Hoofdstuk 56.new nails.

2K 74 1
                                    

POV Liv.

'liv, schiet op we zijn laat.' chagrijnig komt lottie mijn kamer ingelopen en ik pak mijn jas en loop samen met haar naar beneden, ik geef jayden nog een zoen en trek dan rustig mijn jas aan 'liv.' zeurt lot

'doe rustig, alsjeblieft.' zeg ik geïrriteerd, we lopen samen naar de auto en lottie is niet te genieten

'we zijn dus te laat.'

'file op...'

'en er is dus ook al file.'

'lot, klaar alsjeblieft.'

'maar-'

'nee niks, we kunnen nog steeds uitstappen en niet gaan.' ze zwijgt, ik kijk haar even aan en ik start de auto en rij richting manchester.

'vandaag in het trio uurtje, drie artiesten die wat met elkaar te maken hebben, weet jij welk verband er tussen deze artiesten, bel dan naar de studio. de artiesten van vandaag zijn....' er klinkt een tromgeroffel '5SOS... 1D... en.... Little Mix!' een kleine glimlach vormt om mijn lippen en ik voel de ogen van lot branden en ik kijk haar aan en we hebben beide een glimlach wanneer night changes wordt gestart, we zingen de hele weg mee.

aangekomen in manchester parkeer ik mijn auto en we stappen uit en pakken onze spullen en lopen naar de nagelstudio.

we lopen naar binnen en zien lou al zitten in de wachtruimte met een tijdschrift en een kop thee

'goedemiddag.' zeg ik vrolijk en geef haar een zoen en een knuffel en lot volgt, onze jassen worden aangenomen en we worden alle 3 begeleid naar een tafel, met een kop thee en een gezellige sfeer.

~~

na een enorm gezellig gesprek en enorm mooie nagels lopen we de studio uit en besluiten om nog wat te drinken bij een theetentje op de hoek en niet veel later stappen we allemaal de auto's weer in en rijden we terug naar huis.

eenmaal thuis doet iedereen of niks of iets, maar niet dat er een echt gezellige sfeer hangt, lottie sprint direct naar boven om te gaan leren zei ze en ik loop naar de keuken waar louis achter zijn laptop zit met daniel aan de andere kant van de tafel ook achter zijn laptop

'hi.' zeg ik snel en ik loop naar de woonkamer waar mijn moeder een boek zit te lezen ook haar begroet ik en ik loop naar boven waar alle meiden aan het leren zijn, ik loop naar boven en loop naar mijn kamer waar jayden ligt te slapen, dus ik ga zachtjes op mijn bed zitten en ik open mijn laptop en lees wat blogjes en kijk ik wat filmpjes met oortjes in mijn oren en houd een relaxte middag voor mezelf met een slapende jayden naast me.


Wait?! Wacht?! WAT?! (Dutch 1D fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu