9.- To do list: Poslechnout si KoKoBop v čínštině. das it.

330 26 0
                                    

*hyunjinhyunjinhyunjinhyunjinhyunjinhyunjinhyunjin stan skz*

Teta vypadala jako důchodce, kterému někdo sebral poslední zlevněné mlíko v Kauflandu.
,,Kde je Linnea Argentová?,'' zeptala se až nepatřičně klidným hlasem, vzhledem k jejímu výrazu.
,,Jsem tady...,'' přihlásila jsem se.
,,Co se to tu krucinál děje?! Nejdřív Allison v nemocnici a pak ty na policejní stanici?! Vždyť v tomhle městě nejsme ani jeden pitomej den! A kdo je tady tohle?,'' zeptala se trochu klidněji a ukázala na Stilese.
,,To Stiles.... Ehm... Stiles Soused,'' představila jsem ho a uvědomila si, že ani neznám jeho příjmení, a taky že je mi to jedno.
,,Stiles Stilinski,'' opravil mě s kyselým úsměvem.
,,Těší mě Stilesi. Nic méně, pořád bych ráda věděla, co si dělala o půlnoci v lese, Linn?,'' vyzvídala se zdviženým obočím.
,,Už jsem řekla, že nevím. Prostě jsem byla v lese. Asi moje podvědomí usoudilo, že snění o mrtvolách v obchodě je příliš mainstream, tak se rozhodlo poslat mě na procházku,'' pokrčila jsem rameny.
Stiles vedle mě se zasmál.
,,Pane Stilinski, mohl byste nás nechat o samotě?,'' oslovila ho teta.
Stiles se rychlostí Hoseoka na té idol race věci zvedl ze židle a odkráčel někam do Nevím.
,,Paní Argentová? Pojďte prosím s dcerou do kanceláře sheriffa,''požádal ten mladší strážník.
Automaticky jsem se zvedla a následovala tetu.
Připadala jsem si jako zvíře poslané na porážku.

Sheriff vůbec nebyl tak děsivý, jak jsem si ho představovala. Byl to spíš takový ten klidný chlápek po čtyřicítce s řídnoucími vlasy a vráskami úsměvu. A pořád zíral na tetu, protože heteronormativity je všude, a tenhle jeden blbej sheriff fakt v každé fanfikci flirtuje s každým ve své věkov'e skupině.
Po chvíli si odkašlal.
,,Ehm... Paní Argentová, určitě už víte, že vaše dcera-,'''začal, ale já ho přerušila.
,,Neteř,'' opravila jsem ho.
,,Tak tedy vaše neteř, se v noci potulovala po lese neschopna řeči či nějaké známky, že nás vůbec vnímala. A také je tu ta mrtvola... samozřejmě je vyloučeno, že by Linnea byla vrah, jelikož chlapec je pohřešován již několik týdnů a usmrcen byl zhruba před pěti dny. Ale stále je tu ten nález. Potřebujeme si být stoprocentně jisti, že s tím není nijak spojena,'' vysvětlil.
Je mi jasné, že se takhle choval jen kvůli tetě. A tak to bylo vždycky.
Kdykoliv mám průšvih, tetě stačí jen trochu se pousmát, nebo si natočit pramínek vlasů na prst a jako by se nic nestalo. Wow, být pěkná holka musí být fakt výhoda.
,,Chápu, chápu. Ale i tak. Je to jen puberťačka a má dost slibné alibi, no ne? Do Beacon Hills jsme se přestěhovali dnes odpoledne!,'' namítla teta. Nemohla jsem si nevšimnout, že zase používá ten svůj magický šarm.
,,Ano, pravda. Stejně, ale budu od vás dvou potřebovat podepsat nějaké papíry. Znáte to. Otravné dokumenty, případná svědectví...,'' zasmál se nervózně sheriff. Hm, kouzlo fungovalo. Bibidi Babidy Bum. Hezká týpka je evidentně důležitější než zákony.
,,Jistě,'' pokývala hlavou teta a popadla propisku a podepsala nějaké lejstro, které ji sheriff podal. Aniž by si ho přečetla!
Já se samozřejmě zachovala inteligentněji a celou stranu jsem propalovala soustředěným pohledem.
Většinu z toho jsem pořádně nepochopila, ale aspoň jsem se ujistila, že nedobrovolně nedaruji orgán.
,,Dobrá. Kdyby byl nějaký problém, kontaktuji vás. Což mi připomíná, že budu potřebovat i vaše telefonní číslo, slečno,'' prohlásil a podíval se na mě.
Já jen vyplnila prázdnou kolonku na papíře.
,,Skvěle. Tak, hezký zbytek... noci,'' uznal po tom, co svůj pohled natočil k hodinám, aby se ujistil o denní době. Pořád mi, ale nešlo z hlavy, proč se má rodinná příslušnice pořád tak culí.
,,Vám také,'' usmála se koketně teta a táhla mě z místnosti.
Já se nenápadným hnusným šklebem rozloučila se Stilesem a zamířila jsem k autu.
Po asi minutě cesty, kdy jsme jely mlčky, jsem vyhrkla: ,,Ty jsi s tím chlapem flirtovala?''
,,Linn, co je to za otázku? A navíc ti do toho nic není,'' zpražila mě teta pohledem, ale mně bylo jasné, že jsem se trefila.
Já žasnu! Moje teta, jež je (alespoň přede mnou) špičkovým příkladem vzorové řádové sestry, flirtovala na policejní stanici? Koho to vlastně zajímá, ja samostatná dospělá ženská.

yo.
ta třetí série voltrona byla celkem o ničem. ale ty alienské holky a allura jako růžový paladin to spravily.
11/10 za to o kolik víc gay jsem po tom byla. dobrá práce, dreamworks.
peace.

Fénix   ×TEEN WOLF FF× *editing*Where stories live. Discover now