Fazla Öpücüğü Olan Bir Zahmet Elden Ele

2.9K 222 366
                                    

Özlediniz mi hikayeyi jdnsjdjs Keyifli okumalar °-° (Bu arada söylemeden edemeyeceğim, bu ifade gözlerini açmış uzaylıya benziyor) (uzaylıyı nerede gördün demeyin, si ay ey'le gizli bağlantılarım var)

"Peki pıçahlı kimdi?"

"O mu? O benim konservatuar okuyan bir arkadaşımdı, e bütün bu olanlardan anlayacağın üzere de yakın bir arkadaş tabii."

"İntikamın bu muydu yani?"

"Ne var arkadaşım, beğenemedin mi?"

Sensin arkadaşım. Başladığımız yere döndük yine ya.

"Beğenemedim."

"Allah Allah, nesini beğenemedin?"

O an, Devrim'in hemen arkasında oturup kol kola girmiş gözlerini kırpmadan bizi izleyen Doruk ve Koray'a çaktırmadan bakmaya çalıştığımdan konsantrasyonum bozuldu. Bir süre gözlerimi onlardan alamadım hatta. Fakat sonra ikisi de kahvelerini aynı anda alıp aynı anda içtiklerinde korkmaya başlayıp tekrar Devrim'e döndüm.

"Bir daha söyler misin, duymadım."

"İşte en son diyordum ki bu tarz sürprizlere çok hayran olma çünkü benim gibi birinin bunu sürekli yapmasını bekleyemezsin."

Kafamı biraz eğip Doruklar'a baktığımda onları anlayamaz şekilde kaşlarım bükülüp ağzım açılırken "Bak şimdi çok saçma konuştun." dedim Devrim'e.

"Ben ve saçma konuşmak? Sence bu mümkün mü Asya?"

Kararlılıkla Devrim'e baktım.

"İntikamın mı? Hoşuma gitmedi, beğenmedim, sevmedim, zevk almadım, mutlu olmadım; zorunda mıyım?"

Zevk almak derken neyi kastettim ben de bilmiyorum ama çok da şey yapmayın yani.

"Aslında varya, haklısın. Çok kusur vardı planda ama sağolasın sen hiçbirini açığa çıkarmadın."

"Ne-ne gibi yani?"

"Hani mesela kapı kilitli bile değildi. Abi o kapının açılması için sadece üstteki yerini çekmen gerektiğini nasıl fark etmedin hâlâ anlamıyorum."

Çünkü malım.

"Acaba peşimde bıçaklı bir katilin koşturmasının verdiği stresten olabilir mi?"

"İşte bu durumda," derken elini sadece serçe parmaklarımız birbirine değecek şekilde masanın üzerindeki elimin yanına koydu ve direk gözlerimin içine baktı. "kabul etmelisin ki ben kazandım güzellik."

Bu adil değil. Gözlerinin çekiciliğini haklı çıkmak için kullanman çok yanlış Devrim Bozan. Hayır zaten tek bir dokunuşunla bile beni kendine bağlayabiliyorsun, bare bunu yapma.

Ama dur, sen karşında kimin olduğunu bilmiyorsun daha. Karşındaki senin türünden bir varlık, karşındaki bir mal. Ve mallık ne demektir biliyor musun? Mallık, Dünya'yı ele geçirebilecek potansiyele sahip olsan da bir şey yapacağın sırada içinden bir sesin 'zaten ölüp gideceğiz, ne uğraşıyorsun' diyip her şeyin içine etmesine izin vermektir.

"Tabii ki kazanmadın. Bizim orada başlatan kazanır diye bir söz vardır, bilir misin sen?"

"Neresiymiş orası?"

Asya atasözleri ve deyimleri köyü.

"Çok cahilsin Devrim."

"Açıkçası sizin orada ya da başka bir yerde ne dedikleri umurumda değil, burada benim dediğim önemli."

Çünkü MalsınHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin