Hoofdstuk 49. OTRA

2.1K 73 0
                                    

POV Liv.

De volgende dag hebben we een reisdagje van Hong Kong naar Manila, de jongens hebben overmorgen een show met z'n 4e, hoe ze dat gaan fiksen weet ik niet, ik hoop voor ze dat ze er een leuke show van maken, de fans wisten dit ook niet van te voren.

'kom, ga jij papa wakker maken?' fluister ik naar jayden die me vragend aankijkt, ik pak hem op en ga met hem weer terug in bed liggen en zet hem tussen ons in, hij kruipt direct terug naar mij en legt zijn hoofdje op mijn buik en valt weer snel in slaap, ik pak een leesboek en lees wat met een slapend kind op mijn buik en een slapende naast me, gezellig. niet veel later wordt Jayden weer wakker en kruipt hij naar Harry en gaat op hem zitten en begint met zijn handjes op zijn schouders te slaan
'jayden.' zeg ik waarschuwend, duidelijk proberen te maken dat hij zachter moet doen, weer kijkt hij me vragend aan en met mijn hand en zijn hand maak ik duidelijk hoe hij zachter kan aaien, niet veel later kijkt harry op van wat er nou eigenlijk gebeurt, hij lag op zijn rug en jayden zat op zijn buik met zijn beentjes aan beide kanten, harry schiet in de lach en ik grinnik, ook jayden begint te lachen

'lekker geslapen?' vraag ik

'mwa, redelijk, beetje liggen piekeren volgens mij.'

'je sliep al toen ik terug kwam, of heb je me nog gehoord?' hij denkt na en schud daarna zijn hoofd
'ik heb vooral aan zayn en pezz liggen denken.' zucht hij en ik knik, jayden lijkt spanning te voelen en kijkt ons beide, lijkt wel, bezorgd aan. 'het is goed jay.' zegt harry lachend 'kom, we gaan je in bad doen.' zegt hij en hij pakt jayden op en loopt samen met hem naar de badkamer en komt niet veel later terug om wat kleertjes te pakken en terug te gaan en jayden in bad te doen en zichzelf ook klaar te maken.

dit is voor mij ook de mogelijkheid om mezelf klaar te maken en ik trek een broek aan met een zwart hemdje/bloesje en een zwart jasje met witte lage all stars, daarna borstel ik mijn haren uit, nog steeds ongelooflijk blij met mijn stijlen haar, ik doe wat eyeliner en mascara op, en zet mijn bril op mijn neus, klaar voor vandaag, op naar Manila.

'Ben je klaar?'
'Bijna.' Ik vouw nog wat kleren op en stop het in de koffers
'De koffers moeten direct naar beneden, daar ontbijten we en gaan we direct naar het vliegveld.' Ik knik en harry stopt jayden in de wagen en controleert alles nog een keer wanneer ik de koffers sluit.

'ontbijten.' zucht ik

'ik verga van de honger.'

'dat zal vast wel meevallen.' grinnik ik en ik neem jayden mee en een koffer en harry pakt de 2 andere koffers uit de kamer mee en we lopen naar beneden waar we de koffers in een hoek neerzetten waar nog meer stuff staat van de rest van de crew en de band.


Wait?! Wacht?! WAT?! (Dutch 1D fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu