Hoofdstuk 52. MOVIE TIME

2.3K 73 7
                                    

POV Liv.

ik heb een nacht geslapen bij harry samen met jayden en zit in de taxi naar het vliegveld in manchester om van daar naar marseille te vliegen.

aangekomen in marseille heb ik een rit van ongeveer 3 kwartier voordat ik in het kleine stadje ben waar ik de komende weken verblijf voor de opnames van de film, het blijkt een schattig hotelletje te zijn met leuke kamertjes, de cast is best wel groot met enorm veel figuranten en veel mensen van de regie en weet ik veel, uiteindelijk zijn er maar 30 a 35 man die echt wat tekst hebben in de film, waarvan ik de hoofdrol heb.

ik lees de planning van deze week nog even door in de auto en zorg ervoor dat ik helemaal voorbereidt ben op wat er gaat komen waar je je nooit volledig op kan voorbereiden. vanavond eten we met z'n alle in het hotel en morgen spreken we de tekst gauw door en hebben we enorm veel vrije tijd. overmorgen gaan we de plekken bekijken waar we gaan opnemen in cafeetjes en, natuurlijk, het klooster, het plein in het dorp, verschillende buitenplekken, de haren en make-up worden getest en de kostuums worden gepast om 2 dagen later te gaan opnemen in het klooster, en daarna zien we wel weer hoe ver we wanneer zijn.

'hallo, op welke naam bent u hier.' vraagt de vrouw achter de receptie, ik vind het een beetje vreemde vraagstelling
'tomlinson.' zeg ik na even nadenken, tuurlijk ben ik nog een tommo, ik grinnik

'dan is dit uw sleutel, u zit op de bovenste verdieping aan het einde van de gang. ik wens u een prettig verblijf toe' zegt ze en ze geeft me de sleutel aan en ik bedank haar en loop naar boven toe waar ik in een grappig hotelkamertje uitkom.

's avonds dineren we met z'n alle en hebben we het echt enorm gezellig.

'maar jij bent moeder?' vraag ik aan noa die aan de andere kant zit en ze knikt

'jep, van evy, 3 jaar nu.' zegt ze trots 'jij ook toch?' ik knik

'jayden, 11 maanden.'

'ow wow, wat een schatje of niet?' hoor ik iemand anders zeggen en ik knik

'hier.' ik geef haar mijn telefoon met het filmpje waar hij harry weer eens wakker maakt.

~~

nog 1 draaidag te gaan voor mij, vandaag de scene genaamd de smeekscene waar we allemaal al enorm hard om gelachen hebben tijdens het doorspreken van het script, ik mag vandaag voor het laatst in mijn nonnenkostuum en ik kom aan het eind van de middag terug van mijn uitstapje naar de stad wat ten strengste verboden is.

'goedemorgen liv!' hoor ik iemand roepen wanneer ik in de truck kom van haar en make-up en ik ga op mijn plek zitten waar ik eigenlijk altijd skype met harry en jayden terwijl mijn make-up en haren gedaan worden waar ik over het algemeen vrij lang mee bezig ben.

'klaar voor livje?' vraagt emani die achter me staat en ik knik en ik open mijn laptop en open skype en bel harry, het is 2 uur en hij is dus 100%wakker, daar ga ik tenminste van uit.

h- hallo hallo halloooooo!

l- hey harry, hoe is die?

h- hartstikke goed, we zijn saampjes thuis, hartstikke gezellig.

l- wat hebben jullie gedaan?

h- gewoon wat kleine dingetjes, boekjes doorbladeren, met autootjes, hij is nog eigenlijk te jong om wat te doen... - zegt hij een beetje teleurgesteld en ik schiet in de lach

l- dat weet ik, het enige wat hij lekker vindt is eten en slapen. - nu schiet hij in de lach

h- dat is niet waar, dat weet jij ook, but, hoe is het daar? in het zuiden van het lekkere frankrijk?

Wait?! Wacht?! WAT?! (Dutch 1D fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu