|Hoofdstuk 5|

10.6K 259 52
                                    

Die nacht kwam ik maar niet in slaap. Door de spanningen van op de middag zaten nog steeds in mijn lichaam en hielde me wakker. Mijn bed was eenmaal al een hele rommel en ik stikte door de gedraaide dekens om mijn lichaam. Het was warm en mijn haren plakte aan mijn bezweten rug. Ik ging rechtop zitten en veegde mijn haar uit mijn gezicht. Water was wat ik nodig had. Ik stapte uit bed en zocht gauw mijn evenwicht. Nog een beetje wiebelig liep ik naar de badkamer toe. Mijn met mijn linker hand taste ik de muur af opzoek naar het lichtknopje. Eenmaal gevonden sprong het licht aan wat me zeer deed aan mijn ogen. Ik keek in de spiegel en je kon al vanaf hier de wallen onder mijn ogen zien zitten.

Ik draaide de kraan open en waste mijn handen onder het koude water. Het was lekker verkoelend en dat was precies wat ik nu nodig had. Mijn spiegelbeeld keek me vermoeid aan, en ik besefte me dat ik de slaap eigenlijk wel nodig had. Ik kon een gaap niet onderdrukken en hield gauw mijn hand voor mijn mond. Daarna hield ik mijn hoofd onder de kraan en dronk het water er uit. Vervolgens deed ik het licht weer uit en strompelde terug naar mijn kamer. Toen mijn hoofd het kussen raakte over viel de slaap me en was ik eindelijk weg.

De volgende ochtend was ik fit en opgewekt. Het voelde alsof ik uitgeslapen was terwijl ik vannacht nog een tijdje wakker was. Ik liep naar de keuken maar alles was nog verlaten. Ik keek ik op de klok en zag dat het pas 8:30 was. April was vast nog aan het slapen. Ik pakte wat brood uit een kastje en stopte die in de broodrooster. Daarna maakte ik een lekkere kop koffie want daar had ik eenmaal heel erg veel zin in. Met mijn eten en drinken ging ik aan tafel zitten en pakte mijn mobiel om mijn mail te checken.

Geachte Ms Ross,

Mr King wilt u graag nog een keer spreken over de tijden wanneer u kunt stage lopen en alle andere bijzaken die hij wilt bespreken. Wij horen graag en snel van je.

Vriendelijk groet: Het team Kingsize.

Ik mailde snel terug dat ik morgen in de ochtend wel kon, maar als een andere tijd beter uit kwam ook geen probleem zou zijn. Ik had namelijk niet veel te doen. Behalve me stortten op de stage natuurlijk. Maar dat begon dus later.

Om de tijd te doden zat ik een beetje achter mijn telefoon en scrolde ik even snel door mijn contacten. Mijn ogen bleven hangen bij de naam Legolas. Ik glimlachte en drukte op het icoontje bellen.

'Aimée Ross.... Wat leuk je te spreken'. Hoorde ik de stem van Legolas zeggen. Ik grinnikte even voordat ik begon met praten.

'Hee ik heb vandaag niks te doen, en ik vroeg me af of jij tijd had?'

Het was even stil aan de andere kant.

'Ja natuurlijk heb ik tijd, wat wilde je gaan doen?'

'Ergens lunchen?' Stelde ik twijfelend voor.

'Lijkt me erg leuk Aimée, zal ik je rond half een ophalen?'

Ik knikte totdat ik besefte dat hij me niet kon zien.

'Prima tot dan'.

Hij zei me ook gedag en toen hingen we op. Ik sms'de hem het adres en legde mij telefoon neer. Het was een snel telefoontje maar we gingen te minsten wat leuks doen en dat beviel me wel. Even later kwam een slaperige April aanzetten en stortte zich gelijk op het koffie apparaat waar ik ook zo gek op ben. Het zit in de familie. Kijk maar naar mijn vader.

'Lekker geslapen?' Vroeg ik en keek naar April die met haar rug naar me toe gedraaid stond. 'Ja, en jij?'
'Prima', verzekerde ik haar. Met haar drinken in haar rechter hand kwam ze naast me aan tafel zitten. 'Ga jij vandaag nog wat doen?' Vroeg ze. Ik glimlachte en vertelde haar snel over Legolas en onze lunch. Ze wiebelde wat met haar wenkbrauwen en ik rolde met mijn ogen. 'Ik ken hem nauwelijks', beaamde ik. Ze snoof afkeurend. 'Dat maakt toch niks uit?' Ik zuchtte en face palmde mezelf. 'Jij wordt toch ook niet gelijk verliefd op de eerste de beste jongen?' 'Ik zei niet verliefd', bracht ze me in de rede. 'Je kunt hem wel aantrekkelijk vinden toch?' Ik schudde mijn hoofd. 'Hij ziet er leuk uit, en hij is aardig. Maar meer ook niet'. Ik nam even pauze. 'En trouwens, een jongen als een gewone vriend is toch niks mis mee?' April probeerde niet te lachen wat snel in deugen viel. 'Oké Aims je hebt gelijk'. Ik knipoogde en maakte toen aanstalten om weer terug naar mijn kamer te gaan.

Jacksonville KingsizeWhere stories live. Discover now