Chapter 28 - Heartbreaker

5.4K 497 49
                                    

Mi-am incrucisat bratele si am refuzat sa desfac centura cand Cole a parcat masina. Muzica de la petrecere era data atat de tare incat o auzeam din masina lui Will, care a fost dragut si l-a lasat pe Cole sa o imprumute.

"Trebuie sa te car pana inauntru?" a intrebat Cole ridicand o spranceana. "Pentru ca jur ca o sa o fac."

In loc sa ii raspund m-am uitat pe geam, fara sa am vreo intentie sa ma misc. Eram pregatita sa stau toata noapte in masina daca trebuia. Macar atunci, baietii vor avea un sofer mai bun.

Cole a oftat oprind motorul si iesind din masina. Am zambit pentru un moment crezand ca s-a lasat batut. Oricum a fost un chin sa ma scoata din casa, in prima faza. Zambetul meu a pierit cand am vazut ca a alergat usor pana la portiera pasagerului si a deschis-o.

"Afara acum." a spus cu o fata serioasa.

"Cole!" m-am plans eu. "I-am spus lui Alex ca nu vin. Se va gandi ca nu am vrut sa merg cu el daca imi fac aparitia acum."

"Si asta e problema mea?" a spus el intinzandu-se sa desfaca centura.

"Serios, nu e amuzant." m-am bosumflat eu.

"Nu am spus niciodata ca este." a raspuns Cole dupa care m-a pus pe umarul lui si a inchis portiera.

"Cole, pune-ma jos chiar acum!" am tipat eu la el. Cativa oameni care erau pe peluza s-au uitat la noi.

"E destul de distractiv acum." a ras Cole. Am inceput sa il bat peste spate in timp ce el mergea spre usa.

"Cole Walter o sa te omor in timp ce dormi daca nu imi dai drumul chiar in acest moment." am cerut eu.

Am primit si mai multe priviri ciudate. "Scuze." s-a scuzat Cole in fata oamenilor care stateau in usa."Am o partenera care incearca sa fuga."

"Nu sunt partenera ta!" am sasait eu.

Cole doar a ras si a intrat inauntru. Dupa ce a inchis usa in urma lui m-a pus jos. "Vezi?" a spus Cole zambind spre mine. "Nu a fost atat de rau, corect? " 

"Iti bati joc de-" am inceput eu pana am fost intrerupta."

"Jackie? Ce faci tu aici?" m-am intors pentru a-l vedea pe Alex stand in spatele nostru cu o privire socata.

"Pai fratele tau m-a-"

"Invitat la petrecere." a terminat Cole inainte sa o pot face eu. Si-a pus o mana in jurul umerilor mei si i-a zambit fratelui sau mai mic.

"Asta chiar nu e adevarat." am spus eu miscand mana lui Cole si indepartandu-ma de el.

"Serios?" a intrebat Alex, sunand nu foarte fericit.

"Alex, promit." am spus eu facand un pas spre el.

"Oh haide!" a spus Cole ridicandu-si mainile in aer in timp ce eu incercam sa ii explic lui Alex tot ce s-a intamplat. Apoi s-a intins si m-a tras inapoi langa el."De ce trebuie mereu sa alergi inapoi la el?"

"Care naiba e problema ta Cole?" am spus eu incercand sa ies din stransoarea lui.

"Ce face ea aici?" a spus o voce.

M-am uitat in sus si am inghitit in sec. Iubita lui Cole, Kelly statea in fata noastra cu o mana in sold aratand de-a dreptul furioasa. *Sincera sa fiu am crezut ca e Mary inainte sa aflu ca e Kelly*.

"Kelly." a spus Cole ranjind si dandu-mi drumul instantaneu. "Nu-ti fa griji, babe. E doar Jackie."

"Doar Jackie?" a spus ea sunand si mai nervoasa. "Vrei sa spui mica taratura *little sl*t *  de care m-a avertizat Cat?"

"Scuza-ma?" am spus eu. Am facut in pas in spate pentru a mari distanta dintre mine si Cole. Toata lumea care nu avea urechile infundate ne asculta acum.

"Oh, nu te preface atat de inocenta." a spus Kelly venind in fata mea. "Toata lumea stie ca esti indragostita de fiecare baiat Walter in parte."

"Asta nu e adevarat!" am tipat eu la ea.

O durere ascutita mi-a incalzit obrazul dupa ce Kelly m-a plesnit. "Tarfo, nu te preface ca nu te-ai prostit cu iubitul meu."

"Niciodata nu am-"

"Oh, ba da!" a sasait Kelly." Seara aia in care ati fost cu totii la casa aceea parasita, prietena mea Cat a fost acolo si mi-a spus ca erai numai dupa Cole!"

Am tacut pentru ca nu mai aveam cuvinte, neamintindu-mi nimic. Chiar a fost asa?

"Si toata lumea stie ca i-ai spus lui Danny sa ii ceara o intalnire lui Katie Frock chiar daca nu avea nici o sansa cu ea." a continuat Kelly. "Ai vrut doar ca el sa fie ranit si apoi sa se intoarca alergand la tine."

"Nu!" am spus incercand sa nu plang. "Nu am vrut ca Danny sa fie ranit. Nu mi-a spus ca ea a zis nu!"

"Toata lumea, liniste!" a tipat cineva. M-am intors sa ma uit la Alex. Buzele lui erau presate puternic una de alta. Apoi s-a intors si s-a uitat la mine. "Nu vreau sa mai aud nimic." a spus el rece.

"Alex!" am spus eu facand pasi spre el.

"Nu-mi vorbi, doar pleaca." a spus el dupa care s-a intors cu spatele si s-a pierdut prin multime.

"Si se pare ca ai zdrobit inima cu numarul 5 a unui Walter."a spus Kelly cu un ranjet satisfacut pe fata sa.

Am luat o gura mare de aer si am incercat sa opresc lacrimile in timp ce ma uitam in jurul meu. Toata lumea se holba la mine, unii mai si sopteau. M-am uitat o ultima data la Cole care se uita la mine fara emotie dupa care am iesit din camera.

Odata afara, am impins copiii de pe alee si am inceput sa fug. Aerul rece de noapte imi ardea gatul in timp ce incercam sa respir; pentru nu stiu care motiv nu vroia sa intre in plamanii mei. Iarba era deja uda cu bruma si deodata eram pe spate uitandu-ma la stele. Lacrimi imi curgeau pe fata in timp ce stateam ghemuita ca o bila. Toate partile din mine ma dureau iar eu o vroiam doar pe mama.

"De ce mi i-ai luat?" am urlat spre cer. Vantul batea dur pe langa mine de parca imi simtea durerea.

"Eu doar imi vreau familia inapoi." m-am smiorcait eu.

_______



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum