2.

4.6K 394 16
                                    

"In nici un caz!" a spus Alex furios uitandu-se la locul liber de langa mine si din nou la biletul lui.

Chiar daca mi-a ranit sentimentele, nu am spus nimic. Inainte sa plecat la aeroport dimineata, Danny mi-a spus sa ii ofer ceva timp. Asa ca, exact asta urma sa fac. M-am intors de la Alex ca sa nu ma poata vedea ranita si m-am uitat cum bagajele noastre erau incarcate in dispozitivul cargo.

"S-a intamplat ceva?" a intrebat Mrs. Walter in timp ce a incercat sa treaca prin spatele lui Alex.

"Nu, mama." a spus el sec, dar ea nu a parut sa isi dea seama. In principiu, zambea si vorbea cu toata lumea; asta era prima ei vacanta dupa o lunga pauza.

Alex si-a indesat bagajul de mana in compartimentul de deasupra capului inainte sa se aseze cat mai departe de mine posibil.

Stiind ca va fi un zbor lung si scufundat intr-o liniste inconfortabila, mi-am scos iPod-ul si mi-am pus castile.

Alex nu era singurul care nu vorbea cu mine. La micul dejun Cole nici macar nu s-a uitat la mine. Desigur, poate era din cauza privirii urate pe care i-am dat-o cand a vrut sa isi ceara scuze, dar dupa ce s-a dat din calea mea nu a mai spus nimic.

M-am gandit ca daca chiar i-ar parea rau si-ar cere scuze fratelui sau, nu mie.

Domnul Morocanos si-a dres vocea si s-a uitat la mine.

"Da?" am intrebat scotandu-mi o casca pentru a-l auzi pe Alex.

"Incerc sa dorm. Muzica ta e prea tare."

Fara sa ii raspund mi-am dat drumul din nou la muzica, dar la un nivel putin mai mic.

Oricum, eram 9 in acest avion, deci a fost destul de naspa ca am ajuns sa stau langa el, desi am o presimtire ca Mrs. Walter a facut asta intentionat. Nu stia ca Alex e nervos, lasand de o parte ca nici macar nu vorbeste cu mine. Presupun ca doar a vrut sa fie draguta.

Pe langa Mr. Si Mrs. Walter, Will si Haley veneau pentru luna lor de miere. Si mai eram eu, Cole, Isaac, Alex si Lee.

A fost destul de dezamagitor ca doi dintre cei mai buni prieteni de-ai mei din casa Walter nu veneau, dar am inteles de ce Danny vroia sa stea acasa. In plus, cineva destul de mare trebuia sa stea sa aiba grija de cei mici.

Nathan a stat acasa pentru ca munca lui avea sa fie afisata la un mic spectacol de arta dintr-un muzeu local. Parerea mea a fost ca acel motiv era unul egoist, dar cred ca a facut-o ca sa economiseasca banii parintilor. M-am oferit sa mai cumar un bilet, dar Katherine a refuzat spunand ca deja le-am dat prea mult.

Aerul dintre mine si Alex era atat de tensionat, asta in acel moment in care Lee s-a intors sa se uite la amandoi. Si-a scuturat capul trist uitandu-se la mine si apoi s-a intors spre locul lui.

La jumatatea drumului spre Florida Isaac s-a dus la baie, iar Alex a luat sansa de a fugi de mine. Si-a desfacut centura, si-a luat lucrurile si i-a furat locul varului sau.

Cand Isaac s-a intors doar a ridicat din umeri si s-a asezat langa mine.

"Imi pare rau pentru el." A spus Isaac aratand cu degetul spre Alex. "E un idiot, daca ma intrebi pe mine."

"Multumesc Isaac." Am spus zambind.

Pentru restul drumului m-am uitat la Isaac cum se juca un joc cu Pokemon pe o consola veche. L-am tachinat cand a scos consola, dar el doar a zambit. "E clasic Jackie."

L-a un moment dat am izbucnit in ras cand Isaac a injurat zgomotos. Chestia pe care incerca sa o prinda a fugit. M-am uitat in sus si l-am vazut pe Alex uitandu-se la mine. Mi-am luat privirea de la el rapid ca sa nu vada cat de tare ma afecta privirea lui.

La scurt timp capitanul a anuntat ca vom ateriza in Miami.

Camaradul meu de zbor a pus consola jos si s-a intins inainte sa se uite la mine. "Hei Jackie?" a intrebat Isaac.

"Da?" am raspuns fara sa acord prea multa atentie; eram mai concentrata pe orasul pe care il puteam vedea sub noi.

"Stiu ca nu prea vorbim mult, dar chiar ma bucur ca ai venit sa stai cu noi."

Surprinsa m-am intors spre Isaac. S-a uitat la mine plin de sinceritate, si pentru prima oara in aceasta zi, m-am simtit 100% fericita.

"Wow, multumesc Isaac." Am spus imbratisandu-l.

"Nu te inmuia acum." A spus el imbratisandu-ma. "Adica ajuta ca intr-un fel m-ai cuplat cu Riley, si ma iei intr-o calatorie dar.." a spus el oprindu-se.

"La Caraibe." Am spus eu ranjind.

"Plaje nisipoase, pina colada, si fete bune in bikini pazea ca vin." A spus Isaac cand avionul a aterizat.



My life with the Walter boys & My life as a Walter boy-TRADUSAWhere stories live. Discover now