Chapter 40- Luau

5.9K 457 15
                                    

„Seara asta o sa fie mortala!" a izbucnit Riley.

„Stiu! Ai mai fost vreodata atat de nerabdatoare pentru o petrecere?" a intrebat Heather iesind din dulapul meu. „Hei Jackie, o sa porti asta, sau pot sa o port eu?" in mainile ei aflandu-se un tricou pe care mi l-a adus mama de la una din prezentarile ei de moda. A stat in spatele dulapului meu, nefolosit. Nici nu stiam cum a ajuns din New York aici in Colorado.

„Fa-ti de cap." Am spus eu aproband din cap. „Pana la urma care e toata treaba cu petrecerea asta?" am intrebat eu curioasa. Cand stau cu fetele mereu pun intrebari. Ele stiu mai multe despre Walteri, si baieti in general, lucru care e ironic avand in vedere ca eu locuiesc cu 12 dintre ei.

Era sambata, dupamiaza dinainte de petrecere iar toate prietenele mele stateau in camera mea. Dupa ce am vorbit cu Lee, restul saptamanii a trecut repede doar cu invatat si dat teste.

Tensiunea si ura au disparut si m-am simtit de parca am castigat putin respect reciproc. Chiar a zambit spre mine cand ne-am strecurat cu totii in masina dupa ultimul examen de vineri.

„Oh, egoista Jackie." A spus Skylar uitandu-se dintr-o revista Cosmo . Si-a dat ochii peste cap si a aruncat-o pe podea dupa care s-a ridicat de pe scaunul de la calculator.

„Cea mai tare faza e ca suntem prieteni cu tine." A spus el stand in spatele meu, cu mainile pe umerii mei in timp ce ne uitam in oglinda.

„Si?" am intrebat eu confuza.

„Pai practic esti o Walter." A spus Riley stand langa mine.

„Si?" am spus eu ridicand din umeri. Inca imi lipsea ceva.

„Si, inseamna ca putem sa ocupam zona VIP de la petrecere." A spus Kim uitandu-se din cartea pe care o citea.

Dintre toti prietenii mei, Kim parea cea mai relaxata in legatura cu seara ce va urma, nu ca Riley care a insistat sa vina mai devreme ca sa se pregateasca.

Heather tot continua sa o roage pe Kim sa se schimbe in ceva dragut, dar ea parea confortabila in tinuta pe care o purta, blugi si un tricou cu Star Wars.

„Este o zona VIP?" am intrebat eu surprinsa. Nu prea pare a ceva ce baietii Walter ar face. Stiam ca sunt populari in scoala, in special Cole, dar nu stiam ca sunt chiar asa.

„Da, toata lumea din scoala e invitata. O sa fie o nebunie cand o sa vezi cati oameni vin. Curtea din spate se umple imediat si nici macar nu poti sa te plimbi prin jurul piscinei sau pe punte pentru ca e atat de plin. Nu sunt chiar camere pentru toata lumea, asa ca baietii intotdeauna isi invita prietenii intr-o alta parte a fermei pentru o petrecere privata." Mi-a explicat Skylar.

„Sora mea mai mare era prietena cu Will cand erau in liceu. Am auzit atat de multe povesti nebune despre cat de grozav e. Majoritatea oamenilor vin sa vada daca vor fi invitati la petrecerea privata."

„Pai," am spus eu gandind cu voce tare. „Ce ii opreste pe oameni sa nu mearga dupa ei?"

„Mai tii minte cand ne-ai povestit despre turul fermei pe care ti l-a facut Cole?" a intrebat Heather in timp ce isi punea tricoul pe care i l-am imprumutat pe gat.

„Nu imi aminti." Am mormait eu.

„Cred ca petrecerea este langa cascada. Baietii mereu folosesc mecanismele cu 4 roti pentru a-i duce pe invitati acolo." A spus ea intorcandu-se si verificand cum arata in oglinda.

„Asta clarifica tot." Am spus eu aproband din cap. Este destul spatiu pe nisip pentru un grup mic de oameni.

Un ciocanit in usa mi-a intrerupt gandurile. „Jackie?" a intrebat Alex bagandu-si capul inauntru.

„Da?" am intrebat eu uitandu-ma peste umar.

„Oh, nu stiam ca ai invitati." A spus el sfios cand a intrat in camera si mi-a vazut prietenii stand prin jur.

„Hei." A spus Heather indreptandu-se spre Alex cu un zambet prietenesc. „Stiam ca te-am mai vazut in jur, dar nu ne-am cunoscut niciodata la propriu." A spus ea intinzand mana pentru ca el sa o scuture.

„Ah, hei." A spus Alex. Fata lui s-a inrosit cand i-a scuturat mana.

Am zambit pentru mine cand mi-am amintit noaptea in care fetele au dormit la mine si l-am prins in boxeri. Probabil si Alex se gandeste la acelasi lucru.

„Hei, eu sunt Riley." A spus ea mergand in spatele lui Heather.

„Si eu sunt Skylar."

„Hei." Le-a spus Alex amandurora.

„Hei Alex." A spus Kim uitandu-se din nou departe de carte, realizand ca e cineva nou in camera.

„Oh Kim." A spus Alex zambind. „Nici nu mi-am dat seama ca esti aici. Imi place tricoul tau, apropo. Nu stiam ca iti place Star Wars."

„Voi va cunoasteti?" am intrebat eu. Kim nu a spus cum ca ar fi prietena cu Alex cand i-am spus ca suntem impreuna. Apoi din nou, Kim e o persoana destul de inchisa.

„Am avut engleza impreuna." A spus Kim punandu-si insfarsit cartea jos. „Si iubesc Star Wars." A raspuns la intrebarea lui Alex.

„Ratati." A glumit Heather

„Grozav." Am spus eu. Eram incantata ca Alex stia cel putin o prietena de a mea. Poate de acum nu va mai fi atat de rusinos. „Deci care-i treaba?"

„Nu prea multe. Vroiam sa vad daca vrei sa ma ajuti cu decoratiile pentru petrecere. Puteti sa ajutati toate daca vreti." A spus el uitandu-se la prietenele mele.

„Desigur." Am spus eu ridicandu-ma de la oglinda. „Sunteti de acord?"

„Normal!" a spus Riley entuziasmata. „Ne-ar placea asta!"

„Bine, dar e mult de facut." Le-a avertizat Alex.

„E ok." A spus Skylar tinand usa de la dormitor deschisa pentru toata lumea. „O sa muncim din greu."

„Vorbeste pentru tine." A spus Kim dandu-se jos din pat si intinzandu-se. „Ma simt destul de lenesa acum."

„Nu-ti fa griji, nu trebuie sa faci nimic daca nu vrei." I-a spus Alex.

Kim i-a zambit. „E ok, trebuie sa mai dau jos din fund oricum."

„Care e tema de anul asta, Alex?" a intrebat Heather.

„Oh Jackie ar fi trebuit sa fii aici anul trecut."a spus Riley inainte ca Alex sa poata raspunde. „Petrecerea a avut tema sudica. Era fan si toata lumea era imbracata in bluze ciudate si cu palarii de paie. Am putut sa port cizmele mele de cowboy fara sa ma simt ciudat!"

Toata lumea a ras in timp ce coboram scarile.

„Anul asta avem Luau. Danny a mers si a luat un milion de luminite diferit colorate, torte tiki pentru piscina si chiar si un palmier."

„Petrecere in bikini!" a chicotit Riley.

„Da." A spus Alex dandu-si ochii peste cap. „Cole a ales tema anul asta."

______



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum