Capitolul 3

4.4K 301 4
                                    

Privirea mea a stat fixata pe Sammy in timp ce masina inainta in trafic. Statea intinsa pe spate in scaunul de langa mine, picioarele ei lungi intinse atent in fata. Un ranjet viclean era lipit pe fata ei.

M-a luat un fior, amintindu-mi prima oara cand ne-am intalnit. Era in timpul primei mele vizite in New York, cand Jackie a fugit. Calatoria a fost acum cativa ani, dar inca imi puteam aminti cum Sammy o apara pe cea mai buna prietena a ei. Cand Jackie a hotarat sa se intoarca in Collorado, a fost o usurare ca a lasat-o pe prietena ei nebuna in urma.

Ma gandeam ca nu o sa trebuiasca sa o mai vad vreodata pe Sammy, dar apoi si-a facut aparitia sa o viziteze pe Jackie in Colorado. A fost exact dupa nunta fratelui meu, chiar cand lucrurile s-au schimbat intre mine si Jackie. La inceput, a ost la fel ca prima data cand am vazut-o: rece si nemiloasa. Intotdeauna am crezut ca e nebuna, dar nu bipolara. Chiar cand am crezut ca a atins nivelul maxim de nebunie, s-a schimbat.

Era ca si cum geamana ei dracoasa i-a luat locul. Sau, ar trebui sa o consider geamana buna? Avea mai mult sens- Sammy cea draguta era interesata in toate lucrurile pe care le puteam oferi. Orice persoana normala, buna m-ar fi placut. Sammy cea care era prietena lui Jackie s-a dovedit a fi geamana rea, pentru ca mediat ce Jackie a aparut in cadrul usii si ne-a prins tragandune-o, geamana buna a disparut. Si deodata ma rostogoleam la podea de durere. Ce persoana nebuna seduce pe cineva lovindu-l in bile?

Fata asta era probabil singura femeie de pe planeta inafara de mama care ma facea sa ma simt emotionat. Era exact opusa prietenei ei. In timp ce Jackie era linistita si dulce, Sammy era zgomotoasa, puternica si fioroasa. A jucat un joc de care mi-am dat cu greu seama. Dar nu trebuia sa o las sub nici o forma sa afle ca m-a facut sa ma simt inconfortabil, asa ca mi-am amintit sa ma relaxez.

Ridicandu-mi mainile, mi-am intins picioarele in fata. "Nu crezi ca limuzina e prea mult?" am intrebat uitandu-ma in interiorul luminos al masinii, incercand sa sun increzator. "Stiu ca ma crezi atractiv si toate cele dar prostiile scumpe nu ma impresioneaza."

Cand cuvintele mi-au parasit gura, nu mi-am dat seama cat de ascutite pot fi. Dupa toate astea, ne-am spus oricum si lucruri mai urate. Erau cuvintele care au pornit cearta si au rezultat mutarea mea in New York cu toate lucrurile mele. Dar sa recapitulez primele minute cu Sammy:

Dupa ce am iesit din avion, Sammy m-a condus prin aeroport.

"Unde naiba mergem?" a intrebat incercand sa o urmez prin multime. Practic fugeam sa tin ritmul cu ea. "Ce faci aici?"

"Dumnezeule." a oftat ea. "Ai fost nascut asa prost sau ai suferit vreo problema la creier de la atat de mult fotbal? Ce crezi ca fac aici, idiotule? Am venit sa te iau." Unghiile ei roz au intrat in mana mea si m-a tras inainte.

Dumnezeule, nu aveam noroc cu femeile azi. Poate Dumnezeu m-a pedepsit ca le-am dat colectia mea de filme porno lui Jack si Jordan. Oricare ar fi fost motivul pentru care aveam ghinion, ziua mea nu se facea mai buna. "O sa ignor incercarea ta de a ma insulta." am spus clatinandu-mi capul. "Stiu ca esti aici sa ma iei, dar nu asta era intrebarea. Vroiam sa spun, de ce tu?"

"Pentru ca eu conduc o firma de transport." a raspuns sarcastica cand am ajuns la bagaje.

Mi-am gasit repede cateva genti. "Serios?" am intrebat si am luat o geanta de pe banda. "Nu stiam ca esti suficient de desteapta sa iti conduci propria afacere."

Sammy mi-a oferit un zambet mult prea dulce. "Ce pot sa spun? E visul meu sa transport idioti ca tine prin tot orasul."

Dandu-mi ochii peste cap, mi-am luat si ultima geanta si m-am uitat in jos la cele 4 valize. Alex m-a adus azi dimineata la eroport si m-a ajutat cu valizele. Ceva imi spune ca Sammy nu va fi la fel de ajutatoare. Mi-am pus una din genti pe umar, am apucat manerele clorlalte doua si pe ultima am impins-o cu piciorul inainte.

My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum