Hoofdstuk 66. Samen thuis.

1.8K 64 4
                                    

POV Liv.

Nog 2 dagen tot kerstmis, harry en ik hebben bedacht om vandaag NIKS te doen, filmpjes kijken, eten bestellen en hangen op de bank, een aantal dagen zonder kinderen is heel stil, maar ook wel even heel lekker, alleen hebben we abby nog die wel eens uit moet.
'Moet je nog wat doen vandaag?' Vraagt harry me en ik schud mijn hoofd
'Helemaal niks.'
'Chil.' Zegt hij en hij gaat rechtop in bed zitten 'je weet dat louis morgen jarig is?'
'Ja, hij viert het niet, hij is overmorgen hier en ik heb wel een cadeautje, en hij spreekt vast wel wat af voor vrienden, maar wij zien hem snel.'
'Mooi zo.'
'Zullen we de adventskalender openen?' Vraag ik grinnikend
'Je bent net een klein kind.' Ik glimlach onschuldig en hij loopt naar beneden en komt niet veel later terug met de adventskalenders, ik heb een beauty kalender en harry een playmobil kalender, ja we zijn misschien volwassen, maar of we ons zo gedragen...
'Wat heb jij?' We liggen weer op onze buiken in bed met de kalenders voor onze neuzen
'Een...' hij opent het vakje 'KERSTMAN!!!' gilt hij en ik schiet in de lach 'wat?'
'Nee niks.' Ik open mijn vakje en er rolt een rode nagellak uit
'Dat kan bij die groene en witte.' Zegt hij hyper
'Ga jij eens een rondje rennen met abby, word je wat rustiger van.' Hij begint nog harder te lachen 'heb je gedronken ofzo?' Vraag ik serieus
'Neu, hoe kom je daarbij?'
'Je bent enorm lacherig.'
'Ik ben gisteravond vroeg naar bed gegaan, we hebben de hele dag samen doorgebracht, hoezo zou ik gedronken hebben?'
'Weet ik veel.'
'Is het oke?' Vraagt hij en ik knik 'maar serieus, rood, wit en groen zijn kerstkleuren.'
'En nu nog een bruine en een uh...' ik denk na over de laatste 2 kleuren 'paarse en gouden glitters en ik kan kerstbomen maken.'
'Die heb je vast wel in je collectie staan.'
'Waarschijnlijk heb ik die kleuren wel ja.'
'Dan ga jij nu douchen, ga ik voor ontbijt zorgen.' Ik knik en ik geef hem een zoen en we staan op, ik richting de douche en harry richting de kast.

Na het douchen hoor ik harry de deur uitlopen, die gaat broodjes halen denk ik in mezelf en ik ga naar beneden waar de bench van abby openstaat, hazz heeft haar dus meegenomen, ik denk de tafel voor ons twee en ik reageer op een berichtje van mama die een foto had gestuurd van jayden en do.

Niet veel later hoor ik de zijdeur weer opengaan en harry komt weer binnen.
'Schoenen uit!' Roep ik naar de gang
'Ik weet dat er een lading sneeuw ligt, en dat het nat wordt wanneer ik mijn schoenen aanlaat.' Roept hij terug en ik schiet in de lach, ik zet thee en zet het op tafel, en ga aan tafel zitten en niet veel later komt harry de kamer ingelopen en zakt ook neer op een stoel en legt de broodjes op tafel neer.

'hier kijk dit.' ik geef hem mijn telefoon met de foto van do en jay

'zijn dat onze kinderen?' vraagt hij lachend en ik kijk hem zuchtend aan 'wat een beauty's!' ik schiet in de lach. 'echt een mooie foto.'
'vond ik ook.' zucht ik

'moe?' ik knik half

'we doen vandaag toch weinig, doe lekker rustig aan en maak je niet druk.' ik neem nog een hap van mijn broodje

'ik denk...' begin ik

'wat?'

'nee laat maar.' zucht ik 'ik weet het niet.'

'je mag alles delen he.' probeert hij
'i know, maar ach, ik moet hier zelf nog even over nadenken.'

'is goed, maar niet gaan denken he?'

'in de zin van?'

'raak niet in een struggle.' hij lijkt bezorgd

'harry, het is niks ernstigs.' lach ik
'oh, oke.' hij neemt zijn laatste hap en zet zijn mok thee aan zijn lippen en drinkt het rustig leeg.

's middags kijken we wat tv, ik schrijf wat voor een blogje en we wandelen samen met abby een heel stuk in het bos, rond 19:00 bestellen we eten en maken we het gezellig in de woonkamer en zetten we allemaal kaarsjes aan en kleine lampjes en we pakken een glas wijn en de deurbel gaat, harry loopt naar de deur en komt terug met een witte plastic tas met eten, ik pak gauw bestek en borden en plof daarna op de bank neer en krijg mijn bakje pesto-pasta.

we kijken zwijgend de enorm spannende film, ik ben niet zo van spannende films, maar hier had ik nu gewoon even zin in, ook om harry een plezier te doen om geen romantische film te gaan kijken, waarna we vaak wel heerlijke seks hebben, maar een enge film en ik tegen harry aanlig is ook geen straf.

na de film, blazen we alle kaarsjes uit, zetten we onze borden op het aanrecht en laten daar alle troep staan, morgen ruimen we wel weer op.

je moet zelf weten of je verder leest.

ik trek mijn pyjamashirt aan en borstel mijn haren uit en verwijder mijn make-up en poets mijn tanden, harry slaat zijn armen om mijn middel en gaat achter me staan, en ik leg mijn hoofd op zijn borst neer en kijk hem aan in de spiegel, ik spug mijn tandenpasta uit en spoel mijn mond, nog steeds vertikt harry het om me los te laten en ik ga weer recht op staan en draai me om en leg mijn armen om zijn nek heen en druk mijn lippen op de zijne, harry loopt richting het bed en laat me achterover vallen op bed, harry komt boven me hangen zonder dat onze lippen elkaar loslaten. HIER harry's handen glijden onder mijn shirt terwijl ik de mijne door zijn haren woel. harry's tong vraagt om toegang. ik open mijn mond en binnen no-time draaien onze tongen om elkaar heen. ineens lijken harry's handen overal. bij elke aanraking tintelt mijn huid. harry trekt mijn shirt over mijn hoofd en ook zijn eigen shirt gaat uit. onze lippen vinden elkaar en gaan ruw verder. harry ontdoet zichzelf van zijn broek. ik ga langzaam met mijn hand over de bobbel in harry's boxer. een kruin verlaat zijn mond. harry verplaatst zijn hoofd naar mijn nek en drukt er een kus. ik doe mijn ogen dicht; dit is echt mijn zwakke plek. langzaam voel ik het trekken. dat wordt morgen een trui aan. in een beweging trekt harry mijn slip uit en pakt hij zijn *** vast en brengt hem dichterbij, dan komt hij in me. ik snak naar adem en trek zacht aan harry's haren. een grom verlaat zijn mond. kreunen vullen de kamer. harry begint zachtjes te stoten, ik sluit weer mijn ogen om nog meer van het moment te genieten. niet veel later voel ik dat ik bijna tot mijn hoogtepunt kom. harry stoot verder en ik kom klaar. harry stoot nog een keer en ik voel hoe hij ook klaarkomt. hij gaat uit me en hijgend valt hij nast me op het bed. wanneer we weer op adem zijn, legt harry zin hand op mijn buik en draait naar me toe.


Wait?! Wacht?! WAT?! (Dutch 1D fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu