Chapter 5.

172 41 6
                                    

Duboke smeđe oči gledale su u nebesko plave i izazivale nervozu u Barbarinom tijelu. Zatitrali su provokativni osmijesi i dalje držeći pokeraška lica. Nikad nebi pomislila da će naići nekoga tko bi joj mogao biti konkurencija, jedna predivna konkurencija. Gledavši u primamljivo muško tijelo, shvatila je da konkurencija radi isto. Skrenuvši pogled ugledala je pored konkurencije motor. Ducati monster 821. Nasmiješi se te prstima prolupka po svojoj kacigi. Imali su isti motor, samo različite mašine, njegova je bila bolja, no Barbara je bila zadovoljna svojom makinom. Preživjela je sve i svašta. Da može dobiti novi, bolji motor za badave, nebi uzela.

"Jawaad."-konkurencija se prvi predstavi i odvrati Barbarine misli. Imao je zreli duboki glas, nekako opaki i ujedno sexy. Svidjelo joj se, ali, bogami, svidio joj se i on.

"Barbara."-kimne ozbiljno ne prihvačajući ruku koju joj je Jawaad pružio. Shvatio je da je igračica, baš poput njega, a ona da samo improvizira. Pokeraško su se promatrali, bez emocija. Moglo bi se reći da čitaju jedan drugoga, da sagledaju situaciju i da oboje misle da su konkurencija. I bili su. Ujedno su se bojali da će im ukrast titulu, a ujedno su znali da su u nečemu bolji. Ali u čemu?

FLASHBACK

"Postat ćeš prava igračica, vidim to."-J odmjeri Barbaru od glave do pete i kimne zadovoljan odjevnom kombinacijom koju je izabrao za Barbaru. "Ja ću te posjedovati, a ti ćeš posjedovati ovaj grad, kao i ja. Bit ćeš moja, bit ćeš glavna i neslomljiva. Da, takva ćeš biti. Bit ćeš gora od mene, moraš."

"Ja ne mogu to."-Barbara navuče crnu kožnu jaknu i zaputi se prema parkiralištu kamo ju je J vodio. "Nisam takva. Nisam samouvjerena."

"Jesi, samo ti to još ne znaš. Nemaš pojma koliko si hrabra i samouvjerena. Dokaz ti je što razgovaraš sa mnom."-čvrsto ju primakne sebi stavivši desnu ruku na njezin struk, dok lijevom baca opušak cigarete, no prošlo joj je kroz glavu kako će i nju tako jednom odbaciti.

Nemoj pustiti ljude da te tretiraju kao cigaretu, koriste te samo kad im je dosadno i zgaze te kad su gotovi. Budi kao droga, neka umru za tebe.

Ispred njih je stajao crni motor opakog izgleda, snažnog motora i stvorenog za igrače. Znala je da takve motore koristi J'ova ekipa pa je pretpostavljala da je ovo J'ov. Oduvijek se palila na motore. Kao mala se nije igrala s barbikama, auti i motori su bile njezine najmilije igračke, a sada i prijevozna sredstva.

"Sviđa ti se?"-J promatra Barbaru kako ona prelijeće pogledom preko motora i liže usnu. To ga je tako palilo i žudio je da joj odgrize tu punašnu usnu, da ju on liže.

Barbara opčinjeno kimne i nasmiješi se. "Moćan je."

"I tvoj."-J zavrti ključevima motora i baci ih u Barbarine ruke, kako ih ona spretno uhvati, Barbara iznenađeno cikne. Pod utjecajem J'ove rečenice, približi se rukama opipavajući metal i kožu motora.

"Ne razumijem?"-Barbara pogleda J'a u oči boje kao i njene te se izgubi u njima. Sviđalo joj se kako mu široke zjenice zauzimaju većinu boje oka i crvenilo oko njih.

J se zahihoće i približi Barbarinom uhu te šapne pa tako izazove trnce u Barbarinom tijelu. "Tvoj je, dušo. Samo tvoj."

"Ali ne možeš, skup je."

"I da vrijedi milijone, kupio bih ga samo za tebe."

END OF FLASHBACK

"Nov si ovdje?"-Barbara proškiljki i nasloni se na motor vadeći cigaru iz kutije.

"Moglo bi se tako reći, a ti? Što je s tobom?"-Jawaad učini potupak kao Barbara, dok su P.J. i ostala ekipa bili zadubljeni u sasvim drugu temu razgovora.

Ungrateful (PAUZIRANA)Where stories live. Discover now