik liet het maar allemaal gebeuren. Toen ze met mijn haar klaar was begon ze met de make-up. Ik had haar al gewaarschuwd dat ik geen dikke lagen op mijn gezicht wilde. Ze knikte en vond het een goed idee. Ze bracht eyeliner aan en mascara. Een heel klein beetje blush moest van haar en ook donker rode lippenstift.

Toen ik bijna klaar was spurtte ze naar haar eigen kamer en haalde daar hakken vandaan in precies de zelfde kleur als die van op mijn lippen. Ik trok ze aan en ze zaten goed om mijn voeten heen. April legde haar handen op mijn ogen en leidde me naar een spiegel. Mijn benen trilde van nieuwsgierigheid en ik had de neiging om Aprils handen weg te slaan. 'Klaar voor?' Vroeg ze plagerig. Ik piepte van ja en April verwijderde haar handen.

Ik moest even een paar knipperen voordat ik een scherp beeld kreeg. In mijn keel vormde een groot brok dat ik probeerde weg te slikken. 'Wauw', zei ik ademloos. Ik had een prachtige zwarte jurk aan met aan de bovenkant kant. Mijn make-up was prachtig en paste precies met de rest van de outfit. Ik had hoge hakken aan waardoor ik een stuk langer leek. Misschien vond ik mijn haar nog wel het mooiste. Ze had mijn haar nonchalant, rommelig opgestoken. Een paar plukjes zaten los waardoor het kapsel er wat schattiger en speelser uit zag.

'Het is werkelijk prachtig', prevelde ik nog steeds zonder adem. April zette haar handen in haar zij en glimlachte. 'Nu kunnen ze je sowieso niet afwijzen'. Ik rolde met mijn ogen. 'Het is geen sollicitatie gesprek hè? Ik kan niet weggestuurd worden'. Verduidelijkte ik mezelf. April tuitte haar lippen, 'Nu maak je tenminste wel indruk'.

En daar had ze een punt. 'zeker weten'.

We zaten in de woonkamer en ik kon mijn zenuwen niet in bedwang houden. Ik hopte van mijn ene bil de hele tijd naar de andere. Ik kauwde op mijn wang om er voor te zorgen dat ik niet aan mijn haar ging zitten prutsen. Want dan zou ik mijn prachtige kapsel verpesten.

'Hoe laat moet je daar zijn?' Vroeg April, duidelijk geïrriteerd door mijn irritante gedrag. 'Half een en het is nu twaalf uur'. Toen ik de tijd hardop zei schoot ik overeind. 'Shit ik moet nog even snel mijn tanden extra poetsen'. Ik wilde niet met een stinkende adem daar aankomen. 'Je overdrijft Aims', riep April me nog na voordat ik mijn tanden borstel in mijn mond propte.

'Het is tijd! we moeten gaan', April haalde me op uit de badkamer. Ik maakte een sprongetje en huppelde zowat achter April aan. Ik was zó enorm nerveus. Ik had de kriebels nu al in mijn buik zitten. Het besef kwam pas naar boven in de auto. Ik ging gewoon naar Kingsize, een van de duurste en grootse hotels uit Amerika. Shit man

We reden Aprils buurt uit en namen een stukje snelweg. Dat ging sneller dan als we binnen door zouden gaan. De lucht was blauw en er stond een licht briesje. Gelukkig was er geen stromende regen. Dat zou mijn humeur acuut verpesten. Ik keek naar buiten naar de andere voorbij razende auto's. 'Ben ik niet veel te schaars gekleed?' Vroeg ik aan April. Ze schudde heftig haar hoofd. 'Nee joh, je gaat naar een hartstikke chique hotel. Dan is deze outfit perfect'. Ik frunnikte aan mijn nagels wat ik niet moest doen want ze waren net zo mooi lang. Ik had geen lak op alleen maar Frensch manicure. Het zag er wel leuk uit. Wat nou als de baas dat niet vond? Ik was weer eens rare dingen aan het bedenken hoe alles in de soep zou kunnen lopen. Het was een van mijn slechte eigenschappen. Maar het was gelukkig nog niet mijn ergste van de, ik weet niet hoeveel. veel

Jacksonville KingsizeWhere stories live. Discover now